1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > assembleage

assembleage

W DecoBazaar od dawna Wystawionych produktów: 3809Sprawdź opinie o sprzedawcy "assembleage", który wystawia aktualnie 3809 produktów, a w DecoBazaar działa od dawna. Assembleage to miłość do ubrań vintage trwająca nieprzerwanie już od trzech pokoleń. W Assembleage znajdziesz zarówno unikatowe ubrania najlepszych ma...

Opinie o assembleage(2647)

Alicja napisał(a):

"LNIANY CIENIOWANY SZAL"

Bardzo lubię len, także z dodatkiem innych włókien. Będzie idealny na upały. Dziękuję za zwiewny szal. polecam sprzedającą.
★★★★★ 07.05.2018

Alicja napisał(a):

"THE MASAI CHUSTA"

Misterny wzór, który kojarzy mi się z Dalekim Wschodem i podróżami. Dziękuję za pachnący dodatek. Polecam galerię.
★★★★★ 07.05.2018

Alicja napisał(a):

"SZLACHETNA OLIWKA LUŹNO TKANY SZAL"

Szal jest po prostu piękny. Przywodzi na myśl zupełnie inne czasy. Z prawdziwą przyjemnością się nim otulę. Dziękuję i polecam zakupy w galerii.
★★★★★ 07.05.2018

Alina napisał(a):

"BAWEŁNIANA CHUSTA PIESKI PSY"

Dziękuję. Towar trafiony. Pozdrawiam i polecam sprzedawcę
★★★★★ 05.05.2018

Alina napisał(a):

"SZAL KORONKA BAWEŁNA"

Dziękuję. Towar trafiony. Pozdrawiam i polecam sprzedawcę
★★★★★ 05.05.2018

Alina napisał(a):

"NIESZABLONOWY KOMIN NA WIOSNĘ"

Dziękuję. Towar trafiony. Pozdrawiam i polecam sprzedawcę
★★★★★ 05.05.2018

Patrycja napisał(a):

"NOWA ORYGINALNA TETRA PRL"

Tetry starsze ode mnie :) Najlepsze jako ręcznik dla fal (jak moje) i loków. A przy przeziębieniu grzeją gardło. Dzięki za udane zakupy :)
★★★★★ 28.04.2018

Wioletta napisał(a):

"KOLOROWA BAWEŁNIANA TORBA"

Torebeczka śliczna, bardzo dziękuję :)
★★★★★ 19.04.2018

Hanna napisał(a):

"ELEGANCKI SZAL DO KOSZULI"

Szaliczek śliczny, dziekuję
★★★★★ 14.04.2018

Katarzyna napisał(a):

"MIĘKKI WIELOBARWNY SZAL"

Duży, radosny, efektowny szal, świetna obsługa
★★★★ 13.04.2018

Katarzyna napisał(a):

"RÓŻANY JEDWAB"

Bardzo sprawna i sympatyczna obsługa, oby wszyscy tak działali...
Trochę przygaszone kolory, ale w sumie chustka ładna
★★★★ 13.04.2018

Katarzyna napisał(a):

"ENERGETYCZNE BARWY MIĘKKI SZAL"

bardzo sprawna i sympatyczna obsługa, intensywna kolorystyka, dziękuję
★★★★★ 13.04.2018

Katarzyna napisał(a):

"ETERYCZNY SZAL OMBRE MGIEŁKA"

subtelny, wesoły, bardzo sprawna i sympatyczna obsługa
★★★★★ 13.04.2018

Małgorzata napisał(a):

"NATURALNA POJEMNA TORBA"

Torebeczka śliczna, piękne kolory plus uroczy prezent od pani Eli. Serdecznie dziękuję i szczerze polecam.
★★★★★ 13.04.2018

Sylwia napisał(a):

"DUŻA TORBA PATCHWORK SKÓRA"

Wszystko sprawnie, torebka zgodna z opiem zdjęciem, plus miły doodatek gratis.)
Polecam
★★★★★ 09.04.2018

Anna napisał(a):

"100% JEDWAB! KOSZULOWA BLUZKA"

Oryginalna bluzka, taka jak sobie wyobrażałam. Polecam :-)
★★★★★ 07.04.2018

Anna napisał(a):

"LNIANA MAXI SPÓDNICA"

Spódnica fantazyjna jak ze snu, szybka przesyłka, polecam!
★★★★★ 07.04.2018

Anna napisał(a):

"WAKACJE W SAINT TROPEZ"

Bardzo oryginalna tunika, polecam sprzedawcę!
★★★★★ 07.04.2018

Anna napisał(a):

"SUKIENKA SZLACHETNY PUDER"

Świetna sukienka :-)
★★★★★ 07.04.2018

Katarzyna napisał(a):

"AZTECKI SZAL"

Szal bardzo ładny, zgodny z opisem, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!
★★★★★ 06.04.2018

Ewa napisał(a):

"KOBIECY LUKSUSOWY SZAL FRANSA"

piękny subtelny szl , polecam sprzedawcę
★★★★★ 20.03.2018

Ewa napisał(a):

"HOBBS JEDWABNY SZAL W GROSZKI"

śliczny delikatny jedwab , polecam
★★★★★ 20.03.2018

Ewa napisał(a):

"100% KOBIECOŚCI LEKKA CHUSTA"

śliczna ze złotym odcieniem, przemiła pani sprzedjąca polecam
★★★★★ 20.03.2018

Maja napisał(a):

"PASEK GUMA PLECIONY"

Pasek jest piękny i do tego w idealnym stanie. Dziękuję za uroczy dodatek do zamówienia c:
★★★★★ 19.03.2018

Katarzyna napisał(a):

"ETNICZNA TORBA"

Torba śliczna, kolorowa, leciutka, saszetka zapachowa i liścik od Sprzedającej, stanowią miły akcent. Dziękuję i pozdrawiam :)
★★★★★ 18.03.2018

Małgorzata napisał(a):

"SZLACHETNY FIOLET"

Piękny szaliczek w pięknym kolorze - dziekuję za miły pięknie pachnący dodatek
★★★★★ 15.03.2018

ryszard napisał(a):

"100% JEDWAB CHUSTA W KWIATY"

Duża przyjemność kupowania w tej firmie.
Polecam.
★★★★★ 13.03.2018

Katarzyna napisał(a):

"SZAL LEKKA CZERŃ"

Piękny szal, z niezwykle przyjemnego materiału, szybko wysłany. Dziękuję za przemiły upominek!
★★★★★ 10.03.2018

Anna napisał(a):

"CHUSTA KRÓLEWSKI PRINT HERMES STYLE"

SUPER - dziękuję.
★★★★★ 16.02.2018

Anna napisał(a):

"SWETER CIEPŁY KOLOR"

Sweter rewelacyjny - dziękuję i POLECAM.
★★★★★ 16.02.2018
<
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 89
>
Top