1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > La Lilu

La Lilu

W DecoBazaar od 03.09.2012 Wystawionych produktów: 1113Sprawdź opinie o sprzedawcy "La Lilu", który wystawia aktualnie 1113 produktów, a w DecoBazaar działa od 03.09.2012.

Opinie o La Lilu(28)

Agata napisał(a):

"MUCHA DLA TATY I SYNA"

Muszki są prześliczne, pięknie wykonane. Polecam :)
★★★★★ 22.05.2019

Marlena napisał(a):

"SZELKI I MUCHA"

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Produkt zgodny z opisem. Polecam!
★★★★★ 16.08.2018

Miłosław napisał(a):

"ZAWIESZKA DO SMOCZKA"

Super, dziękuję, kolejna zawieszka kupiona tutaj i jak zawsze wielki pozytyw
★★★★★ 07.11.2017

Barbara napisał(a):

"ZAMÓWIENIE P.BARBARY"

Piękna mucha w pingwiny, bardzo ładnie zapakowana. Kontak bardzo sprawny i miły, paczka wysłana szybko i na drugi dzień już była :) serdecznie polecam!
★★★★★ 21.07.2017

Julia napisał(a):

"MUCHA MĘSKA"

bardzo estetyczne wykonanie, przesyłka ekspresowa, polecam!
★★★★★ 19.07.2017

Julia napisał(a):

"SZELKI I MUCHA"

bardzo estetyczne wykonanie, przesyłka ekspresowa, polecam!
★★★★★ 19.07.2017

Alexandra napisał(a):

"MUCHA"

Śliczna mucha. Jakość 1 klasa.
★★★★★ 30.05.2017

Justyna napisał(a):

"FILCOWE SPINKI"

Śliczne spineczki, dziękuje
★★★★★ 27.01.2017

Patrycja Róża napisał(a):

"LA LILU - MUCHA GROSZKI"

Dziękuję
★★★★★ 22.12.2016

Kasia napisał(a):

"ZAMÓWIENIE P.KATARZYNY"

Dziękuję bardzo za uszycie muchy dla taty, synek też zadowolony:)
★★★★★ 10.08.2016

Lukasz napisał(a):

"MUCHA DLA TATY I SYNA"

muchy- super wygladaja, moj maly przystojniak wyglada w niej bosko, dziekujemy za tak szybkie wyslanie paczki :)
★★★★★ 19.07.2016

Agnieszka napisał(a):

"ZAMÓWIENIE P.AGNIESZKI"

R E W E L A C Y J N I E! zamówienie indywidualne. Super kontakt i ekspresowa przesyłka. Lepiej być nie mogło.
★★★★★ 26.02.2016

Paulina napisał(a):

"ZAWIESZKA DO SMOCZKA"

Bardzo ladnie wykonane. Jestem zadowolona.
★★★★★ 29.01.2016

Karolina napisał(a):

"MUCHA DLA TATY I SYNA"

Wykonanie - rewelacyjne. Pakowanie - oryginalne. Kontakt ze sprzedawcą - wzorowy. Dosłano mi zamówienie, którego nie zdążyłam odebrać na koszt sprzedawcy, który zaufał, że oddam. Będę polecać!
★★★★★ 23.12.2015

Olga napisał(a):

"MUCHA DLA TATY I SYNA"

Śliczne muchy i genialny pomysł na prezent. Estetycznie wykonane
★★★★★ 17.12.2015

Anna napisał(a):

"ZAMÓWIENIE P.ANI"

Muszki są śliczne :) Bardzo miły kontakt i błyskawiczna realizacja zamówienia. Dziękuję i polecam :)
★★★★★ 07.09.2015

Miłosław napisał(a):

"ZAWIESZKA DO SMOCZKA"

to już druga zawieszka kupiona u Lilalu, po raz kolejny 100% zadowolenia
★★★★★ 02.09.2015

Katarzyna napisał(a):

"ZAMÓWIENIE P.KASI"

Zamówiony przeze mnie komplet muszek, dla taty i syna, został wykonany błyskawicznie i z wielką starannością. Muszki wyglądają świetnie. Są również bardzo ładnie zapakowane, na prezent nadają się idealnie. Na pewno w przyszłości zamówię jeszcze jakąś muszkę dla mojego szkraba w La Lilu :)
★★★★★ 29.06.2015

Dorota napisał(a):

"LA LILU - MUCHA KRATKA"

Mucha cudna i oryginalna, ale ja kocham muchy u młodszych i starszych elegantów:)
13.01.2015

Małgorzata napisał(a):

"LA LILU - ZAWIESZKA DO SMOCZKA"

Śliczna zawieszka. Bardzo ładne i staranne wykonanie. Ekspresowa wysyłka;)
23.12.2014

Małgorzata napisał(a):

"LA LILU - ZAWIESZKA DO SMOCZKA"

Śliczna zawieszka. Bardzo ładne i staranne wykonanie. Ekspresowa wysyłka;)
23.12.2014

Małgorzata napisał(a):

"LA LILU - OPASKA KOKARDKA"

Śliczna kolardka. Bardzo ładne wykonanie i ekspresowa wysyłka!
23.12.2014

Anieszka napisał(a):

"LA LILU - SZELKI I MUCHA"

Szelki bardzo ładnie zapakowane, idealnie na mój prezent!
Urokliwe, słodkie w sam raz dla maluszka.
22.12.2014

Dominika napisał(a):

"LA LILU - MUCHA AUTKA"

Obie muszki (Koty i Autka) prześliczne! Dokładnie i starannie wykonane. Świetnie się prezentują pod bródką dwulatka :) Bardzo dziękuję za ekspresową przesyłkę. Muszki zdążyły dotrzeć na czas. Pozdrawiam i bardzo polecam.
16.11.2014

Dominika napisał(a):

"LA LILU - MUCHA KOTY"

Obie muszki (Koty i Autka) prześliczne! Dokładnie i starannie wykonane. Świetnie się prezentują pod bródką dwulatka :) Bardzo dziękuję za ekspresową przesyłkę. Muszki zdążyły dotrzeć na czas. Pozdrawiam i bardzo polecam.
16.11.2014

Michalina napisał(a):

"LA LILU - MUCHA PANDA"

Muszka jest prześliczna !
23.10.2014

Kinga napisał(a):

"LA LILU - SPINKA MOTYLEK"

super spineczki, polecam gorąco!!!!
17.04.2013

Kinga napisał(a):

"LA LILU - SPINKA MOTYLEK"

super spineczki, polecam gorąco!!!!
17.04.2013
Top