1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > PEŁNA szafa

PEŁNA szafa

W DecoBazaar od 03.05.2011 Wystawionych produktów: 5Sprawdź opinie o sprzedawcy "PEŁNA szafa", który wystawia aktualnie 5 produktów, a w DecoBazaar działa od 03.05.2011.

Opinie o PEŁNA szafa (49)

Jak zbieramy opinie?

Magdalena napisał(a):

"LEVIS NOWE TREKKINGOWE (DRUGA TAŃSZA RZECZ -50%)"

Nowe. Dobre gatunkowo. Dziękuję.
★★★★★ 22.01.2019

Anna napisał(a):

"STRADIVARIUS ROZ. 37"

Buciki super, dziękuję za udany zakup...
★★★★★ 02.03.2017

iwona napisał(a):

"APASZKA (DRUGA TAŃSZA RZECZ -50%)"

Ok ;-)
★★★★★ 08.10.2016

Ewa napisał(a):

"TOREBKA RESERVED (DRUGA TAŃSZA RZECZ -50%)"

Świetna, pojemna, polecam :-)
★★★★★ 26.02.2016

Milena napisał(a):

"BLACK (DRUGA TAŃSZA RZECZ -50%)"

Przesyłka bezproblemowa, bardzo szybka. Bluzeczka ładna, jednak z małym defektem, o którym niestety nie było wzmianki, stąd tylko 3 gwiazdki.
★★★★★ 11.01.2016

Jerzy napisał(a):

"WOSKOWANY PŁASZCZ H&M MĘSKI"

Płaszczyk ok. Wszystko w porządku. Polecam :)
★★★★★ 10.09.2015

Jerzy napisał(a):

"MASSIMO DUTTI NOWE Z METKĄ"

Piękne spodnie renomowanej firmy,w dodatku z metką :) Wszystko się zgadza. Jesteśmy z tej rzeczy bardzo zadowoleni :). Zdziwiła mnie troszkę mega ekspresowa wysyłka,ale gdy popatrzyłem na nadawcę wszystko stało się jasne :) Wrocław i tyle w temacie :) Przyznaję najwyższą notę i życzę samych sukcesów :))
★★★★★ 13.03.2015

Marta napisał(a):

"ZARA MAN"

super! dziękuję i polecam! :)
10.09.2014

Barbara napisał(a):

"ZARA BALERINY"

Balerinki SUPER - Leciutkie, ciekawy wzór, Stan Super- Extra, Przesyłka Błyskawiczna
Dziękuję !!!
Mega Zadowolona Klientka
30.04.2014

Marta napisał(a):

"GRANAT I KOKARDY RESERVED"

śliczny sweterek, pasuje idealnie. ekspresowa wysyłka. dziękuję i pozdrawiam :)
10.02.2014

beata napisał(a):

"%% MGIEŁKA"

dziękuj.ę za mgiełkę
24.01.2014

Monika napisał(a):

"ZARA MAN PŁASZCZ WEŁNIANY M"

szybka wysyłka; płaszcz zgodny z opisem; polecam!
10.01.2014

Barbara napisał(a):

"ASYMETRYCZNA NOWA!"

Bardzo fajna koszula, którą można nosić do bardzo wielu stylizacji. Ciekawa kolorystycznie.
16.10.2013

Aleksandra napisał(a):

"BOOB TUBE"

Śliczna bluzeczka w małe sówki, urocza, romantyczna. Nie ma żadnych ukrytych wad, szybka wysyłka, polecam gorąco! :)
29.09.2013

Marta napisał(a):

"H&M DŁUUGI"

wszytko ok. dziękuję bardzo :)
12.07.2013

Marta napisał(a):

"ZŁOTO OD ZARY"

wszytko ok. buciki przepiękne! dziękuję bardzo :)
12.07.2013

Magdalena napisał(a):

"PASTELA AŻUROWA"

Sweterek super, przemiły w dotyku i ma śliczny kolor. Mam tylko jedno zastrzeżenie - w opisie nie było informacji odnośnie plamki, ale jest na tyle mała że wierzę, że sprzedawca nie zauważył :) Poza tym mydełko do odplamiania poszło w ruch i już jest wporzo, więc jestem zadowolona :D Ogólnie to polecam.
20.05.2013

Magdalena napisał(a):

"SUPER SZORTY"

Przesyłka doszła szybciej niż się spodziewałam. Wszystko zgadza się z opisem, a rozmiar faktycznie 36 i nie może być inaczej :)
20.05.2013

Magdalena napisał(a):

"%%WYSOKI STAN"

Przesyłka doszła szybciej niż się spodziewałam. Portki rewelacyjne, wszystko się zgadza, nawet ładniejsze niż na zdjęciach.
20.05.2013

Patrycja napisał(a):

"JEANSOWY MARMUREK CUBUS"

Mój pierwszy zakup u tego Łowcy, udany :) Spódnica dobrze skrojona, oldskulowa, zgodna z opisem i taka, jak na zdjęciach. Dziękuję i pozdrawiam!
14.05.2013

anna napisał(a):

"JEDWAB W BŁĘKITACH NOWA"

dziekuje otrzymałam przesyłke
09.04.2013

Sandra napisał(a):

"TOM TAILOR"

ogólnie koszula ok, widać jednak, że była noszona i sporo razy prana. No i ma dwie żółte plamki na przodzie. Także nie jest tak jak zostało to napisane w ofercie że nie ma znaków użytkowania i jest w bardzo dobrym stanie. Nie wystawiam tego komentarza by reklamować produkt, ale by nakłonić sprzedającego do informowania potencjalnego klienta o takich istotnych mankamentach...
27.03.2013

Małgorzata napisał(a):

"CONVERSE ALL STAR Z ĆWIEKAMI"

Buty są R E WE LA C Y J N E , ale... w rozmiarze 36, a nie jak podano 38. Nie odesłałam, bo na siostrę pasują idealnie.
19.01.2013

Amelia napisał(a):

"%%SZAMPAŃSKIE LEGINSY"

przesyłka dotarła - legginsy mają naprawdę oryginalny kolor (;
dziękuję i polecam!
20.12.2012

Karolina napisał(a):

"MAXMARA"

Bardzo szybka wysyłka, wszystko zgadza się z opisem. Spodnie baaardzo dobrej jakości, nawet jeżeli były używane w ogóle tego nie widać. Dziękuję!
29.11.2012

Anna napisał(a):

"H&M PŁASZCZ"

Pani Katarzyno, serdecznie dziękuję za piękny płaszcz i błyskawiczną przesyłkę! Płaszczyk świetnie leży. Przepiękny kolor!
15.11.2012

Antonina napisał(a):

"JEANS!"

trafiona w dziesiątkę. dziękuję i pozdrawiam!
05.09.2012

Miłka napisał(a):

"YELLOW"

kurtka taka jak w opisie, (czyli - akurat dla mnie :) przesyłka zgodnie z oczekiwaniem.
10.06.2012

Urszula napisał(a):

"ŻÓŁTE PAREO"

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem- polecam Sprzedawcę
28.05.2012

Antonina napisał(a):

"SISLEY LNIANA MARYNARKA"

świetny zakup: szykowny ciuch za drobną cenę, mam się teraz w co ubrać do pracy na lato. Pozdrawiam:)
23.05.2012
<
1 2
>
Top