1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Gabinet Odnowy

Gabinet Odnowy

W DecoBazaar od dawna Wystawionych produktów: 80Sprawdź opinie o sprzedawcy "Gabinet Odnowy", który wystawia aktualnie 80 produktów, a w DecoBazaar działa od dawna.

Opinie o Gabinet Odnowy (1378)

Jak zbieramy opinie?

Grazyna napisał(a):

"ŻÓŁTKO"

świetna suikenka
★★★★★ 23.06.2018

Grazyna napisał(a):

"SLAGA"

Fajna torba.
★★★★★ 23.06.2018

Grazyna napisał(a):

"JAPONKI"

Niestety, przeszłam w nich tylko 100m. Japonki poszły do kubła, a ja boso z powrotem, ale pogoda była cudowna, woda w morzu ciepła i pozostałe rzeczy, które kupiłam były świetne.
★★★★★ 23.06.2018

Grazyna napisał(a):

"TRIUMPH"

Wspaniały strój.Dziękuję.
★★★★★ 23.06.2018

Grazyna napisał(a):

"RIEKER"

Buty zgodne z opisem.
★★★★★ 23.06.2018

Grażyna napisał(a):

"LALKA 2"

Myślę, że gdybym miała taką lalkę w dzieciństwie, to bym była najszczęśliwszą dziewczynką na świecie, iże będzie się podobała mojej bratanicy
★★★★★ 19.06.2018

Martyna napisał(a):

"CARMELLE"

Sukienka jest piękna i przyszła bardzo szybko. Dziękuję!
★★★★★ 08.06.2018

Agnieszka napisał(a):

"DK MODEN"

Wszystko om.
★★★★★ 04.06.2018

Gizella napisał(a):

"DU MILDE"

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :) Dziękuję:) Pozdrawiam :)
★★★★★ 04.05.2018

Beata napisał(a):

"RINASCIMENTO"

Dziekuje :) Polecam
★★★★★ 11.04.2018

Katarzyna napisał(a):

"DMUCHAWCE"

Szal o pięknej kolorystyce, ładniejszy niż na zdjęciu, elegancki, mięciutki. W jednym miejscu trochę zaciągnięty, ale dało się to ukryć.
Przesyłka bardzo sprawna, dziękuję.
★★★★★ 27.03.2018

Katarzyna napisał(a):

"CINQUE"

Bardzo fajna kamizela, w pełni zgodna z opisem, bez wad. Dziękuję.
★★★★★ 02.02.2018

Klara napisał(a):

"JEDWABNA -WZORY VINTAGE"

Sukienka jest przepiękna! Nie mogę się doczekać lata, żeby ją założyć!
Dziękuję bardzo za szybką przesyłkę :)
★★★★★ 15.01.2018

Małgorzata napisał(a):

"VERO MODA"

Bardzo udane zakupy, polecam serdecznie :)
★★★★★ 25.12.2017

Grażyna napisał(a):

"NIEBIESKI HAFT"

Kolejny dobry zakup, szybkość przesyłki ekspresowa, wszystko wg opisu, polecam.
★★★★★ 17.11.2017

Beata napisał(a):

"COLOURS OF THE WORLD"

Jak zawsze u Pani Ewy wszystko super. Płaszcz nieco za ciasny, stąd zwrot. Polecam, rzecz bardzo fajna i ciepła.
★★★★★ 21.10.2017

Ewa napisał(a):

"DEBUT JEDWABNY"

Piękna sukienka za dobrą cenę, polecam!
★★★★★ 05.10.2017

Krystyna napisał(a):

"CHRISTL WAGNER"

Fantastyczny kapelusz, szybka przesyłka. Dziękuję i polecam
★★★★★ 20.09.2017

Henryka napisał(a):

"ARNO"

Kontakt bardzo rzeczowy i przychylny, polecam!
★★★★★ 16.09.2017

Kasia napisał(a):

"GAZETNIK"

Całość bez problemu, produkt zapakowany bardzo profesjonalnie, nic nie miało mu się prawa stać w czasie przesyłki :)
★★★★★ 13.09.2017

Agnieszka napisał(a):

"F&F BLUE"

Bardzo ładna i oryginalana , zadowolona kupująca:)
★★★★★ 30.08.2017

Agnieszka napisał(a):

"LATO"

Sliczna ładna nietuzinkowa. Jakość pierwsza klasa. Jestem zadowolona po raz kolejny z zakupów u tego Sprzedawcy:))
★★★★★ 30.08.2017

Agnieszka napisał(a):

"H&M HAFTOWANA"

Przepiękna spódniczka bardzo dziękuję. Jakość pierwsza klasa. Zachwycona i bardzo zadowolona Kupująca. Bardzo polecam sprzedawcę :)
★★★★★ 30.08.2017

Jola napisał(a):

"Z KORONKĄ"

Bardzo oryginalny szal!!!
★★★★★ 02.08.2017

Jola napisał(a):

"BOULE..."

Wszystko zgodne z opisem. Polecam!!!
★★★★★ 02.08.2017

Katarzyna napisał(a):

"WIKTORIA"

Bardzo udany zakup. Towar odpowiada opisowi. Stały kontakt za sprzedającą. Polecam!!!
★★★★★ 19.07.2017

Maria napisał(a):

"BELLA BLUE"

Bluzeczka bardzo ładna, kontakt ze sprzedającą znakomity, miły gratis do zamówienia. Polecam wszystkim.
★★★★★ 11.07.2017

Maria napisał(a):

"REKOGNATION"

Jak zwykle wszystko w porządku. Towar doskonały, kontakt znakomity. Profesjonalna sprzedająca. No i tradycyjnie gratis, fajna bluzeczka. POLECAM!!!
★★★★★ 11.07.2017

Dorota napisał(a):

"BAY"

Wszystko w porządku. Rzeczy pasują. Ta spódnica nowa z metką. :) Wszystkie w bardzo dobrym stanie. Ekspresowa wysyłka. :) Dziękuję za gratis!! ;)
★★★★★ 20.06.2017

Dorota napisał(a):

"MGTS"

Wszystko w porządku. Rzeczy pasują. Ta jest szczególnie ciekawa - miałam ją "namierzoną" od jakiegoś czasu. :)) Wszystkie w bardzo dobrym stanie. Ekspresowa wysyłka. :) Dziękuję za gratis!! ;)
★★★★★ 20.06.2017
<
1 2 3 4 5 ... 46
>
Top