1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > kup skorupe

kup skorupe

W DecoBazaar od 25.02.2021 Wystawionych produktów: 205Sprawdź opinie o sprzedawcy "kup skorupe", który wystawia aktualnie 205 produktów, a w DecoBazaar działa od 25.02.2021. Nasz sklep narodził się z miłości do starych rzeczy i otaczającej nas przyrody. Naszą misją jest ratowanie pięknych przedmiotów przed śmietnikową zagł...

Opinie o kup skorupe (47)

Jak zbieramy opinie?

Bożena napisał(a):

"PODPÓRKA DO KSIĄŻEK"

Drobiazg praktyczny, a zarazem urodziwy. Dodaje klimatu wnętrzu.
★★★★★ 04.02.2024

Dominika napisał(a):

"ŚWIECZNIK CERAMICZNY"

Wszystko bez zarzutu, porządnie spakowane
★★★★★ 11.12.2023

Renata napisał(a):

"ŚWINKA BOLESŁAWIEC"

Śliczna, nietuzinkowa i … już u mnie
★★★★★ 19.11.2023

Renata napisał(a):

"SZKLANY WAZON"

Piękny wazonik, świetnie wygląda z pojedynczą purpurową różą
★★★★★ 19.11.2023

Renata napisał(a):

"GARFIKA GARMISCH"

Bardzo ładny obrazek, w dobrym stanie, taki jak sobie wyobrażałam,
Bardzo dziękuję za szybką realizację
★★★★★ 19.11.2023

joanna napisał(a):

"METALOWA PANTERKA"

Paterka rewelacyjna w swojej urodzie! Jestem przeszczęśliwa z zakupu!( Na dodatek niebywale atrakcyjna cena za takie cudo-powala! Dzięki wielkie!Pozdrawiam z Sopotu. Joanna
★★★★★ 30.10.2023

agnieszka napisał(a):

"GŁEBOKI TALERZ RODEM Z PRL"

Super szybko i sprawnie. Bardzo dobrze bezpiecznie spakowane.
★★★★★ 13.09.2023

agnieszka napisał(a):

"TALERZ RODEM Z PRL"

Super szybko i sprawnie. Bardzo dobrze bezpiecznie spakowane.
★★★★★ 13.09.2023

Alina napisał(a):

"PORCELANOWY PÓŁMISEK"

Opis zgodny ze stanem faktycznym. Pieczołowicie zapakowany, dotarł bezpieczny i już cieszy moje oko.
★★★★★ 26.08.2023

Alina napisał(a):

"NACZYNIE DO ZAPIEKANIA"

Jest takie, jak powinno być naczynie do zapiekania. BArdzo dziękuję
★★★★★ 26.08.2023

Alina napisał(a):

"OBRAZEK W RAMCE HAFT"

Uwielbiam takie świąteczne gadżety retro.
★★★★★ 26.08.2023

Alina napisał(a):

"MISKA JASKRY ZĄBKOWICE"

Już pięknie ożywia moją kuchnię
★★★★★ 26.08.2023

Anna napisał(a):

"PATERA"

Paczka szybko wysłana a talerz przepiękny. Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 15.03.2023

Anna napisał(a):

"OSŁONKA NA DONICZKĘ"

Osłonka jest piękna, jestem przeszczęśliwa :) Dziękuję za szybką i bezpieczną wysyłkę.
★★★★★ 22.12.2022

Grażyna napisał(a):

"FLAKON BUTELKA"

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, polecam serdecznie sprzedającego !

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję.
★★★★★ 30.11.2022

Grażyna napisał(a):

"KUBEK BEZ UCHA"

Towar zgodny z opisem, starannie zapakowany. Polecam sprzedającego!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję.
★★★★★ 30.11.2022

Grażyna napisał(a):

"POJEMNIK KUCHENNY"

Towar zgodny z opisem, tylko jeszcze ładniejszy :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję.
★★★★★ 30.11.2022

Anna napisał(a):

"TALERZ GĄSKI"

Super fajne talerzyki.Bardzo fachowo zapakowane zresztą jak zawsze.Bardxo polecam te galerie.Dziekuje Bardzo I pozdrawiam serdecxnie
★★★★★ 20.04.2022

Anna napisał(a):

"ŚLICZNA CUKIERNICZKA"

Sliczna cukiernica.Dziekuje bardxo
★★★★★ 03.03.2022

Anna napisał(a):

"KUBEK JAPONIA"

Fajniutki w wesole motywy kubeczek.Dziekuje bardxo
★★★★★ 03.03.2022

Anna napisał(a):

"STOLIK STOŁEK"

Bardzo ciekawy stoleczek Idealnie pasuje do wystroju wnetrza i bardzo pozytecxny.Pomyslowo zapakowany i dzieki temu na miejsce trafil w nienaruszonym stanie.Dxiekuje bardzo Anna
★★★★★ 03.03.2022

Bożena napisał(a):

"IMBRYK DZBANEK"

To kolejny udany zakup w butiku Kup Skorupę. Czajniczek prześliczny, w sam raz na jedną filiżankę zimowej herbatki.
Zidentyfikowałam ceramikę jako angielską. Wiele lat temu we wrocławskim antykwariacie kupiłam miseczkę identycznie dekorowaną, sygnowaną "made in England". Cudowna forma czajniczka i wzruszające... sitko zabezpieczające przed fusami. Pomyśleć - taka miniaturka, a projektant nawet to przewidział. Dziękuję również za prezent - gratis - spodeczek z dobranym kolorystycznie wzorem. A firmę Kup Skorupę serdecznie pozdrawiam i życzę dobrego handlu - B.G.
★★★★★ 28.01.2022

Bożena napisał(a):

"RZEŹBIONY TALERZ"

Wyjątkowo oryginalny przedmiot - jeszcze nie spotkałam takiego, a obserwuję góralskie rzemiosło pamiątkarskie. Wspaniały "jeleń (nie) na rykowisku", bo z łanią. Co za robota, staranność w wyborze tła - ten rysunek słojów - no i stan zachowania idealny. W dodatku umiarkowana cena. To kolejny mój udany zakup w butiku Kup Skorupę. Sprzedawcę serdecznie pozdrawiam - B.G.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za kolejny wartościowy komentarz. Również serdecznie pozdrawiam :)
★★★★★ 19.01.2022

Małgorzata napisał(a):

"TALERZYK WZÓR CEBULOWY"

Dziekuje
★★★★★ 17.12.2021

Małgorzata napisał(a):

"TALERZ Z KWIATOWYM WZOREM"

Dziekuje
★★★★★ 17.12.2021

Małgorzata napisał(a):

"PORCELANOWY PÓŁMISEK"

Dziekuje cale zamowienie doszlo bez uszczerbku.
★★★★★ 17.12.2021

Małgorzata napisał(a):

"UROCZE TALERZYKI 2 SZT."

Otrzymalam,dziekuje
★★★★★ 17.12.2021

Małgorzata napisał(a):

"TALERZYK Z CIENIUTKIEJ PORCELANY"

Otrzymalam dziekuje
★★★★★ 17.12.2021

Małgorzata napisał(a):

"PORCELANOWY TALERZYK"

Dziekuje
★★★★★ 17.12.2021

Joanna napisał(a):

"SERWETA"

stan zgodny z opisem, polecam
★★★★★ 09.12.2021
<
1 2
>
Top