1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > absynt

absynt

W DecoBazaar od 07.02.2010 Wystawionych produktów: 62Sprawdź opinie o sprzedawcy "absynt", który wystawia aktualnie 62 produktów, a w DecoBazaar działa od 07.02.2010. PRZY ZAKUPIE 3 RZECZY Z MOJEJ GALERII WYBIERASZ 4-Ą ZA DARMO (w cenie najtańszego zakupionego produktu lub niższej) TYLKO NAPISZ DO MNIE WIADOMOŚĆ ABY...

Opinie o absynt (65)

Jak zbieramy opinie?

Anna napisał(a):

"BARDZO STARA MAKATKA"

Piękna rzecz! Dziękuję za bezpieczną przesyłkę.
★★★★★ 04.09.2022

Ewa napisał(a):

"NATURALNE KORALE"

Korale przepiękne. Szybka , sprawna , dobrze zabezpieczona przesyłka. Dziękuję i polecam sprzedawcę.
★★★★★ 11.08.2022

Anna napisał(a):

"4 SZYDEŁKOWE SERWETKI"

Przepiekne serweteczki.Brawo za talent oraz przesylke ktora doszla ekspresowo i bardzo rzetelnie zapakowana.Dziekuje bardzo za przesliczny prezencik,przydasie .i ogolnie za wszystko jeszcze raz bardxo dziekuje i pozdrawiam serdecznie.Ania

Odpowiedź Sprzedawcy:
serdecznie dziękuje za bardzo miłe komentarze, a najbardziej cieszę sie, że wszystko się podoba
pozdrawiam Beata
★★★★★ 09.12.2021

Anna napisał(a):

"DŁUGA, KHAKI, LNIANA"

Super spodniczka Pasuje idealnie.Pieknie odprasowana i zapakowana.Uklony dla sprzedawcy.Dziekuje bardzo ipozdrawiam serdecznie.Anna
★★★★★ 09.12.2021

Anna napisał(a):

"HAFT RICHELIEU"

Piekne serweteczki.Pieknie zapakowane i bardzo szybka dostawa.Bardzo polecam sprzedawce oraz dxiekuje bardxo za prezencik.Pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 09.12.2021

Ewa napisał(a):

"ZAZDROSTKA LUB SERWETKA"

Piękne i błyskawicznie przysłane.
★★★★★ 15.03.2021

Ewa napisał(a):

"5 RAMEK NA ZDJĘCIA"

Rzecz zgodna z opisem. Polecam sprzedawcę! Wszystkie produkty dotarły bardzo szybko. Doskonale opakowane!
Dziękuję za gratisy.
★★★★★ 08.01.2021

Ewa napisał(a):

"6 RAMEK NA ZDJĘCIA"

Rzecz zgodna z opisem. Polecam sprzedawcę! Wszystkie produkty dotarły bardzo szybko. Doskonale opakowane!
Dziękuję za gratisy.
★★★★★ 08.01.2021

Ewa napisał(a):

"ZESTAW MET. NA ZIOŁA"

Rzecz zgodna z opisem. Polecam sprzedawcę! Wszystkie produkty dotarły bardzo szybko. Doskonale opakowane!
Dziękuję za gratisy.
★★★★★ 08.01.2021

Ewa napisał(a):

"DUŻY WIKLINOWY CHLEBAK"

Rzecz zgodna z opisem. Polecam sprzedawcę! Wszystkie produkty dotarły bardzo szybko. Doskonale opakowane!
Dziękuję za gratisy.
★★★★★ 08.01.2021

Ewa napisał(a):

"MAŁA MOSIĘZNA WAGA"

Rzecz zgodna z opisem. Polecam sprzedawcę! Wszystkie produkty dotarły bardzo szybko. Doskonale opakowane!
Dziękuję za gratisy.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Ewo, serdecznie dziękuję za komentarze i cieszę się że wszystko dotarło w nienaruszonym stanie
pozdrawiam Beata
★★★★★ 08.01.2021

TERESA napisał(a):

"6 OS. KOMPLET KAWOWY ( HERBACIANY)"

BARDZO ŁADNY KOMPLET W STYLU EGIPSKIM DO KAWCI CZY HERBATKI, ELKOKWENTNIE SIE PREZENTUJE SAM W SOBIE,WARTY TEJ CENY.SPRZEDAWCA RZETELNY GODNY POLECENIA.
★★★★★ 05.11.2019

Renata napisał(a):

"AŻUROWY, DŁUGI SWETER"

Paczka dotarła szybko i sprawnie. Sweterek ładny. Dziękuję.Polecam sprzedawcę.
★★★★★ 27.05.2019

Anna napisał(a):

"W AFRYKAŃSKIM STYLU"

Przepiękny zestaw, Dziekuje za udany zakup!
★★★★★ 07.06.2017

Justyna napisał(a):

"TOP+SUKIENKA"

Przesyłka dotarła błyskawicznie, towar świetnie zapakowany i jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Butik polecam, sama też będę zaglądać :)
★★★★★ 17.05.2017

Joanna napisał(a):

"EKSKLUZYWNA I MISTERNA"

Serwetka jest piękna-cieszę się ogromnie że mogę ją codziennie oglądać. Pozdrawiam serdecznie Asia
★★★★★ 25.04.2017

Ela napisał(a):

"ZŁOTO-CZARNA MINI Z PASKIEM"

Błyskawiczna przesyłka! Dziękuję!
★★★★★ 17.12.2016

Małgorzata napisał(a):

"LECIUTKA SPÓDNICZKA"

Spódniczka wysłana w ekspresowym tempie. Idealnie zgodna z opisem, pasuje, podoba mi się.
★★★★★ 17.12.2016

Lidia napisał(a):

"KOMPLET DLA DWOJGA"

Wszystko w porządku. Ładnie zapakowane. Prezent się spodobał :) Dziękuję :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
bardzo dziękuję za miły komentarz, zatem udanego suflowania pałeczkami :)
★★★★★ 10.12.2016

Katarzyna napisał(a):

"SPODNIE NARCIARSKIE"

Pięć gwiazdek to mało, by ocenić moje zadowolenie z zakupu.Spodnie są fantastyczne, córka przezadowolona. Do tego ogromy PLUS za błyskawiczną wysyłkę.Dodam, wysyłkę darmową.Dziękuję i pozdrawiam.


Odpowiedź Sprzedawcy:
oj bardzo mi miło, dzięki za komentarz, no bezpiecznych szusów :)
★★★★★ 25.11.2016

Małgorzata napisał(a):

"OGROMNA MUSZLA"

śliczna muszla , okaz do kolekcji. bardzo staranne opakowanie ,szybka przesyłka. udany zakup.
★★★★★ 11.10.2016

WALDEMAR napisał(a):

"MIEDZIANY TALERZ"

WITAM.
Transakcja przebiegła pomyślnie ,towar zgodny z opisem.
Gorąco polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
bardzo dziękuję za komentarz
★★★★★ 26.09.2016

Monika napisał(a):

"SPÓDNICA DLA PANI MONIKI"

Szybka realizacja (nawet pomimo święta), spódnica dokładna z podanym opisem i wielki plus za elastyczność cod o zamówienia (możliwość kupna tylko jednego elementu garderoby, mimo że był w komplecie z innym). Jak najbardziej polecam.
★★★★★ 30.05.2016

Ewa napisał(a):

"UCHWYT NA ŻELAZKO"

znazł swoje miejsce
★★★★★ 21.05.2016

Paulina napisał(a):

"SKÓRKOWA MARYNARKA"

Produkt zgodny z opisem. Duży plus za bardzo dobre zapakowanie produktu. Marynarka świetnie leży. Jestem z niej zadowolona. Bardzo polecam tego sprzedającego :)
★★★★★ 02.03.2016

Aneta napisał(a):

"BOHO MINI"

Spódniczka nosi ślady zużycia, wciąż nie jestem pewna, czy była warta swojej ceny, ale piękny wzór wiele wynagradza. Może uda mi się przeszyć ja w coś interesującego.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Aneto, warta była swojej ceny, to prawdziwy żakardowy materiał, a nie print :), kupiony w bardzo dobrym sklepie
Nosi się genialnie, zobaczy Pani; nie mnący a przewiewny, na tyle tęgi,że się nie zwija. Gdyby nie fakt,że musiałam się rozstac z noszeniem mini, nigdy nie pozbyłabym sie tej spódniczki ( a dłuższej nie da się z niej zrobić) Jestem pewna,że pokocha Pani tą spódnicę tak jak ja :)
pozdrawiam serdecznie Beata
★★★★★ 28.01.2016

Izabela napisał(a):

"STARY SREBRNY PIERŚCIEŃ"

Pierścień przepiękny! Dobrze, że Sprzedawczyni go nie czyściła, bo patyna nadaje mu tylko dostojeństwa. Szybka przesyłka, ładne opakowanie. Idealny na świąteczny prezent dla Mamy. Polecam i życzę Wesołych Świąt!
★★★★★ 21.12.2015

Beata napisał(a):

"DWUFUNKCYJNA BROCHA"

Brocha przepiękna, obsługa na medal, wysyłka błyskawiczna. Serdeczne dzięki, jestem bardzo zadowolona. Świątecznie pozdrawiam :)
★★★★★ 15.12.2015

Beata napisał(a):

"MIEDZIANY KOMPLET"

Komplet jest fantastyczny, bardzo oryginalny, no i wykonany z mojej ukochanej miedzi :) Bardzo polecam tę Galerię!
★★★★★ 21.09.2015

Jerzy napisał(a):

"ŻMIJKA NA 4 SPOSOBY"

Bardzo fajny i efektowny drobiazg, który przykuje uwagę każdego :) Znajoma zadowolona, ja także :) Dziękuję, pozdrawiam, no i polecam :)

P.S. Rzecz ładnie zapakowana, a i paczuszka szybciutko wysłana :)
★★★★★ 17.09.2015
<
1 2 3
>
Top