1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > agat.handmade

agat.handmade

W DecoBazaar od 07.12.2012 Wystawionych produktów: 200Sprawdź opinie o sprzedawcy "agat.handmade", który wystawia aktualnie 200 produktów, a w DecoBazaar działa od 07.12.2012. Z pasją

Opinie o agat.handmade(182)

EDYTA napisał(a):

"REZERWACJA!!! / KOMPLET DLA P. EDYTY"

Piękne!!!! Bardzo polecam!!!!
★★★★★ 12.02.2019

EDYTA napisał(a):

"REZERWACJA!!! / KOMPLET DLA P. EDYTY"

Piękny komplet!!!! Jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam sprzedawcę!!!!!
★★★★★ 12.02.2019

EDYTA napisał(a):

"REZERWACJA!!!/ MITENKI DLA P. EDYTY"

Przeszły moje oczekiwania!!!! Śliczne. Szczerze polecam!!!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo dziękuję i cieszę się niezmiernie :)
★★★★★ 12.02.2019

Bożena napisał(a):

"CĘTKOWANA"

Przyglądałam się tej chuście od jakiegoś czasu. Zaufałam Autorce - istotnie, kolory naturalne są ciekawsze od tych z fotografii, bardziej nasycone, a zarazem stonowane. Piękna chusta. No i z czystej wełny.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, ze nie rozczarowała się Pani :). Bardzo dziękuję!
★★★★★ 14.01.2019

Anna napisał(a):

"GRUBY MORSKI"

Osoba obdarowana zadowolona - perfekcyjne wykonanie - szczerze POLECAM.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 09.12.2018

Joanna napisał(a):

"KLASYCZNA Z PISTACJĄ"

Piękne kolory, doskonała jakość, dziękuję bardzo!

Odpowiedź Sprzedawcy:
To ja dziękuję! :)
★★★★★ 07.12.2018

Joanna napisał(a):

"KLASYCZNA Z MALINĄ"

Piękne kolory, doskonała jakość, dziękuję bardzo!
★★★★★ 07.12.2018

Anna napisał(a):

"FIOLET RYŻOWY / KOMPLET"

Kupiłam już kilka czapek i kompletów z czapka-komin u Agat.handmade. Jestem z nich bardzo zadowolona, bo są bardzo dobrze wykonane, mają świetne kolory i wysoką jakość. Polecam w 100%. Anka

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło, dziękuję :)
★★★★★ 07.11.2018

Anna napisał(a):

"BAJKA BLUE / CZAPKA - OSTATNI EGZEMPLARZ!"

Otrzymane czapki są naprawdę piękne, starannie wykonane i stanowią oryginalną ozdobę. Kontakt z Panią sprzedającą bardzo miły, przesyłka szybka. Bardzo polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
dziękuję serdecznie!
★★★★★ 07.11.2018

Bożena napisał(a):

"SOPHIA / CHUSTA - ASYMETRYCZNY SZAL"

Szal przyszedł. Bajecznie kolorowy. Rzeczywiście piękniejszy niż na fotografi. Autorkę podziwiam i pozdrawiam - B.G.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo dziękuję :)
★★★★★ 31.10.2018

Beata napisał(a):

"BAJKA BLUE/ KOMPLET"

Komplet przekazałam, doszedł błyskawicznie, koleżanka prosiła, żeby serdecznie podziękować w jej imieniu. Jest bardzo zadowolona

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo się cieszę. Dziękuję :)
★★★★★ 03.10.2018

Beata napisał(a):

"STAL / CZAPKA"

Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie i zgodnie z ofertą! Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo dziękuję :)
★★★★★ 19.03.2018

Barbara napisał(a):

"PETROL / DELIKATNA CHUSTA/ APASZKA"

Chusta piękna. Super zapakowana. Szybko przysłana. Polecam sprzedawcę.
★★★★★ 20.02.2018

Karolina napisał(a):

"GRAFITOWA ALPAKA DLA P. KAROLINY"

Dziękuję pięknie za wykonanie dla mnie czapki. Jest śliczna, mięciutka i bardzo wygodna. Pozdrawiam serdecznie :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo sie cieszę, dziękuję i niech się dobrze nosi :)
★★★★★ 14.02.2018

Beata napisał(a):

"BAJKA / KOMPLET"

Świetny, ciepły, mięsisty, gruby, a przy tym absolutnie niegryzący komplet. Włóczka ciekawa, nietuzinkowa, przyciągająca uwagę, super wykonanie. Wysyłka błyskawiczna, opakowanie absolutnie bezpieczne. Bardzo dziękuję!!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo dziękuję. Cieszę się, ze nie gryzie ;)
★★★★★ 03.02.2018

beata napisał(a):

"CAPPUCCINO / DELIKATNA CHUSTA"

Przecudne :) i baaaardzo szybka dostawa

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się, mam nadzieję, ze pasuje do sukienki. Dziękuję :)
★★★★★ 03.02.2018

Magdalena napisał(a):

"BAJKA 2 / KOMPLET"

Zwróciłam, ponieważ w moim odczuciu komplet "Bajka" 2 na zdjęciach wygląda dużo lepiej niż w rzeczywistości. Zdjęcia chyba robione z wielkim zoomem, a w realu małych rozmiarów, cienki komplecik i cena z kosmosu :-D (nie pomyślałam o porównaniu wymiarów podanych w opisie przed zakupem, stąd też pewnie moje rozczarowanie). Kolorystyka dobrze oddana na zdjęciach. Zwrot przyjęty błyskawicznie - następnego dnia od nadania przesyłki, a pieniądze zwrócone kolejnego dnia.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jest to Pani subiektywna opinia i muszę na nią zareagować. Komplet nie jest cienki i malutki, a Pani komentarz może wprowadzać w błąd. Głowa manekina ma rzeczywiste wymiary, więc dokładnie widać na nim grubość włóczki oraz wielkość kompletu. Przekłamywanie zdjęć nie leży w moim interesie, ponieważ mogłoby się to wiązać z dużą ilością zwrotów. Zdjęcia produktów oddają ich rzeczywisty wygląd, a w opisie rzetelnie podaję wszystkie szczegóły. Nie odpowiadam za to, że nie przeanalizowała Pani wymiarów. Natomiast ZOOM w aparacie nie pogrubi włóczki, nie zmieni proporcji i nie powiększy rozmiaru kompletu względem głowy, służy jedynie przybliżeniu fotografowanego obiektu. Koszt kompletu uwarunkowany jest jakością, a co za tym idzie, ceną włóczki.
★★★★★ 12.01.2018

Beata napisał(a):

"RED RAINBOW / SZAL"

Śliczny szal dla konesera!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję :)
★★★★★ 08.01.2018

Karolina napisał(a):

"KREM WANILIOWY"

Długi, ciepły szal w pięknym odcieniu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
★★★★★ 28.12.2017

Karolina napisał(a):

"STAL / CZAPKA"

Piękna, w ciekawym odcieniu. Szybciutko przysłana.
★★★★★ 28.12.2017

Karolina napisał(a):

"GRAFITOWA ALPAKA"

Grafitowe cudo. Dziękuję za ekspresową wysyłkę!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Miło mi. Dziękuję bardzo :)
★★★★★ 28.12.2017

Beata napisał(a):

"PROMIEŃ SŁOŃCA / KOMPLET DLA P. BEATY"

Komplet będzie doskonałym prezentem. Jak zawsze wszystko super. Osoba, w imieniu której zamówiłam pieje z zachwytu. Pozdrawiamy.

Odpowiedź Sprzedawcy:
To świetnie :) dziękuję serdecznie
★★★★★ 20.12.2017

ANNA napisał(a):

"BEAUTY FLOWERS / PINK"

Piękna praca. Warto było na nią poczekać:-)

Odpowiedź Sprzedawcy:
O! To super, ze ją Pani wreszcie posiada :)
Dziękuję i pozdrawiam
★★★★★ 20.12.2017

Beata napisał(a):

"TURKUSKA / CZAPKA"

Czapka już u prawowitej właścicielki, pełnia zadowolenia. Serdecznie dziękujemy!

Odpowiedź Sprzedawcy:
:) DZIĘKUJĘ
★★★★★ 19.12.2017

Monika napisał(a):

"MALINOWE PASY / DELIKATNA CHUSTA"

Świetna chusta!Cieszę się ,że teraz już tylko moja ;) Dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło! Ja też dziękuję :)
★★★★★ 17.12.2017

Beata napisał(a):

"TURKUS W BRĄZACH / KOMPLET"

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziękuję za pomoc w wyborze kompletu, który będzie świetnym prezentem. Przesyłka błyskawiczna.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę :) dziękuję
★★★★★ 05.12.2017

Joanna napisał(a):

"NIEBIESKI AŻUR Z FIOLETEM"

Przesyłka dotarła ekspresowo. Czapka jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu, pięknie zapakowana, z osobistą adnotacją od projektantki. Dziękuję i pozdrawiam :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję i bardzo się cieszę z Pani zadowolenia :)
★★★★★ 15.11.2017

Anna napisał(a):

"BAJKA Z BORDO / CZAPKA"

Czapka jest piękna i najważniejsze - ciepła. Polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 14.11.2017

Dagmara napisał(a):

"LNIANY BEŻ- DELIKATNA CHUSTA/APASZKA"

Chusta przepiękna.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 30.09.2017

Beata napisał(a):

"Z BURACZKIEM / CZAPKA"

Dziękuję w imieniu znajomej, jest bardzo, bardzo zadowolona.

Odpowiedź Sprzedawcy:
To super! Dziękuję
★★★★★ 12.09.2017
<
1 2 3 4 5 6 7
>
Top