1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > agat.handmade

agat.handmade

W DecoBazaar od 07.12.2012 Wystawionych produktów: 246Sprawdź opinie o sprzedawcy "agat.handmade", który wystawia aktualnie 246 produktów, a w DecoBazaar działa od 07.12.2012. Z pasją

Opinie o agat.handmade (248)

Jak zbieramy opinie?

Bożena napisał(a):

"Z PURPURĄ/ CZAPKA KLASYK"

I znów nabytek z aga.handmade - pokusa była zbyt silna. Czapka przepiękna i... przelekka. A że wiosna może nadejść niespodzianie, tak ze środy na czwartek, trzeba było się spieszyć. Jak zwykle wysyłka błyskawiczna. Autorkę gorąco pozdrawiam - Bożena G.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo dziękuję i również pozdrawiam!
★★★★★ 14.02.2024

Bożena napisał(a):

"KARDIGAN W SZAROŚCIACH"

Kolejny udany zakup z firmy agat.handmade. Jakże pięknie się prezentuje w towarzystwie kremowych i szarych pereł na tle dobranego do kardiganu czarnego podkoszulka. Sam smak! Autorkę gorąco pozdrawiam - Bożena G.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Kardigan trochę przypomina żakieciki Chanel, więc do pereł jak najbardziej :) bardzo dziękuję i pozdrawiam!
★★★★★ 04.02.2024

karina napisał(a):

"MELANŻ 1 / MITENKI"

wszystkie zamówione przeze mnie przedmioty są piękne i profesjonalnie zrobione

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo dziękuję!
★★★★★ 24.01.2024

Bożena napisał(a):

"OMBRE Z RÓŻEM III / CZAPKA Z JEDWABIEM"

Kolejny udany zakup w firmie agat.handmade. Czapka prześliczna, mięciutka, milutka, no i w moich kolorach. A dostawa wręcz błyskawiczna. Autorkę gorąco pozdrawiam i życzę jak najlepszego nowego roku - wierna klientka Bożena G.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło! Również życzę wszystkiego dobrego!
★★★★★ 12.01.2024

Bożena napisał(a):

"KARDIGAN Z HORTENSJĄ"

To kolejny mój zakup w firmie agat.handmade. Bajeczny! Podziwiam nie tylko maestrię rzemiosła, ale i artyzm w doborze kolorów. Eleganckie, stonowane, szlachetne, żadnej pstrokacizny. Cieszę się, że zdążyłam "upolować" ten kardigan. Na co dzień i od święta. Słowem: do tańca i do różańca. Autorce życzę nieustającej inwencji twórczej i powodzenia u klientek. Serdecznie pozdrawiam - Bożena G.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za ten komentarz, a największą radością jest zadowolenie nowej właścicielki :)
★★★★★ 30.11.2023

Izabela napisał(a):

"MELANŻOWY BURGUND / CZAPKA"

To będzie towarzysz zimnych, wietrznych miesięcy. Ciepły, miękki, w obłędnym kolorze.
★★★★★ 23.11.2022

Izabela napisał(a):

"OMBRE ŚLIWKA PISTACJA/ CZAPKA"

Z taką czapką chce się, aby jesień i zima trwały cały rok :) Piękna kolorystyka, staranne wykonanie, miękkość i otulenie. Warto.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dla takich komentarzy warto pracować:) bardzo dziękuję!
★★★★★ 23.11.2022

Hanna napisał(a):

"ENGLISH ROSE / CZAPKA"

Kolejny udany zakup od Pani. Piękna, twarzowa czapka. Wszystkim zainteresowanym posiadaniem niepowtarzalnej, urokliwej i praktycznej czapki gorąco polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo Pani dziękuję i cieszę się niezmiernie, że moje prace podobają się i służą :)
★★★★★ 14.12.2021

Anna napisał(a):

"BAŚNIOWY LAS / CZAPA"

piękna
★★★★★ 23.11.2021

Anna napisał(a):

"TROCHĘ KORALU / CZAPKA KLASYK"

Śliczna

Odpowiedź Sprzedawcy:
bardzo, bardzo dziękuję :)
★★★★★ 23.11.2021

Agnieszka napisał(a):

"TUBA W MULTIKOLORZE"

błyskawiczna wysyłka i przepiękne wykonanie - polecam w 100%!
★★★★★ 05.11.2021

Agnieszka napisał(a):

"Z KREMEM / MITENKI"

błyskawiczna wysyłka i przepiękne wykonanie - polecam w 100%!
★★★★★ 05.11.2021

Agnieszka napisał(a):

"KASZTANOWIEC / KOMIN ZAMOTKA"

błyskawiczna wysyłka i przepiękne wykonanie - polecam w 100%!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję i cieszę się, że jest Pani zadowolona z zakupu :)
★★★★★ 05.11.2021

Janina napisał(a):

"OWOCE LEŚNE REZERWACJA!!! P. JANINA"

miękkie, pasują do niteniek - tez "dreptały powoliiiii z pocztą
★★★★★ 22.12.2020

Janina napisał(a):

"CYTRUSOWA ENERGIA REZERWACJA!!! P. JANINA"

Śliczne, fajne kolory i nareszcie dotarły - wędrowały z pocztą 6 dni

Odpowiedź Sprzedawcy:
A zawsze docierało tak szybko :( dziękuję i pozdrawiam
★★★★★ 22.12.2020

Janina napisał(a):

"OWOCE LEŚNE / MITENKI"

w moich ulubionych zestawach kolorystycznych, sprawna dostawa i pięknie zapakowane

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję :)
★★★★★ 15.12.2020

Janina napisał(a):

"CYTRUSOWA ENERGIA / MITENKI"

miękkie, fajne i poprawiają nastrój
★★★★★ 15.12.2020

Janina napisał(a):

"IN THE AUTUMN REZERWACJA!!! P. JANINA"

Fajnie się prezentują i świetnie pasują
★★★★★ 08.12.2020

Janina napisał(a):

"PASTELOWA TĘCZA / MITENKI"

mięciutkie i ciekawy zestaw kolorów
★★★★★ 08.12.2020

Janina napisał(a):

"OCEAN REZERWACJA!!! P. JANINA"

Fajnie się prezentują i świetnie pasują
★★★★★ 08.12.2020

Janina napisał(a):

"KWIECISTA ENERGIA REZERWACJA!!! P. JANINA"

Fajnie się prezentują i świetnie pasują

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo się cieszę i dziękuję!
★★★★★ 08.12.2020

Iwona napisał(a):

"SOCZYSTY II / KOMPLET DLA P. IWONY"

Cudowny, bardzo ciepły, pięknie zapakowany i błyskawicznie wysłany komplet. Bardzo dziękuję i z serca polecam galerię!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 04.12.2020

Iwona napisał(a):

"HYDRANGEA / ICE / CZAPA"

Nic dodać nic ująć! Po prostu cudowna! Bardzo dziękuję za porady, czapka jest wymarzona dla siostry! Pozdrawiam i gorąco polecam butik!

Odpowiedź Sprzedawcy:
I jak zwykle dziękuję! :)
★★★★★ 01.12.2020

Janina napisał(a):

"DIAMOND IN THE AUTUMN/ CHUSTA"

można się zakochać - ładnie też opakowanie szybka dostawa
★★★★★ 25.11.2020

Janina napisał(a):

"KWIECISTA ENERGIA II / MITENKI"

śliczne, ciekawy zestaw kolorów i pięknie się prezentują - zapakowana całość elegancko, a paczka ekspresowa
★★★★★ 25.11.2020

Janina napisał(a):

"IN THE AUTUMN / MITENKI"

śliczne, ciekawy zestaw kolorów i pięknie się prezentują - zapakowana całość elegancko, a paczka ekspresowa
★★★★★ 25.11.2020

Janina napisał(a):

"OCEAN / MITENKI"

śliczne, mięciutkie i pięknie się prezentują - zapakowana całość elegancko, a paczka ekspresowa

Odpowiedź Sprzedawcy:
bardzo Pani dziękuję :)
★★★★★ 25.11.2020

Iwona napisał(a):

"OLIVE / ICE / CZAPA"

Po prostu cudowna! Kupiłam dla siostry, ale chyba skończy u córki :))) Ogromnie dziękuję za przepiękny prezent! Polecam wspaniały butik. Iwona

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo, bardzo się cieszę :)
★★★★★ 16.11.2020

ELŻBIETA napisał(a):

"GRUBA SOCZYSTA CZERWIEŃ / CZAPA"

Urocza czapka, nie gryzie, piękne odcienie czerwieni - mojego ulubionego koloru. Przesyłka błyskawiczna - dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 04.11.2020

Iwona napisał(a):

"MGŁA / CZAPKA UNISEX DLA P. IWONY"

Za tę czapkę dziękuję szczególnie, bo nakłonić panów do czapek nie jest łatwo, a ta się podoba!!! Polecam Galerię! Produkty ręcznie i starannie wykonane, a Pani Agata zawsze dobrze doradza!

Odpowiedź Sprzedawcy:
To miód na moje serce :) dziękuję!!!
★★★★★ 03.11.2020
<
1 2 3 4 5 ... 9
>
Top