1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > agat.handmade

agat.handmade

W DecoBazaar od 07.12.2012 Wystawionych produktów: 182Sprawdź opinie o sprzedawcy "agat.handmade", który wystawia aktualnie 182 produktów, a w DecoBazaar działa od 07.12.2012. Z pasją

Opinie o agat.handmade(210)

KAZIMIERA napisał(a):

"ZIMOWE SŁOŃCE / REZERWACJA!!!"

Bardzo piękny zestaw kolorów, super się prezentuje razem z czapką.Bardzo starannie wykonany.
Przyjemny w noszeniu. Polecam szczerze, solidna firma.
Bardzo Pani dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję i cieszę się, że spełniłam Pani oczekiwania :)
★★★★★ 21.01.2020

KAZIMIERA napisał(a):

"SPIRALNY MECH / CZAPKA"

Piękna czapka, bardzo ładny zestaw kolorów, starannie wykonana.
Podarowałam synowej i jest bardzo zadowolona z prezentu.
Polecam szczerze. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
To ja bardzo Pani dziękuję i pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 01.01.2020

KAZIMIERA napisał(a):

"ZIMOWE SŁOŃCE / RYŻÓWKA"

Bardzo piękny zestaw kolorów, dokładnie wykonana, super się nosi, ciepła.
Polecam solidna robota.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 22.12.2019

Iwona napisał(a):

"Z MALINĄ / DELIKATNA CHUSTA"

Kolejna przepiękna rzecz z Galerii. Miała być na prezent, ale zostaje u mnie, nie mogę się z nią rozstać. Bardzo dziękuję!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję! Zatem niech się dobrze nosi :}
★★★★★ 13.12.2019

Iwona napisał(a):

"JESIEŃ W LESIE/ RYŻÓWKA"

Czapka jest, jak zawsze, wyśmienita! Dodatkowo bardzo dziękuję za pomoc w wyborze, będzie idealnie pasowała do szala. Pozdrawiam, Iwona

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo :) gdy już pakowalam czapkę, byłam pewna, że będzie pasować ;)
★★★★★ 11.12.2019

Janina napisał(a):

"Z FUKSJĄ REZERWACJA!!! P. JANINA"

Pięknie się prezentuje i równie dobrze zapakowana. Dzięki za podjęcie się zamówienia. Pozdrawiam Janina F.
★★★★★ 27.11.2019

Janina napisał(a):

"OCEAN REZERWACJA!!! P. JANINA"

Mój ulubiony zestaw kolorów - pasuje do wcześniej kupionych minetek, dostawa pięknie zapakowana - można od razu dać w prezencie
★★★★★ 27.11.2019

Janina napisał(a):

"JESIENNIE / CZAPKA KLASYK"

uzupełni chustę - stonowana i dobrze będzie się ją nosić
★★★★★ 27.11.2019

Janina napisał(a):

"Z PIASKIEM REZERWACJA!!! P. JANINA"

pasuje, dzięki
★★★★★ 27.11.2019

Janina napisał(a):

"CIEMNA TĘCZA REZERWACJA!!! P. JANINA"

pasuje do wcześniej nabytych mitenek - uwielbiam takie zestawienia kolorystyczne - będzie się fajnie nosić
★★★★★ 27.11.2019

Janina napisał(a):

"MGLISTY / SZAL"

Delikatny, pasuje do wszystkiego chętnie ponoszę - wysyłka ok
★★★★★ 27.11.2019

Janina napisał(a):

"Z CZERWONYM NEONEM / DELIKATNA CHUSTA"

delikatna, ładnie ożywia ciemne kreacje

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, cieszę się niezmiernie, że wszystko pasuje :). Kamień z serca ;) Jeszcze raz dziękuję za zamówienie!!!
★★★★★ 27.11.2019

Iwona napisał(a):

"Z CZERWONYM NEONEM/ RYŻÓWKA"

Czapka jest rewelacyjna. Przy okazji dziękuję jeszcze raz za komplet, siostra zachwycona.

Odpowiedź Sprzedawcy:
bardzo, bardzo się cieszę :) dziękuję
★★★★★ 14.11.2019

Janina napisał(a):

"AMELIA 2 / CHUSTA - ASYMETRYCZNY SZAL"

Można się w niej zakochać, piękna, ciekawa i przyciągająca uwagę (już kilka osób pytało skąd ją mam)
Przesyłka też bez zarzutu (całość spakowana jak na prezent).

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło :) pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 13.11.2019

Janina napisał(a):

"Z FUKSJĄ / MITENKI"

W moim guście, szkoda że brakuje jeszcze paru rąk aby nosić wszystkie na raz.
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Dzięki
★★★★★ 13.11.2019

Janina napisał(a):

"TĘCZA NEON / MITENKI"

Fajne zestawienie kolorystyczne, miękkie i przyjemne - dostawa ekspres

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję :)
★★★★★ 13.11.2019

Iwona napisał(a):

"Z KORALEM / DELIKATNA CHUSTA"

Chusta jest świetna, będzie wspaniałym, niebanalnym prezentem.
★★★★★ 08.11.2019

Iwona napisał(a):

"TROCHĘ KORALU / CZAPKA"

Super czapka, będzie wraz z chustą idealnym prezentem. Dziękuję!
★★★★★ 08.11.2019

Iwona napisał(a):

"CIEMNA OLIWKA MELANŻ / CZAPKA"

W tej chwili stałam się właścicielką wspaniałej czapki! Bardzo dziękuję!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Miło, ze kolejny raz zostały spełnione Pani oczekiwania. Dziękuję i pozdrawiam :)
★★★★★ 08.11.2019

Iwona napisał(a):

"MGŁA / CZAPKA"

Błyskawicznie wysłany śliczny komplecik. W końcu córka będzie nosiła czapkę :) Pozdrawiam
Iwona

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę! Bardzo! dziękuję :)
★★★★★ 31.10.2019

Iwona napisał(a):

"MGŁA/ RĘKAWICZKI"

Świetne rękawiczki, dziękuję!
★★★★★ 31.10.2019

Aleksandra napisał(a):

"MIX / CZAPKA"

Urocza czapka na jesień :) bardzo polecam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 23.10.2019

Joanna napisał(a):

"TROCHĘ TĘCZY / RYŻÓWKA"

bardzo ładna czapka, serdecznie polecam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 17.10.2019

Janina napisał(a):

"BRZOSKWINIA / BERET"

fajne kolory
★★★★★ 17.10.2019

Janina napisał(a):

"MAGIA TURKUSÓW / SZAL Z KAPTUREM"

dopracowany i przyjemny w dotyku
★★★★★ 17.10.2019

Janina napisał(a):

"STOK / MITENKI"

kolory w moim stylu - przyjemne w dotyku, dopracowane
★★★★★ 17.10.2019

Janina napisał(a):

"JEŻYNA W ŚMIETANIE / OPASKA"

fajny dobór kolorów i dobrze leży - dostawa szybka i sprawna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za zakupy i opinie :)
★★★★★ 17.10.2019

Bożena napisał(a):

"SŁODKA POMARAŃCZA / CHUSTA - SZAL"

Szal prześliczny - podobnie jak inne dzieła autorstwa Pani Agaty. A mam ich już kilka. Autorkę pozdrawiam - B.G.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło, również pozdrawiam :)
★★★★★ 02.07.2019

EDYTA napisał(a):

"REZERWACJA!!! / KOMPLET DLA P. EDYTY"

Piękne!!!! Bardzo polecam!!!!
★★★★★ 12.02.2019

EDYTA napisał(a):

"REZERWACJA!!! / KOMPLET DLA P. EDYTY"

Piękny komplet!!!! Jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam sprzedawcę!!!!!
★★★★★ 12.02.2019
<
1 2 3 4 5 ... 7
>
Top