1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Agata-Rozanska

Agata-Rozanska

W DecoBazaar od 20.11.2016 Wystawionych produktów: 245Sprawdź opinie o sprzedawcy "Agata-Rozanska", który wystawia aktualnie 245 produktów, a w DecoBazaar działa od 20.11.2016. W mojej ofercie znajdą Państwo starannie wykonaną biżuterię w technice wire wrapping. Wszystkie moje prace są wykonywane według moich autorskich proje...

Opinie o Agata-Rozanska (11)

Jak zbieramy opinie?

Ewa napisał(a):

"NASZYJNIK MINIMALISTYCZNY KROPLA KARNEOL, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Naszyjnik bardzo starannie wykonany, zapakowany w woreczek, z załączonym sympatycznym liścikiem. Wysyłka błyskawiczna.
★★★★★ 23.01.2024

Hanna napisał(a):

"PIERŚCIONEK REGULOWANY LABRADORYT, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Pierścionek jest przepiękny, starannie wykonany i zapakowany. Polecam :)
★★★★★ 22.02.2023

Anna napisał(a):

"WISIOR KOLOROWE LABRADORYTY, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Przepiękny i misterny wisior, absolutnie bajkowy. Do tego błyskawiczna wysyłka i piękne opakowanie, idealne na prezent. Gorąco polecam!!
★★★★★ 24.11.2022

Kinga napisał(a):

"PIERŚCIONEK REGULOWANY KYANIT, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Piękny pierścionek. Cudownie zapakowany. Biżuteria jedyna w swoim rodzaju. To na pewno nie ostatni zakup u Pani Agaty:)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło, dziękuję <3
★★★★★ 13.09.2022

Krzysztof napisał(a):

"WISIOREM Z KOLOROWYM LABRADORYTEM, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Wisiorek misternie wykonany, świetnie się prezentuje; zdjęcia były dobrze zrobione i dobrze oddają rzeczywisty wygląd. Zamówienie zostało wysłane szybko i było b. estetycznie opakowane. Sama przyjemność - polecam, dziękuję i pozdrawiam!
★★★★★ 21.05.2021

Magdalena napisał(a):

"BRANSOLETKA Z LABRADORYTAMI, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Delikatna, pięknie wykonana bransoletka - przywodzi na myśl biżuterię elfów :) Dziękuję!
★★★★★ 20.04.2021

Magdalena napisał(a):

"PIERŚCIONEK REGULOWANY PERYDOT, PERIDOT WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Przepiękny, przyciągający uwagę pierścionek, starannie wykonany i pięknie zapakowany. Bardzo dziękuję i polecam!
★★★★★ 20.04.2021

Szymon napisał(a):

"SZPILKI DO WŁOSÓW Z KORALEM, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Wszystko w jak najlepszym porządku. Żona jest zachwycona szpilkami. Dziekuje za szybką realizacje.
Pozdrawiam,
Szymon
★★★★★ 25.07.2019

Krystyna napisał(a):

"WISIOREK Z LABRADORYTEM, WIRE WRAPPING, STAL CHIRURGICZNA"

Kamień niezwykłej urody, a misterna oprawa tylko podkreśliła jego wyjątkowość.
★★★★★ 25.11.2018

Aleksandra napisał(a):

"BRANSOLETKA Z JADEITEM- STAL CHIRURGICZNA"

Bransoleta piękna :)
★★★★★ 20.03.2018

Anna napisał(a):

"KOLCZYKI Z KRYSZTAŁEM GÓRSKIM- STAL CHIRURGICZNA"

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, kolczyki urocze, przykuwają uwagę misternym wykonaniem, szybka wysyłka. Polecam!!!
★★★★★ 12.03.2017
Top