1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Avana

Avana

W DecoBazaar od 03.02.2014 Wystawionych produktów: 180Sprawdź opinie o sprzedawcy "Avana", który wystawia aktualnie 180 produktów, a w DecoBazaar działa od 03.02.2014.

Opinie o Avana (256)

Jak zbieramy opinie?

Anna napisał(a):

"PIAZA ITALIA KOSZULKA POLO"

Super bawełniane polo.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję pani Aniu :)
★★★★★ 04.06.2024

Ewa napisał(a):

"CACHE CACHE WIĄZANE RĘKAWY"

Świetna koszula. Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Dziękuję. Polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję pani Ewo :)
★★★★★ 02.06.2024

Ewa napisał(a):

"WÓLCZANKA KOSZULA BAŻANTY"

Koszula zgodna z opisem i zdjęciem. Serdecznie polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pięknie dziękuję :) Niech się dobrze nosi
★★★★★ 02.06.2024

Elżbieta napisał(a):

"TOP 100% LEN"

Bluzka jest super , idealna na upały.
Dziękuję, pozdrawiam
Ela M.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 22.05.2024

Ewa napisał(a):

"BRANSOLETKA NA NOGĘ"

Wszystko ok, zgodna z opisem. Szybka wysyłka. Polecam!
★★★★★ 15.03.2024

Anna napisał(a):

"VINTAGE SWETERK WEŁNA"

Bardzo ładna bluzka. Dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję pięknie. Pozdrawiam również :)
★★★★★ 29.01.2024

Maria napisał(a):

"SZAL 100% KASZMIR"

szalik miekki, ladny kolorystycznie, w idealnym stanie,piekny
★★★★★ 14.11.2023

Irena napisał(a):

"ULLA POPKEN BLUZKA PLUS SIZE"

Lekka i wygodna, ładnie ozdobiona nitami. Dziękuję i pozdrawiam!
★★★★★ 28.10.2023

Robert napisał(a):

"BLUZKA 100% JEDWAB"

GENIALNA!!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję :)
★★★★★ 29.06.2023

Robert napisał(a):

"TOP PLUS SIZE LEN WISKOZA"

CUDO!!!
★★★★★ 29.06.2023

Maria napisał(a):

"CZERWONA PANDORKA"

przesylka blyskawiczna, sliczna bransoletka ,wymarzona przez nastolatke, polecam sprzedawce

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję pani Mario :)
★★★★★ 26.04.2023

Małgorzata napisał(a):

"ZARA 100% LEN"

Koszula jest świetna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję :) Bardzo się cieszę
★★★★★ 22.04.2023

Aleksandra napisał(a):

"BLUZA Z PSEM"

Bluza bardzo fajna :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :*
★★★★★ 11.04.2023

Małgorzata napisał(a):

"APASZKA 100% JEDWAB"

Śliczna! Bardzo dziękuję i polecam Sprzedającą
★★★★★ 03.04.2023

Małgorzata napisał(a):

"BERTONI KOSZULA W ŁĄKĘ"

Koszula świetna, nietypowa, w super stanie - zakup idealny!
★★★★★ 03.04.2023

Małgorzata napisał(a):

"PIASKOWA 100% JEDWAB"

Rewelacyjna bluzka i przemiła Sprzedająca. Super rzeczy w świetnych cenach

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Małgosiu dziękuję pięknie. Pozdrawiam :)
★★★★★ 03.04.2023

Maria napisał(a):

"NASZYJNIK Z PEREŁKAMI"

Piekny naszyjnik , kupiony na prezent, mysle, ze bedzie sie podobal

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 10.03.2023

magdalena napisał(a):

"BAWEŁNA Z KASZMIREM 40 L"

Przepiękna, mięciutka bluzeczka i błyskawiczna dostawa. Dziękuję!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 16.02.2023

Alina napisał(a):

"JANUS 100% WEŁNA MERINO"

Piękna bluzka. Ekspresowa przesyłka. Wspaniały sprzedawca.
★★★★★ 21.10.2022

Anna napisał(a):

"WŁOSKI Z WEŁNĄ"

Zamówiony towar przyszedł bez żadnych uszkodzeń, czysty, wyprany, pachnący, wystawiam piątkę!Jestem b.zadowolona
★★★★★ 21.10.2022

Krystyna napisał(a):

"RAYON W KWIATY"

Śliczny
★★★★★ 06.09.2022

Anna napisał(a):

"PAPRYCZKI"

Przewiewna i ladna bluzeczka Na lato idealna.Dziekuje
★★★★★ 19.07.2022

Anna napisał(a):

"DŁUGI MOHEROWY"

Ladny sweterek.Dziekuje
★★★★★ 19.07.2022

Anna napisał(a):

"KOSZULA Z SUPŁEM"

Bardzo fajna bluzeczka,ładnie sie uklada .Polecam serdecznie Tego Sprzedawce i pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 22.05.2022

Anna napisał(a):

"GUIDANCE DIZAJNERSKA NOWA"

Piekna sukienka.Pozdrawiam sprzedawce
★★★★★ 22.05.2022

Grażyna napisał(a):

"STALOWA KORDEL"

Tutaj ZAWSZE są świetne zakupy. Grażyna
★★★★★ 14.05.2022

Magdalena napisał(a):

"IN WEAR MIDI"

Spódnica robi jeszcze lepsze wrażenie z bliska. Dobrze się układa. Materiał jest świetnej jakości, jak w opisie. Dziękuję
★★★★★ 11.04.2022

Anna napisał(a):

"ITALY KAWA Z MLEKIEM"

Super bluzeczka.Ladnie sie uklada i uszyta z milego w dotyku materialu .Solidnie zapakowana ze slodkim dodatkiem.Dziekuje bardzo i bardzo polecam Tego Sprzedawce

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Aniu bardzo dziękuję :* :)
★★★★★ 25.03.2022

Anna napisał(a):

"ZAMIAST BIŻUTERII"

Swietny szaliczek.Zamiast bizuteriiPaczuszka wyslana ekspresowo ze slodka niespodzianką.Dziekuje bardzo
★★★★★ 25.03.2022

Alina napisał(a):

"100% WEŁNA + JEDWAB"

Piękna :) Bardzo dziękuję.
★★★★★ 01.03.2022
<
1 2 3 4 5 ... 9
>
Top