1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Beata Trotter

Beata Trotter

W DecoBazaar od 01.10.2008 Wystawionych produktów: 398Sprawdź opinie o sprzedawcy "Beata Trotter", który wystawia aktualnie 398 produktów, a w DecoBazaar działa od 01.10.2008. Gdyby ktoś czuł potrzebę skontaktowania się ze mną,niech pisze.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do obejrzenia moich prac

Beata

Opinie o Beata Trotter (148)

Jak zbieramy opinie?

Beata napisał(a):

"SERCA W OKNIE - KLAMRA"

bardzo oryginalna klamra. Jak wszystko od tej artystki- mamy juz kilka skarbów. Polecam
★★★★★ 02.01.2024

Bożena napisał(a):

"WŁAZ"

Ten piękny drobiazg przywodzi na myśl dwa szlachetne skojarzenia. Formą przypomina guz od żupana. Nadaną przez Autorkę nazwą - właz - Powstanie Warszawskie. Takie to powinowactwo tradycji...
★★★★★ 20.12.2023

Malgorzata napisał(a):

"REZERWACJA"

Niezwyklej urody biżuteria! Jestem w siódmym niebie :) Bardzo dziękuję Artystce!
★★★★★ 08.09.2023

Beata napisał(a):

"BURSZTYN W ZAROŚLACH - BRANSOLETA MANKIET CUFF"

Piękna bransoletka, zdecydowanie POLECAM. Dziękuję za niespodziankę:)
★★★★★ 09.08.2023

Aleksandra napisał(a):

"PRĘTY NA RÓŻU - PIERŚCIONEK"

Pierścień przepiękny :)
★★★★★ 02.08.2023

Śnieżna napisał(a):

"MOTHER OF PEARL - KLAMRA DO WŁOSÓW"

Piękna broszka, z gatunku " niegrzecznych" lub przypominających znsleziska archeologiczne. Krzywe perły i nierówna masa perłowa dodają uroku. Na włosach prezentuje się niezwykle oryginalnie. Dzìękuję.
★★★★★ 07.04.2023

Bożena napisał(a):

"ŚWITLISTE ŻÓŁTE KROPKI - KLAMRA"

To już kolejna klamra autorstwa Pani Beaty Trotter przeze mnie kupiona. W porównaniu z poprzednimi urzeka oszczędnym zdobnictwem, skromnością i prostotą - a to przecież znamiona prawdziwej elegancji. Bardzo się cieszę, że ten szlachetny drobiazg upolowałam.
★★★★★ 11.12.2022

Zuzanna napisał(a):

"CUCINA ITALIANA (DIFFICILE DA DIGERIRE)"

Pięknie zrobiona, bardzo fajna broszka. Wygląda smakowicie :) Bardzo szybka wysyłka.
★★★★★ 06.12.2022

agata napisał(a):

"ROMAN ANCIENT RING ;) BURSZTYN MLECZNY"

Pieknie i sprawnie, polecam szczerze
★★★★★ 01.07.2022

agata napisał(a):

"SZEROKA ZŁOTA"

Błyskawicznie otrzymałam przepiękną obrączkę, dziękuję
★★★★★ 01.07.2022

Magdalena napisał(a):

"MALEŃKIE BURSZTYNY - GŁADKIE KULECZKI"

Maleństwa bursztynowe piękne. Dziękuję
★★★★★ 10.10.2021

karolina napisał(a):

"KRYSZTAŁY GÓRSKIE - KLIPSY"

Świetne klipsy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!
★★★★★ 25.01.2021

karolina napisał(a):

"SUROWA LINIA - KLAMRA"

Bardzo piękna klamra! Dziękuję i pozdrawiam.
★★★★★ 25.01.2021

Hanna napisał(a):

"CZERWONE KORALE - KRÓTKI NASZYJNIK"

Śliczne korale, mają przepiękny kolor :)
★★★★★ 19.11.2020

Anna napisał(a):

"JAKAŚ FUKA TO JEST ONA WŁAŚNIE ONA"

Fantastyczne dzieło z duszą! W moim domu mieszka taka Fuka... to jest ona właśnie ona! Prześliczna, psotna i samowolna jak każda Fuka, ale jaka słodka w tym swoim zafukaniu! Dziękuję Artystce za ten przecudny Fukoportret.
★★★★★ 12.03.2020

Anna napisał(a):

"POŁYSKLIWE KWIATUSZKI - BRANSOLETA"

urocza bransoletka. dziekuje!
★★★★★ 14.01.2020

Agnieszka napisał(a):

"PAUA - SPORAWE KRĄŻKI - KOLCZYKI"

Śliczne, bardzo starannie wykonane, fantastycznie mienią się, miły ciężar na uchu
★★★★★ 07.11.2019

Anna napisał(a):

"DUŻY LABRADORYT - NASZYJNIK"

1000% zachwytu - bardzo dziękuję.
★★★★★ 19.08.2019

Sylvia napisał(a):

"CHRYZOPRAZ FASET W SERDUSZKACH - BRANSOLETKA"

Piękna Branzoletka!
★★★★★ 10.07.2019

MAŁGORZATA napisał(a):

"SUROWE TOPAZY - BRANSOLETA MANKIET CUFF"

Prześliczna. Idealnie pasuje do naszyjnika. Bardzo dziękuję!!!
★★★★★ 15.01.2019

Ewa napisał(a):

"KORAL"

Urocze drobiazgi! Dziękuję!
★★★★★ 13.01.2019

Bożena napisał(a):

"OPALIZUJĄCA ROŚLINA - KLAMRA"

To kolejna klamra od Pani Beaty Trotter. Przepięka, jak wiele biżuteryjnych drobiazgów z pracowni Autorki. Znów nie oparłam się pokusie...
★★★★★ 15.12.2018

Barbara napisał(a):

"DUŻA MUSZLA PAUA - PIERŚCIEŃ"

pierścień elegancki, luksusowy i oryginalny, piekny Dziękuje!!!!!!!!!!!!
★★★★★ 12.08.2018

Anna napisał(a):

"APATYT"

Piękna, delikatna bransoletka.
★★★★★ 12.07.2018

Bożena napisał(a):

"ŚWIETLISTA CZERWIEŃ W LISTKACH - KLAMRA"

Piękna klamra. Kolejna, już trzecia, z pracowni Pani Beaty Trotter. Autorkę pozdrawiam - B.G.
★★★★★ 04.07.2018

Anna napisał(a):

"SPĘKANA KULA - NASZYJNIK"

Bardzo dziękuję za przepiękny naszyjnik - kula jest wyjątkowa :)
★★★★★ 26.06.2018

Bożena napisał(a):

"KWARCE - KLAMRA"

I znów obiekt autorstwa pani Beaty Trotter. Klamra do włosów - bardzo elegancka, zarazem dyskretna i dostojna. Ma ten idiom pracowni - rozpoznawalny z daleka i niepodrabialny, chociaż wielu artystów tworzy w ocynowanej miedzi.
★★★★★ 28.05.2018

Bożena napisał(a):

"ROŚLINEK PORTRET WŁASNY - TRZY FIOLETOWE"

Wśród moich drobiazgów biżuteryjnych jest to czwarta broszka z pracowni pani Beaty Trotter. Piękna, subtelna, elegancka. Artystkę serdecznie pozdrawiam - B.G.
★★★★★ 28.05.2018

Beata napisał(a):

"ROŚLINEK PORTRET WŁASNY - ZIELONE PERŁY"

Cudnej urody broszka!!! Polecam Galerię!
★★★★★ 28.05.2018

Beata napisał(a):

"BUDYNIOWA KROPELKA"

Śliczne kolczyki, a najważniejsze, że lekkie. Serdecznie dziękuję za wszystkie cenne informacje i urocze opakowanie :) Pozdrawiam!
★★★★★ 28.05.2018
<
1 2 3 4 5
>
Top