1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > BUTIK VINTAGE

BUTIK VINTAGE

W DecoBazaar od 25.07.2016 Wystawionych produktów: 3829Sprawdź opinie o sprzedawcy "BUTIK VINTAGE", który wystawia aktualnie 3829 produktów, a w DecoBazaar działa od 25.07.2016.

Opinie o BUTIK VINTAGE (1473)

Jak zbieramy opinie?

Elżbieta napisał(a):

"LINDEX - SWETER"

Sweterek jest bardzo ładny i pachnący, dziękuję
pozdrawiam, Ela
★★★★★ 23.04.2024

Agata napisał(a):

"SEVEN SISTERS - MARYNARKA"

Dziękuję. Jak na mnie uszyta:)
★★★★★ 20.04.2024

Agata napisał(a):

"ESPRIT - KURTKA"

Kurteczka genialna. Zakupy sama przyjemność.
★★★★★ 20.04.2024

Grażyna napisał(a):

"DIVIDED - PŁASZCZ ROZM XS"

Płaszczyk przepiękny! :) Zgodny ze szczegółowym opisem, tylko jeszcze lepszy ;)
★★★★★ 15.04.2024

Ewa napisał(a):

"DESIGUAL - BLUZKA"

Bardzo ładna bluzka .Wymiary i stan zgodne z opisem. Rzetelny sprzedawca. Polecam!
★★★★★ 09.04.2024

Ewa napisał(a):

"MARIO CONTI - JEDWABNA SUKIENKA"

Cudna sukienka! Wszystkie parametry zgodne z opisem. Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę. Jak zwykle polecam sprzedawcę.
★★★★★ 09.04.2024

Anna napisał(a):

"ONLY* - WZORZYSTE SPODNIE"

Fajne, letnie spodnie ,a do tego gratis drugie spodnie,bardzo milutko na serduchu.Dziekuje bardzo sympatycznemu Sprzedawcy,oraz polecam Innym.Anna
★★★★★ 06.04.2024

Anna napisał(a):

"SKÓRZANA MARYNARKA/KURTKA*"

Super kurteczka,idealny kolor i fason ,tak jak w opisie . Bardzo sumienny sprzedawca,szczerze polecam . Anna
★★★★★ 06.04.2024

Ewa napisał(a):

"JEDWABNA BLUZKA"

Super bluzka! Produkt zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę!
★★★★★ 27.03.2024

Ewa napisał(a):

"HILD RIEF - ( NOWA Z METKĄ) SUKIENKA MAXI"

Piękna sukienka! wszystko zgodnie z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu .Przy okazji serdecznie dziękuję za błyskawiczną przesyłkę oraz załączony prezent, z którego bardzo się cieszę. Życzę Pani miłych, spokojnych Świąt Wielkanocnych!
★★★★★ 27.03.2024

Robert napisał(a):

"CHUSTA W KRATĘ"

Dziękuję za milutką chustę!
★★★★★ 27.03.2024

Barbara napisał(a):

"PRINCIPLES - SWETER"

Sweterek piękny i do tego jeszcze niespodzianka :piękna kamizelka z błyszczącą srebrną nicią!
Bardzo dziękuję!
★★★★★ 26.03.2024

Aniela napisał(a):

"P.R.C - SZAL"

Piękny:) ,dziękuję.
★★★★★ 13.03.2024

Dorota napisał(a):

"MOHEROWY SWETER"

Sweter prześliczny, idealny.
★★★★★ 13.03.2024

Jolanta napisał(a):

"OLBRZYMI SZAL*"

W egipskich klimatach i kolorach - ozdobi moje mieszkanie, albo mnie :) Piękny szal!
★★★★★ 13.03.2024

Jolanta napisał(a):

"GUNBATILI EZGI DIJITAL * - WZORZYSTA CHUSTA"

Wiosenna lekkość tej chusty, wielobarwność - zachwycające! Bardzo dziękuję, bardzo polecam!
★★★★★ 13.03.2024

Jolanta napisał(a):

"OLBRZYMI SZAL*"

Ogrom błękitu i delikatność, przymilność i śliczny zapach :) Rewelacyjny szal! Dziękuję :*
★★★★★ 13.03.2024

Maria napisał(a):

"BIBA - JEANSOWA KURTKA"

Szybka wysyłka, super, polecam!
★★★★★ 07.03.2024

Robert napisał(a):

"COTTON CLUB - LNIANE SPODNIE"

Wspaniałe spodnie
Pozdrawiam Panią z Butiku Vintage.
Amelia S.
★★★★★ 01.03.2024

Robert napisał(a):

"ROIII - PŁASZCZ Z FUTERKIEM"

Świetny płaszcz!
★★★★★ 01.03.2024

Ewa napisał(a):

"EDDIE BAUER - SWETER"

Kolejny świetny sweterek zakupiony u Pani Basi, kolejna perełka!
Uwielbiam takie trafienia... :)
Dziękuję i serdecznie polecam!
★★★★★ 01.03.2024

Robert napisał(a):

"ELTON - SWETER"

Sweterek o wiele ładniejszy na żywo. Piękny, niespotykany.
★★★★★ 26.02.2024

Robert napisał(a):

"ELEN - PUCHOWY PŁASZCZ"

Wspaniały płaszcz.
★★★★★ 26.02.2024

Jolanta napisał(a):

"ZARA BASIC - GIPIUROWA BLUZKA"

Ledwo ją zobaczyłam w Butiku Vintage - a już ją mam! Piękny kolor, śliczna gipiura, jak dla mnie uszyta :). Kolejna, koronkowa bluzka, z Butiku, który nie ma sobie równych pod żadnym względem :)
Bardzo pozdrawiam!
★★★★★ 21.02.2024

Anna napisał(a):

"GIANNINA - SWETER Z ANGORĄ"

ŚWIETNY!
★★★★★ 15.02.2024

Maria napisał(a):

"ESMARA - SWETER (Z METKĄ)"

dlugi kardigan, bawelniany, bardzo gustowne kolory
★★★★★ 09.02.2024

Maria napisał(a):

"F&F - PIKOWANA KURTKA"

ladna, ocieplana kurtka , idealna na jesien, w pieknym szmaragdowym kolorze
★★★★★ 09.02.2024

Maria napisał(a):

"ESMARA - ( NOWA Z METKĄ ) SUKIENKA"

sukienka w ladna krate, mieciutka i mila w dotyku
★★★★★ 09.02.2024

Monika napisał(a):

"TOPSHOP - BIŻUTERYJNA BLUZKA"

Piękna, polecam!
★★★★★ 04.02.2024

Robert napisał(a):

"THERMOLACTYL - SWETER"

Jak wszystkie produkty - wyśmienity. Bardzo dziękuję.
Amelia
★★★★★ 28.01.2024
<
1 2 3 4 5 ... 50
>
Top