1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > BUTIK VINTAGE

BUTIK VINTAGE

W DecoBazaar od 25.07.2016 Wystawionych produktów: 3378Sprawdź opinie o sprzedawcy "BUTIK VINTAGE", który wystawia aktualnie 3378 produktów, a w DecoBazaar działa od 25.07.2016.

Opinie o BUTIK VINTAGE (1094)

Małgorzata napisał(a):

"PASHMINA* - SZAL Z JEDWABIEM"

Piękny
★★★★★ 17.09.2021

Halina napisał(a):

"BLUE SEVEN* - UNIKATOWY SWETER"

Produkt zgodny z opisem.
★★★★★ 15.09.2021

Halina napisał(a):

"DAIS LIKE THIS*- WZORZYSTA BLUZKA"

Produkt zgodny z opisem.
★★★★★ 15.09.2021

Halina napisał(a):

"WOLLIS* - KWIATOWA BLUZKA"

Produkt zgodny z opisem.
★★★★★ 15.09.2021

Halina napisał(a):

"BLUZKA"

Produkt zgodny z opisem.
★★★★★ 15.09.2021

Anna napisał(a):

"BLUZA"

Wszystkie rzeczy z galerii BUTIK VINTAGE sa wspaniale. A przede wszystkim, docieraja jak nowe: czyste, pieknie zapakowane...Obsluga klienta zasluguje na zloty medal i wiecej niz piec gwiazdek!
★★★★★ 10.09.2021

Anna napisał(a):

"H&M* - BLUZKA Z JASKÓŁKAMI"

Przepiekna bluzka - swietnie sie prezentuje, tak jak wszystkie inne rzeczy z galerii Pani Basi :-) Serdecznie dziekuje!!!
★★★★★ 10.09.2021

Aneta napisał(a):

"ELEGANCKA SPÓDNICA * ( REZERWACJA)"

Moja opinia dotyczy czterech rzeczy, które zakupiłam: - AKSAMITNEJ KURTKI, - BHS* - OŁÓWKOWEJ SPÓDNICY W KOLORZE CZERWONYM,- ELEGANCKIEJ CZARNEJ SPÓDNICY * oraz - TUZZI - ŻAKIETU W KOLORZE WRZOSOWYM. Ubrania bardzo dobrej jakości, pięknie zapakowane (co jest ewenementem, bo zwykle, gdy zamawia się kilka sztuk to są one razem zapakowane w worek, a tu każda rzecz osobno :), pasujące na moją sylwetkę (co oznacza, że precyzyjnie zwymiarowane). Polecam!!!
★★★★★ 10.09.2021

Magdalena napisał(a):

"INDISKA* - SUKIENKA"

Fajna, wygodna, przyjemnie pachnąca i wyprasowana. Polecam Sprzedawcę! Dziękuję i pozdrawiam Magdalena.
★★★★★ 31.08.2021

Magdalena napisał(a):

"ANGIE* - BAWEŁNIANA SUKIENKA"

Fajna, wygodna, przyjemnie pachnąca i wyprasowana. Polecam Sprzedawcę! Dziękuję i pozdrawiam Magdalena.
★★★★★ 31.08.2021

Ewa napisał(a):

"ZURI* - SUKIENKA ( NOWA Z METKĄ)"

Bardzo fajna kobieca sukienka. Przesyłka, jak zwykle, bez zarzutu.
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
★★★★★ 30.08.2021

Anna napisał(a):

"ELEGANCKI TRENCZ* - (NOWY Z METKĄ)"

Wspanialy - znakomity kroj i doskonalej jakosci material.
★★★★★ 25.08.2021

Anna napisał(a):

"BULAGGI* - UNIKATOWA TOREBKA"

Naprawde unikatowa! Swietne wykonczenie. Dziekuje pieknie!
★★★★★ 25.08.2021

Anna napisał(a):

"EVE - BLUZKA - MADE IN ITALY"

Galeria Pani Basi to zawsze gwarancja dobrej jakosci! Dziekuje serdecznie!
★★★★★ 25.08.2021

Anna napisał(a):

"JEDWABNY SZAL"

Przecudny szal - dziekuje serdecznie, Pani Basiu!!!
★★★★★ 25.08.2021

Magdalena napisał(a):

"ANAYA* - SUKIENKA MAXI"

Piękna sukienka i przyjemny materiał, gotowa wprost do założenia, bo pachnąca i wyprasowana. Krawcowa skróciła troszkę no i teraz będzie jedną z ulubionych sukienek. Polecam Sprzedawcę! Dziękuję i pozdrawiam Magdalena.
★★★★★ 24.08.2021

Małgorzata napisał(a):

"SCOTCH&SODA* - SPÓDNICA"

Świetna!
★★★★★ 15.08.2021

Aleksandra napisał(a):

"WZORZYSTY SWETER*"

Sweterek jest prześwietny :)
★★★★★ 12.08.2021

Anna napisał(a):

"YESSICA - SUKIENKA"

Swiena sukienka na upalne lato. Doskonalej jakosci, wygodna i kobieca. Dziekuje serdecznie, Pani Basiu!
★★★★★ 04.08.2021

Anna napisał(a):

"MARYNARKA Z JEDWABIEM*"

Szlachetna i oryginalna. Przepiekny kolor!
★★★★★ 04.08.2021

Anna napisał(a):

"KLASS - SUKIENKA"

Piekna i wygodna. Moja szafa jest zdecydowanie przepelniona, ale zakupy u Pani Basi sa zawsze wyjatkowe :-)
★★★★★ 04.08.2021

Anna napisał(a):

"VERO MODA - BLUZKA"

Moje ulubione orientalne wzory - cudna!
★★★★★ 04.08.2021

Anna napisał(a):

"OŁÓWKOWA DZIANINOWA SUKIENKA*"

Swietna sukienka na jesien i zime! Uniwersalna, minimalistyczna. Takie rzeczy mozna znalezc tylko w galerii BUTIK INTAGE!
★★★★★ 04.08.2021

Anna napisał(a):

"ZARA WOMAN - BLUZKA"

Piekna i bardzo wygodna. Dziekuje, Pani Basiu!
★★★★★ 04.08.2021

Anna napisał(a):

"ARISIAN* - KWIATOWA SUKIENKA"

Zakladam te sukienke prawie codziennie - kojarzy sie z beztroskim latem!
★★★★★ 04.08.2021

Anna napisał(a):

"ATMOSPHERE* - BAWEŁNIANY TRENCZ"

Przepiekny! Swietna jakosc i doskonaly stan - jak zawsze u Pani Basi!
★★★★★ 04.08.2021

Alina napisał(a):

"KOLOROWY NASZYJNIK*"

Dziekuję za bardzo udaną transakcję. Pozdrawiam
★★★★★ 22.07.2021

Alina napisał(a):

"TAMARIS*- ( NOWE) SKÓRZANE BOTKI"

Dziekuję za bardzo udaną transakcję. Pozdrawiam
★★★★★ 22.07.2021

Alicja napisał(a):

"CHRISTIAN BERG* - AKSAMITNA MARYNARKA"

Zgadza się z opisem i zdjęciem. Dziękuję
★★★★★ 15.07.2021

Alicja napisał(a):

"CHRISTA MODEN* - WEŁNIANA SPÓDNICA"

Wszystko tak jak na zdjęciu i w opisie. Wysyłka super. Dziękuję
★★★★★ 15.07.2021
<
1 2 3 4 5 ... 37
>
Top