1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > butikAtico

butikAtico

W DecoBazaar od 04.08.2015 Wystawionych produktów: 412Sprawdź opinie o sprzedawcy "butikAtico", który wystawia aktualnie 412 produktów, a w DecoBazaar działa od 04.08.2015. Siostry-poszukiwaczki skarbów. Mamy nadzieję, że wizyta w naszym butiku będzie dla Ciebie przyjemnością i podsunie Tobie pomysł na nietuzinkowy prezen...
 

Do końca przeceny zostało:

Opinie o butikAtico (257)

Jak zbieramy opinie?

Danuta napisał(a):

"SPÓDNICA MARC O’POLO *7"

B. przyjemna w dotyku, oryginalna, o b. ciekawym kroju, w świetnym stanie - letnia spódniczka.
Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i polecam!
Danuta
★★★★★ 25.03.2024

Danuta napisał(a):

"SPÓDNICA DESIGUAL *10"

Przepiękna, cieplutka, oryginalna spódnica w doskonałym stanie. Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i polecam!
Danuta
★★★★★ 25.03.2024

Maria napisał(a):

"KRAWAT LUCIANO *90"

nowy, ladny gustowny krawat
★★★★★ 09.02.2024

Ewa napisał(a):

"WEŁNIANA CHUSTA"

Bardzo ciekawa chusta.
★★★★★ 08.02.2024

Magdalena napisał(a):

"KRÓTKIE FUTERKO * 6"

Futerko zgodne z opisem - bardzo ładne, w idealnym stanie. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Szczerze polecam sprzedawcę.
★★★★★ 22.01.2024

Ewa napisał(a):

"SPÓDNICA JEANSOWA *14"

Bardzo fajna spódniczka! Lekka i przewiewna. Przesyłka w porządku.
Dziękuję! Pozdrawiam :)
★★★★★ 22.11.2023

Robert napisał(a):

"BIAŁY SWETEREK NA TRZY GUZICZKI"

Śliczności!
★★★★★ 17.08.2023

Robert napisał(a):

"CARINA XXXL"

Dokładnie taka miała być!
★★★★★ 17.08.2023

Robert napisał(a):

"KUPONY TKANIN 3 SZT"

Przepiekne!
★★★★★ 17.08.2023

Ewa napisał(a):

"ZWIEWNA SUKIENKA *14"

Sukienusia świetna! W dodatku za tak atrakcyjną cenę. Bardzo dziękuje!
I polecam!
★★★★★ 04.07.2023

Anna napisał(a):

"POPIELNICZKA Z GĄSKAMI.*19"

Małe ,a cieszy
★★★★★ 05.02.2023

Anna napisał(a):

"TERMOS W ORCHIDEE"

Wiekowy ,ale praktyczny termosik.Super sprzedawca ,polecam i dziekuje bardzo
★★★★★ 05.02.2023

Marta napisał(a):

"AŻUROWY KARDIGAN *601"

Super! Polecam!
★★★★★ 04.02.2023

Julia napisał(a):

"OKAZAŁY NASZYJNIK"

Wszystko ok
★★★★★ 17.01.2023

Magdalena napisał(a):

"ZASŁONA IKEA *120"

Ekspresowa wysyłka, super zasłona, a do tego pachnąca i wyprasowana, aż miło otworzyć taką paczkę. Dziękuję i polecam Sprzedawcę!
★★★★★ 07.01.2023

Joanna napisał(a):

"PŁASZCZ Z KAPTUREM *30"

Udany zakup - sprzedawca rzetelny i dbający o zadowolenie klienta. Świetny kontakt, szybka wysyłka. Dziękuję i bardzo polecam :))
★★★★★ 30.11.2022

Anna napisał(a):

"CHWOSTY OZDOBNE - 2 SZT. *28"

Polecam
★★★★★ 02.11.2022

wanda napisał(a):

"DELIKATNY SWETEREK DAMSKI *82 REZERWACJA"

produkt zgodny z opisem ,szybka wysyłka,polecam
★★★★★ 19.06.2022

Anna napisał(a):

"AŻUROWA SERWETKA *4 REZERWACJA"

Piekna robotka.Paczuszka jak zawsze pieknie i schludnie zapakowana i bardzo mmily Sprzedawca polecam serdecznie
★★★★★ 14.04.2022

Anna napisał(a):

"ELEGANCKA SUKIENKA *75 REZERWACJA"

Bardzo oryginalna sukienka.Dziekuje bardzo
★★★★★ 14.04.2022

Anna napisał(a):

"DWIE SERWETKI *3 REZERWACJA"

Piekna robota.Dziekuje bardzo i pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miłe komentarze :-)
★★★★★ 14.04.2022

Magdalena napisał(a):

"CZAJNICZEK DO PARZENIA HERBATY"

Super czajniczek, szybka wysyłka. Dziękuję i polecam.
★★★★★ 06.04.2022

monika napisał(a):

"SPODNIE BRUNO LEONI *97 REZERWACJA"

Spodnie super stan idealny dziękuje za szybką wysyłkę polecam serdecznie
★★★★★ 14.03.2022

Anna napisał(a):

"WISSMACH *502"

Ciekawa bluzecxka .Bardzo szybko dostarczona.Goraco polecam sprzedawce.Anna
★★★★★ 10.02.2022

Anna napisał(a):

"KAMIZELKA *88"

Oryginalna kamizelka. Polecam sprzedawce.Anna
★★★★★ 10.02.2022

Anna napisał(a):

"ŚWIĄTECZNE BUCIKI *7"

Fajne swiateczne ozdoby i fajny sprzedawca.Anna
★★★★★ 10.02.2022

Magdalena napisał(a):

"ZASŁONY IKEA *24"

Dziękuję, zasłony szybko dotarły, są takie jak oczekiwałam. Dziękuję jeszcze raz xa udane zakupy
★★★★★ 31.01.2022

Magdalena napisał(a):

"NOŻE VINTAGE *48"

Dziękuję za szybką realizację zamówienia i noże, które wzbogacą gospodarstwo domowe studenta.
★★★★★ 31.01.2022

Magdalena napisał(a):

"TRZEPACZKA VINTAGE *36"

Dziękuję za wspaniałą praktyczną rzecz, która działa jak nie ma prądu.
★★★★★ 31.01.2022

Krystyna napisał(a):

"SZAL PATCHWORK *40"

Bardzo ladny szal.Zgodny z opisem, cieplutki.Przesylak bardzo szybka, świetnie zabezpieczona.
Chetnie zakupie u tego Sprzedawcy (-czyni!!) coś kolejny raz.
★★★★★ 12.01.2022
<
1 2 3 4 5 ... 9
>
Top