1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > dakry

dakry

W DecoBazaar od 26.04.2016 Wystawionych produktów: 215Sprawdź opinie o sprzedawcy "dakry", który wystawia aktualnie 215 produktów, a w DecoBazaar działa od 26.04.2016. Lubię wyszukiwać stare , ciekawe przedmioty vintage.
Zapraszam do mojej galerii przedmiotów starych i starszych .... wyczarujesz nimi klimat dawny...

Opinie o dakry(16)

Anna napisał(a):

"CERAMICZNA MISA ZIELONA DUŻA, ŚWIĄTECZNA, GWIAZDY"

Super donica na choinke.
★★★★★ 14.12.2019

BARBARA napisał(a):

"METALOWA FORMA DO BABKI GOTOWANEJ"

Bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.
★★★★★ 09.12.2018

BARBARA napisał(a):

"WIELKI DRUCIANY STELAŻ ABAŻURA"

Stelaż robi wrażenie. Bardzo dziękuję , serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.
★★★★★ 09.12.2018

Hanna napisał(a):

"CERAMICZNA MISKA, BIAŁA,MAŁA"

Świetna miseczka. Bardzo starannie zapakowana, dotarła szybko. Polecam
★★★★★ 25.07.2018

Hanna napisał(a):

"CERAMICZNA MISKA, BIAŁA,ZIELONY WZÓR"

Świetna miska. Bardzo starannie zapakowana. Szybka wysyłka. Jestem zadowolona.
★★★★★ 25.07.2018

Anna napisał(a):

"FORMA SZKLANA NA BUDYŃ 4 SZT DLA PANI ANNY, ZAMÓWIONE"

Formy bardzo urokliwe - przesyłka i realizacja zamówienia błyskawica - SZCZERZE POLECAM i dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się, że jest Pani zadowolona, dziękuję.
★★★★★ 16.02.2018

beata napisał(a):

"STOJAK NA CHOINKĘ-ŚWIECZNIK"

Cudna rzecz, używam jako świecznik ,przesyłka błyskawiczna polecam!!!!
★★★★★ 27.09.2017

Paulina napisał(a):

"TALERZ CERAMICZNY"

bardzo miły kontakt, szybka realizacja, staranne opakowanie. na 5
★★★★★ 20.07.2017

Barbara napisał(a):

"MAŁA, SZKLANA SZUFLADA OD KREDENSU"

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona do transportu. Polecam sprzedającą.
★★★★★ 10.05.2017

Agnieszka napisał(a):

"DREWNIANY ŚWIECZNIK"

Do prawdziwych świec jak znalazł! :)
★★★★★ 12.03.2017

Mirela napisał(a):

"DUŻY TALERZ J L MENAU"

Talerz piękny, doskonale i pomysłowo opakowany.
★★★★★ 20.01.2017

Ewa napisał(a):

"DUŻA KASETKA Z LAKI"

Serdecznie dziękuję za tę przepiękną kasetkę z laki. Jest naprawdę zjawiskowa i sprawiła mi wiele radości.Pozdrawiam
★★★★★ 04.11.2016

Ewa napisał(a):

"DUŻA TACA Z LAKI"

Myślałam, że to będzie jakaś byle tacunia, ale to, co otrzymałam przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Cudo, po prostu cudo.Serdecznie dziękuję za tacę, piękne opakowanie i wspaniałe zabezpieczenie przesyłki.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się, że jest Pani zadowolona. Serdecznie pozdrawiam.
★★★★★ 25.08.2016

BARBARA napisał(a):

"KANKA EMALIOWANA BIAŁA MELK"

Kanka urocza :) Serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.
★★★★★ 22.06.2016

BARBARA napisał(a):

"DUŻY KOSZ DRUCIANY"

Kosz jest rewelacyjny ! Bardzo dziękuję za błyskawiczną wysyłkę. Serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.
★★★★★ 22.06.2016

Ela napisał(a):

"MYDELNICZKA NIEBIESKA EMALIOWANA"

Bardzo ładnie zapakowane, szybka realizacja, sympatyczna karteczka dołączona, dziękuję i serdecznie polecam.
★★★★★ 18.05.2016
Top