1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Dula

Dula

W DecoBazaar od 26.09.2018 Wystawionych produktów: 24Sprawdź opinie o sprzedawcy "Dula", który wystawia aktualnie 24 produktów, a w DecoBazaar działa od 26.09.2018. Miewam trochę fajnych rzeczy na zbyciu - może sprawią komuś przyjemność :)

Opinie o Dula (28)

Jak zbieramy opinie?

Elżbieta napisał(a):

"NOWE PÓŁBUTY SIMEN NA OBCASIE 40"

Buty są obłędne! jestem zaskoczona jakością wykonania i idealnym stanem. Gorąco polecam sprzedawcę.
★★★★★ 16.02.2024

Małgorzata napisał(a):

"PASIASTE BERMUDY Z BAWEŁNY 36"

Polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję!
★★★★★ 31.01.2022

Danuta napisał(a):

"DŁUGI KARDIGAN UNISONO OVERSIZE"

Wszystko ok. B. dziękuję! Polecam!
Danuta

Odpowiedź Sprzedawcy:
Również dziękuję i przyjemności z noszenia :)
★★★★★ 31.01.2022

Magdalena napisał(a):

"NOWA KAMIZELKA MASSIMO DUTTI S"

Kamizelka dobrze leży jest taka jak na zdjęciach. Bardzo dziękuję
★★★★★ 10.10.2021

Magdalena napisał(a):

"NOWE GRAFITOWE JEANSY Z WYSOKIM STANEM H&M"

Dziękuję. Spodnie leżą na córce jak ulał.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Wspaniale! Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za kolejne zakupy :)
★★★★★ 31.08.2021

Joanna napisał(a):

"BEZOWA UNISONO SUKIENKA W KWIATY OVERSIZE"

Bardzo udany zakup. Dziękuję i polecam :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
rownież dziękuję i polecam się na przyszłość :)
★★★★★ 07.07.2021

Magdalena napisał(a):

"NOWA RESERVED ECO AWARE 36 LYOCELL"

Spódnica świetnie się układa. Kolor mięty ożywił posiadaną garderobę. Dziękuję.
★★★★★ 08.05.2021

Magdalena napisał(a):

"SOLAR ELEGANCKA SUKIENKA MAXI 36"

Elegancka sukienka myślę że będzie towarzyszyć w kolejnych uroczystościach. Dziękuję
★★★★★ 08.05.2021

Alina napisał(a):

"NOWA BŁĘKITNA SUKIENKA TATUUM 34/36"

Kolor dużo ładniejszy w realu. Dziękuję. 100 % zadowolenia.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że jest Pani zadowolona :) Pozdrawiam i rownież dziękuję!
★★★★★ 18.04.2021

Magdalena napisał(a):

"LNIANY MELANŻ TATUUM 38"

Bardzo dziękuję. Sukienka jak na zdjęciach. Zamówienie zrealizowane ekspresowo.
★★★★★ 06.04.2021

Magdalena napisał(a):

"OLIWKOWA Z KORONKĄ PROMOD 36"

Dziękuję za zakupy i ekspresową wysyłkę.
★★★★★ 06.04.2021

Magdalena napisał(a):

"COŚ WEŁNIANA KURTECZKA DLA DROBNEJ OSÓBKI"

Wełniana cieplutka idealna dla zmarzlucha o wąskich ramionach. Dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że jest Pani zadowolona z zakupów, zwłaszcza, że jak się okazuje - niejednokrotnie ;) pozdrawiam i (niezmiennie) polecam się na przyszłość!
★★★★★ 06.04.2021

Agnieszka napisał(a):

"JEANSY BUTELKOWA ZIELEŃ BY TCHIBO 40"

Dziękuję za bardzo sprawną korespondencję, wyczerpujące odpowiedzi i w efekcie bardzo satysfakcjonujący zakup.
★★★★★ 27.03.2021

Agnieszka napisał(a):

"SWETEREK NARZUTKA M 50% WEŁNA"

Dziękuję za bardzo sprawną korespondencję, wyczerpujące odpowiedzi i w efekcie bardzo satysfakcjonujący zakup.
★★★★★ 27.03.2021

Agnieszka napisał(a):

"TOREBKA LISTONOSZKA GERRY WEBBER SKÓRA"

Dziękuję za bardzo sprawną korespondencję, wyczerpujące odpowiedzi i w efekcie bardzo satysfakcjonujący zakup.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję... i wzajemnie! :)
★★★★★ 27.03.2021

Magdalena napisał(a):

"GRANATOWY 100% PARZONEJ WEŁNY HANDMADE"

Jestem zachwycona krojem i wykonaniem, kolorem, tym jak leży. Bardzo dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę :) cenne są dla mnie Pani słowa, zwłaszcza, że powstają plany własnej produkcji, ale to na razie temat z krainy przyszłości... ;) Pozdrawiam, niech się dobrze nosi!
★★★★★ 20.02.2021

Magdalena napisał(a):

"COS JEANSY SKINNY WYSOKI STAN 28"

Super leżące i wygodne. Małe zaciągnięcie nie psuje radości z zakupu. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję!! Cieszę się, że spodnie się sprawdzają, choć zaniepokoiła mnie informacja o zaciągnięciu. Umknęło najwyraźniej moim oczom - możliwe, że sprawdzałam bez okularów na nosie... Ale jeśli nie przeszkadza- to wspaniale :) pozdrawiam!
★★★★★ 03.02.2021

Izabella napisał(a):

"UNIKAT MADE IN FRANCE 100% LEN"

Sukienka jest przepiękna, świetnie leży, dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Niech słuzy jak najdłużej! Również dziękuję :)
★★★★★ 24.09.2020

Magdalena napisał(a):

"CASUALOWA BLUZKA Z KIESZONKĄ LINDEX 36"

Bardzo fajnie układająca się bluzka, jak w opisie. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Również dziękuję!
★★★★★ 06.07.2020

Magdalena napisał(a):

"SZARY PLED Z WEŁNĄ IKEA DUNANG"

Kolejne udane zakupy. Pled taki jak w opisie. Lubię szary kolor ;) dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za wszystkie tak serdeczne komentarze :) Cieszę się, ze jest Pani zadowolona z zakupów. Pozdrawiam!
★★★★★ 06.07.2020

Magdalena napisał(a):

"KAMIZELKA OYSHO 100% LEN"

Dziękuję. Kamizelka świetnie leży.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę i dziękuję za dodanie opinii :)
★★★★★ 04.06.2020

Magdalena napisał(a):

"3-PAK PODKOSZULEK BASIC Z BAWEŁNY BY TCHIBO 36/38"

Dziękuję za udane zakupy.

Odpowiedź Sprzedawcy:
I wzajemnie :)
★★★★★ 04.06.2020

Marta napisał(a):

"OLIWKOWA Z SIATECZKI BLUZKA H&M 36"

Bluzka ładna, nowa, materiał dobrej jakości.
★★★★★ 07.09.2019

Marta napisał(a):

"NOWY SZAL W MIEDZIANYCH ODCIENIACH"

Bardzo ładny szal. Jestem zadowolona z zakupu.
★★★★★ 07.09.2019

Marta napisał(a):

"SPÓDNICA MARKI CLOSET W STYLU ETNO 36 KIESZENIE"

Spódnica bardzo ładna, materiał dobrej jakości. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Również dziękuję i cieszę się, ze spódnica przypadła do gustu :)
★★★★★ 07.09.2019

Alicja napisał(a):

"PARASOL"

Wszystko ok, pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się i również pozdrawiam!
★★★★★ 26.07.2019

Agnieszka napisał(a):

"AŻUROWY SWETER W CZERNI M/L"

Cudo!Goraco polecam sprzedawcę!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi milo :) niech sweter służy!
★★★★★ 02.07.2019

Magdalena napisał(a):

"NOWE BALERINY LOFT37 PUDROWY RÓŻ 39"

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybko wysłane zakupy. Trochę jednak są dla mnie za duże ale są inni chętni. Dziekuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Ja również bardzo dziękuję i cieszę się, że buty komuś posłużą :)
★★★★★ 31.01.2019
Top