1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > EMU

EMU

W DecoBazaar od 25.05.2020 Wystawionych produktów: 32Sprawdź opinie o sprzedawcy "EMU", który wystawia aktualnie 32 produktów, a w DecoBazaar działa od 25.05.2020. Zapraszam Cię w świat pełen kolorów i pozytywnych emocji - świat biżuterii EMU!
Jeśli lubisz się wyróżniać, zawsze znajdziesz tu coś oryginalnego i w...

Opinie o EMU (17)

Marta napisał(a):

"NASZYJNIK GEOMETRYCZNY KOLOROWY"

Naszyjnik jest przepiękny. Dziękuję za szybką wysyłkę

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję! Pozdrawiam serdecznie :-)
★★★★★ 07.12.2020

Krystyna napisał(a):

"CERAMICZNY NASZYJNIK NIEBIESKA ŁÓDKA"

Wisior - niby prosta forma, ale jakże pięknie prezentuje się przy noszeniu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Krystyna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, ze naszyjnik się spodobał. Bardzo lubię tworzyć proste, geometryczne wzory biżuterii. Jeśli trochę ożywi się je kolorem i nosi jako dodatek do prostych jednokolorowych stylizacji, to są bardzo efektowne.
★★★★★ 22.11.2020

Krystyna napisał(a):

"NASZYJNIK CERAMICZNY PUZZEL PODWÓJNY NIEBIESKI"

Bardzo ciekawy w formie i doborze kolorów wisior. Podoba mi się.
Krystyna
★★★★★ 22.11.2020

Krystyna napisał(a):

"NASZYJNIK CERAMICZNY ŻÓŁTO-TURKUSOWY ZE WZOREM"

Przepięknie dobrane kolory, staranne wykonanie - jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Krystyna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się że że moja biżuteria przypadła Pani do gustu. Bardzo dziękuję za zamówienie i miłe słowa :-) Pozdrawiam!
★★★★★ 22.11.2020

Beata napisał(a):

"NASZYJNIK CERAMICZNY ZACHÓD SŁOŃCA NAD MORZEM KWADRAT KOLOROWY"

Kolory piękne,malutki,ale bardzo efektowny dodatek-polecam:)
★★★★★ 03.11.2020

Beata napisał(a):

"NASZYJNIK CERAMICZNY OGNISTY KWADRAT POMARAŃCZOWO CZERWONY"

To już kolejny naszyjnik "z tej serii", który kupiłam i jestem bardzo zadowolona:) Polecam:)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za pozytywne opinie i liczne zakupy! Pozdrawiam serdecznie!
★★★★★ 03.11.2020

Beata napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI NIEBIESKIE CHMURKI"

Coś pięknego!:)
★★★★★ 03.11.2020

Rita napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI WKRĘTKI ZIELONO-BŁĘKITNE"

Przepiękne małe dzieła sztuki, sprawiły mi dużą radość. Pozdrawiam autorkę! :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się że kolczyki się Pani podobają. Bardzo dziękuję za zamówienie i miłe słowa :-) Pozdrawiam!
★★★★★ 19.10.2020

Katarzyna napisał(a):

"NASZYJNIK CERAMICZNY TĘCZOWY OKRĄGŁY"

Już lubię ten naszyjnik! Jest leciutki, wygodny. Nazwałam go JĄDRO ZIEMI. Każdy nudny ciuch robi się przy nim kolorowy! Kasia
★★★★★ 05.08.2020

Katarzyna napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI LISTKI ZIELONE"

Bardzo piękne kolczyki. Pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że kolczyki się podobają. Z liczby odsłon widzę, że ten model podoba się wszystkim :) Jednak cały urok w prostej formie! Ja też takie lubię najbardziej. Niech się dobrze noszą i przynoszą szczęście nowej właścicielce!
★★★★★ 10.06.2020

Beata napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI KSIĘŻYCE SREBRNO-GRANATOWE"

Zwracają uwagę, bardzo efektowne i zarówno eleganckie - polecam, jestem bardzo zadowolona:)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że przesyłka już dotarła i że jest Pani zadowolona z mojej biżuterii. Każde miłe słowo od klientek zawsze niesamowicie motywuje mnie do dalszej pracy.
★★★★★ 10.06.2020

Beata napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI ŁÓDKI CZERWONE"

Kolor intensywnie czerwony,fajny efekt, polecam i dziękuję bardzo:)
★★★★★ 10.06.2020

Beata napisał(a):

"NASZYJNIK CERAMICZNY PUZZEL KOLOROWY"

Kolorowy,ale delikatny naszyjniczek:) Malutki,ale bardzo efektowny-polecam:)
★★★★★ 10.06.2020

Beata napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI TULIPANY CZERWONE WKRĘTKI"

Śliczne, piękny kolor,fajny wzór- osobiście jestem bardzo zadowolona i polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miłe słowa. Ten wzór jest całkiem nowy. Zrobiłam kilka egzemplarzy, każdy w innym kolorze. Ale ta czerwień zawsze jakoś magicznie przyciąga uwagę :)
★★★★★ 10.06.2020

Beata napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI WKRĘTKI ŻÓŁTE TULIPANY"

Oryginalny akcencik kolorystyczny:) Polecam
★★★★★ 10.06.2020

Beata napisał(a):

"CERAMICZNE KOLCZYKI KSIĘŻYCE WKRĘTKI"

Bardzo starannie wykonane, polecam serdecznie i bardzo dziękuję:)
★★★★★ 10.06.2020

Beata napisał(a):

"NASZYJNIK CERAMICZNY TURKUSOWY KWADRAT"

Śliczny i delikatny:)
★★★★★ 10.06.2020
Top