1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > eviann1

eviann1

W DecoBazaar od 10.04.2019 Wystawionych produktów: 425Sprawdź opinie o sprzedawcy "eviann1", który wystawia aktualnie 425 produktów, a w DecoBazaar działa od 10.04.2019.

Opinie o eviann1 (123)

Jak zbieramy opinie?

Anna napisał(a):

"NOWA SUKIENKA MIDI, ROZ 36 PRETTYLITTLETHING"

MEGA!
★★★★★ 15.02.2024

Anna napisał(a):

"TUNIKA Z KRÓLIKIEM , ROZ 38 EUR"

Ładna tunika, jak w opisie. Polecam.
★★★★★ 08.01.2024

Agnieszka napisał(a):

"BOLERKO VINTAGE ROZ 40"

Świetne bolerko. Gorąco polecam sprzedawcę
★★★★★ 11.12.2023

Wiktoria napisał(a):

"MOHER KARDIGAN ONESIZE"

Sweter zgodny z opisem, ciekawy i niepowtarzalny. Wysyłka bez zastrzeżeń, w środku miła karteczka. Polecam sprzedającą:)
★★★★★ 24.09.2023

Ewa napisał(a):

"BOLERKO H&M ROZ 40"

Wszystko super! Wysyłka błyskawiczna!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Miło mi bardzo, pozdrawiam serdecznie :)
★★★★★ 19.07.2023

Ewa napisał(a):

"WIECZOROWA TOREBKA DO RĘKI"

Piękna torebka,ekspresowa wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuje z miły komentarz, Pozdrawiam serdecznie :)
★★★★★ 19.07.2023

Aniela napisał(a):

"WŁOSKI SWETER/TUNIKA ONESIZE"

Tunika nietuzinkowa,czysta,estetyczna.Jakość doskonała.Dziękuję i polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuje z miły komentarz, Pozdrawiam serdecznie :)
★★★★★ 31.03.2023

ANNA napisał(a):

"APASZKA PULL & BEAR, 65X65 CM"

Świetna apaszka. Trafiony zakup. No i express przesyłka. Dziękuję
★★★★★ 07.03.2023

Aleksandra napisał(a):

"SZAL JEDWAB TURKUS"

Cudny szal. Leciutki jak chmurka. Bardzo szybka wysyłka. Sprzedawca godny zaufania.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziekuję za miły komentarz :) Pozdrawiam serdecznie.
★★★★★ 07.03.2023

Agnieszka napisał(a):

"CIEPŁA DZIANINOWA SUKIENKA ROZ 38/40"

Świetna sukienka. Gorąco polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Miło mi :) Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 24.02.2023

Anna napisał(a):

"SPODNIE W KRATKĘ ROZ 38"

★★★★★ 05.02.2023

Anna napisał(a):

"BLUZKA PASKI ROZ 36/38"

★★★★★ 05.02.2023

Anna napisał(a):

"SPÓDNICA PAISLEY ROZ 38"



Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję komentarz :) Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 05.02.2023

Zdzisława napisał(a):

"BRANSOLETKA BYCKOVSKI, SKÓRA NATURALNA"

Bransoletka po prostu śliczna, kolor zupełnie inny niż na zdjęciu taki lila róż , prawdziwa skóra i te kryształowe dżety, po prostu cudo;
Piękna bransoletka za grosze. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy u mnie :) Jest mi bardzo miło !
★★★★★ 24.01.2023

Danuta napisał(a):

"BAWEŁNA TUNIKA,ROZ 44"

B. dziękuję; tunika niezwykle oryginalna, leciutka, zwiewna, z wstawką z koronki, w przepięknym kolorze. Czyściutka, pachnąca:)
POLECAM i SERDECZNIE POZDRAWIAM!
Danuta

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy u mnie :) Jest mi bardzo miło !
★★★★★ 07.09.2022

Anna napisał(a):

"SZAL W KWIATY"

Bardzo kolorowy szaliczek..Dodatkowo bardzo mile prezenciki .Dziekuje bardzo Sprzedawcy i pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za kolejne zakupy u mnie. Jest mi bardzo miło :) !
★★★★★ 19.08.2022

Anna napisał(a):

"BIAŁA BLUZKA Z MARSZCZENIAMI ROZ 36/38"

Ladniutka bluzeczka .Bardzo dziekuje.
★★★★★ 19.08.2022

Adrian napisał(a):

"TUNIKA Z WISKOZY ROZ 50"

Udany zakup.Tunika piękna.Dziękuję :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy u mnie :) Jest mi bardzo miło !
★★★★★ 18.07.2022

Alina napisał(a):

"ŚMIETANKOWA SPÓDNICA ROZ 36"

Piękna, nietuzinkowa spódniczka. Super ekspresowa przesyłka pięknie zapakowana. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy u mnie :) Jest mi bardzo miło !
★★★★★ 16.07.2022

Anna napisał(a):

"SUKIENKA STYL ODREY HEDBERG 36"

Piekna sukienka ,czuje sie w niej jak ksiezniczka.Bardzo szybka dostawa i mily Sprzedawca.Polecam.Dziekuje bardzo

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuje za zakupy u mnie, życze samych pieknych stylizacji :) !
★★★★★ 01.07.2022

Alina napisał(a):

"SPÓDNICA W PEPITKE CAPPUCCINO 36"

Wspaniała. Dziękuję za super expresową przesyłkę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy i miły komentarz :), pozdrawiam serdecznie !
★★★★★ 29.06.2022

Alina napisał(a):

"JEDWAB + COTTON BLUZKA ROZ 36"

Piękna. Dziękuję. Zawsze bardzo dobrej jakości rzeczy, super ekspresowa wysyłka i wspaniały kontakt ze sprzedawcą. Polecam gorąco.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miły komentarz i zakupy u mnie, serdecznie pozdrawiam :)
★★★★★ 02.06.2022

Małgorzata napisał(a):

"MASSIMO DUTTI ELEGANCKI KOMBINEZON M"

Super kombinezon gotowy do założenia od razu. Bardzo polecam sprzedawcę! Dziękuję za bezproblemową zmianę terminu wysyłki.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miły komentarz :) , Pozdrawiam serdecznie !
★★★★★ 18.05.2022

Magdalena napisał(a):

"SPODNIE KULOTY 3/4 ROZ 38"

Dziękuję. Spodnie takie jak w ofercie. Dobrze leżą na córce. Polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miły komentarz i zakupy u mnie :), Pozdrawiam serdecznie!
★★★★★ 06.05.2022

Magdalena napisał(a):

"KAMIZELKA OVERSIZE ROZ 38/40"

Dziękuję za dodatkowe ciepło na czas słoty.
★★★★★ 06.05.2022

Magdalena napisał(a):

"PULL&BEAR, JEANSY WYSOKI STAN, ROZ EUR 36"

Idealne. Dziękuję
★★★★★ 06.05.2022

Aniela napisał(a):

"PŁASZCZ Z WEŁNY PARZONEJ ROZ 38"

Przesylka expres,estetycznie zapakowana,wszystko ok.Negocjacje cenowe super.Kawał fajnego"materiału".Polwcam SPRZEDAWCĘ.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jest mi bardzo miło i serdecznie dziękuję za zakupy u mnie :!
★★★★★ 23.03.2022

Alicja napisał(a):

"MASSIMO DUTTI SWETERKOWA BLAUZKA ROZ 38"

Bardzo dobry zakup. Kolor uniwersalny, rozmiar trafiony, a poza tym- len, w którym upały nie są takie straszne. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy u mnie :) Jest mi bardzo miło !
★★★★★ 28.02.2022

Alina napisał(a):

"DIDER PARAKIAN SPÓDNICA WEŁNA KASZMIR ROZ 36/38"

Piękna spódnica jak również pozostałe rzeczy od Pani. Bardzo szybka przesyłka. Serdecznie dziękuję i polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakupu u mnie :)
Pozdrawiam !
★★★★★ 04.02.2022

Magdalena napisał(a):

"JEDWABNA POSZETKA / CHUSTECZKA VINTAGE"

Piękna poszetka, w sam raz do maturalnego garnituru. Dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup :)
Życzę samych sukcesów na maturze !
★★★★★ 02.02.2022
<
1 2 3 4 5
>
Top