1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > eviann1

eviann1

W DecoBazaar od 10.04.2019 Wystawionych produktów: 589Sprawdź opinie o sprzedawcy "eviann1", który wystawia aktualnie 589 produktów, a w DecoBazaar działa od 10.04.2019.

Opinie o eviann1 (109)

Danuta napisał(a):

"BAWEŁNA TUNIKA,ROZ 44"

B. dziękuję; tunika niezwykle oryginalna, leciutka, zwiewna, z wstawką z koronki, w przepięknym kolorze. Czyściutka, pachnąca:)
POLECAM i SERDECZNIE POZDRAWIAM!
Danuta
★★★★★ 07.09.2022

Anna napisał(a):

"SZAL W KWIATY"

Bardzo kolorowy szaliczek..Dodatkowo bardzo mile prezenciki .Dziekuje bardzo Sprzedawcy i pozdrawiam
★★★★★ 19.08.2022

Anna napisał(a):

"BIAŁA BLUZKA Z MARSZCZENIAMI ROZ 36/38"

Ladniutka bluzeczka .Bardzo dziekuje.
★★★★★ 19.08.2022

Adrian napisał(a):

"TUNIKA Z WISKOZY ROZ 50"

Udany zakup.Tunika piękna.Dziękuję :)
★★★★★ 18.07.2022

Alina napisał(a):

"ŚMIETANKOWA SPÓDNICA ROZ 36"

Piękna, nietuzinkowa spódniczka. Super ekspresowa przesyłka pięknie zapakowana. Dziękuję.
★★★★★ 16.07.2022

Anna napisał(a):

"SUKIENKA STYL ODREY HEDBERG 36"

Piekna sukienka ,czuje sie w niej jak ksiezniczka.Bardzo szybka dostawa i mily Sprzedawca.Polecam.Dziekuje bardzo
★★★★★ 01.07.2022

Alina napisał(a):

"SPÓDNICA W PEPITKE CAPPUCCINO 36"

Wspaniała. Dziękuję za super expresową przesyłkę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy i miły komentarz :), pozdrawiam serdecznie !
★★★★★ 29.06.2022

Alina napisał(a):

"JEDWAB + COTTON BLUZKA ROZ 36"

Piękna. Dziękuję. Zawsze bardzo dobrej jakości rzeczy, super ekspresowa wysyłka i wspaniały kontakt ze sprzedawcą. Polecam gorąco.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miły komentarz i zakupy u mnie, serdecznie pozdrawiam :)
★★★★★ 02.06.2022

Małgorzata napisał(a):

"MASSIMO DUTTI ELEGANCKI KOMBINEZON M"

Super kombinezon gotowy do założenia od razu. Bardzo polecam sprzedawcę! Dziękuję za bezproblemową zmianę terminu wysyłki.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miły komentarz :) , Pozdrawiam serdecznie !
★★★★★ 18.05.2022

Magdalena napisał(a):

"SPODNIE KULOTY 3/4 ROZ 38"

Dziękuję. Spodnie takie jak w ofercie. Dobrze leżą na córce. Polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miły komentarz i zakupy u mnie :), Pozdrawiam serdecznie!
★★★★★ 06.05.2022

Magdalena napisał(a):

"KAMIZELKA OVERSIZE ROZ 38/40"

Dziękuję za dodatkowe ciepło na czas słoty.
★★★★★ 06.05.2022

Magdalena napisał(a):

"PULL&BEAR, JEANSY WYSOKI STAN, ROZ EUR 36"

Idealne. Dziękuję
★★★★★ 06.05.2022

Aniela napisał(a):

"PŁASZCZ Z WEŁNY PARZONEJ ROZ 38"

Przesylka expres,estetycznie zapakowana,wszystko ok.Negocjacje cenowe super.Kawał fajnego"materiału".Polwcam SPRZEDAWCĘ.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jest mi bardzo miło i serdecznie dziękuję za zakupy u mnie :!
★★★★★ 23.03.2022

Alicja napisał(a):

"MASSIMO DUTTI SWETERKOWA BLAUZKA ROZ 38"

Bardzo dobry zakup. Kolor uniwersalny, rozmiar trafiony, a poza tym- len, w którym upały nie są takie straszne. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy u mnie :) Jest mi bardzo miło !
★★★★★ 28.02.2022

Alina napisał(a):

"DIDER PARAKIAN SPÓDNICA WEŁNA KASZMIR ROZ 36/38"

Piękna spódnica jak również pozostałe rzeczy od Pani. Bardzo szybka przesyłka. Serdecznie dziękuję i polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakupu u mnie :)
Pozdrawiam !
★★★★★ 04.02.2022

Magdalena napisał(a):

"JEDWABNA POSZETKA / CHUSTECZKA VINTAGE"

Piękna poszetka, w sam raz do maturalnego garnituru. Dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup :)
Życzę samych sukcesów na maturze !
★★★★★ 02.02.2022

Magdalena napisał(a):

"RĘKAWICZKI ZE SKÓRY ROZ M, DEBENHAMS"

Dziękuję za bardzo dobre zakupy.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło :), Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 06.01.2022

Alina napisał(a):

"ŚWIECA KOBIETA 10X6X5 CM"

Bardzo frywolna. Dziękuję za ten i inne produkty
★★★★★ 19.12.2021

Anna napisał(a):

"GOLF BAKŁAŻAN 50% WEŁNA, ROZ M"

ekspresowa dostawa.,a w niej pieknie ukladajacy sie cieplutki golfik.Jestem zachwycona .Bardzo polecam sprzedawce.Dziekuje bardzo i pozdrawiam serdecznie.Anna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło :), Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 15.12.2021

Joanna napisał(a):

"SMERFNA CZAPKA"

Super czapeczka :) Dziękuję :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)
★★★★★ 13.12.2021

Anna napisał(a):

"HANDMADE ZIELONY SWETER, ROZ 38"

Wystawilam opinie o tym pieknym i cieplym sweterku pod bluzeczką w cetki.Ale to nie znaczy ze ja pominelam.Jest bardzo ladna i uklada die super.Sa to rzeczy od tego samego Sprzedawcy.Bardzo polecam i pozdrawiam serdecznie.Anna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło :), Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Ewa
★★★★★ 12.12.2021

Anna napisał(a):

"BLUZKA Z WIĄZANIEM ROZ 36"

Super sweterek .Piekna i solidna robotka.Pozdrawiam serdecznie sprzedawce i czytajacych ten komentarz.Anna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 12.12.2021

Joanna napisał(a):

"WEŁNA KURTKA/ŻAKIET, ROZ EUR 38, USA 8, UK 10"

Dzisiaj przyszedl, dziekuje!
Tres chic :-)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 08.11.2021

Danuta napisał(a):

"SZAL BENETTON"

Przecudny, super mięciutki szal zimowy, w moim ulubionym kolorze. Czyściutki, pachnący. Szybka przesyłka:)
B.b. dziękuję, pozdrawiam i polecam!
Danuta

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 04.11.2021

Aleksandra napisał(a):

"PURE NEW WOOL, DWUSTRONNY SZAL"

Piękny szal, dziękuję bardzo:)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 28.10.2021

Urszula napisał(a):

"AKSMITNA SUKIENKA ROZ 40, RESERVED"

Dziękuję za udaną transakcję .Polecam Sprzedawcę

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 27.10.2021

Agata napisał(a):

"MISS BRITT, JEDWAB SPÓDNICA Z KIESZENIAMI ROZ 38"

Śliczna :) bardzo dziekuje

Odpowiedź Sprzedawcy:
Miło mi :) Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 16.09.2021

Halina napisał(a):

"DUŻY BIAŁY SZAL, BAWEŁNA"

Produkt zgodny z opisem.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 15.09.2021

Agata napisał(a):

"SZAL FAT FACE"

Szalik jest cudowny.Bardzo dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 03.08.2021

Alina napisał(a):

"TURKUSOWA BRANSOLETKA"

Dziekuję za bardzo udaną transakcję. Pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję za zakup u mnie :)
★★★★★ 22.07.2021
<
1 2 3 4
>
Top