1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > jagamakota

jagamakota

W DecoBazaar od 24.01.2017 Wystawionych produktów: 29Sprawdź opinie o sprzedawcy "jagamakota", który wystawia aktualnie 29 produktów, a w DecoBazaar działa od 24.01.2017. Witaj w JAgamakota!
Serdecznie zapraszam w podróż po zakamarkach świata zamieszkiwanego przez koty, jaszczury,ptaszydła i wielkie robale.
Od lat two...

Opinie o jagamakota (31)

Jak zbieramy opinie?

Katarzyna napisał(a):

"KAROL I KAROLINA PAŃSTWO ROBALSTWO"

Państwo Robalstwo przecudnej urody, wzbudza zainteresowanie i wywołuje uśmiech, jestem wielbicielką wszystkich broszek i te są następne w mojej kolekcji, jeśli ktoś się waha to niepotrzebnie:-)
Kto kupi będzie szczęśliwy!
★★★★★ 09.06.2024

Katarzyna napisał(a):

"GARBUSIK- BROSZKA"

Broszka super, termin wykonania i przesyłki expresowy, a dodatkowo kontakt z artystką przemiły i konstruktywny :-)
Polecam, broszki idealne na prezent na przeróżne okazje i bez okazji ! Satysfakcja gwarantowana!
★★★★★ 09.06.2024

Beata napisał(a):

"JABŁKO BROSZKA"

Broszka bardzo oryginalna, piękniejsza niż na zdjęciu!!!!
★★★★★ 07.06.2024

Bożena napisał(a):

"PALETA MALARSKA BROSZKA"

Blyskawiczna wysyłka, piękna biżuteria i świetny kontakt z Artystką
★★★★★ 16.02.2024

Paulina napisał(a):

"CHMURKA DESZCZOWA ANTYDEPRESYJNA BROSZKA"

Chmurka prześliczna, bardzo efektowna, starannie wykonana. Błyskawiczna wysyłka. To już moje trzecie zamówienie. Polecam Sprzedającą.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję
★★★★★ 25.01.2024

Beata napisał(a):

"SOWA W KAMIZELCE - BROSZKA"

Sowa przeurocza, zdecydowanie polecam, twórczyni tego cudeńka niesamowicie pomysłowa, staranną. Dziękuję i polecam
★★★★★ 30.12.2023

Beata napisał(a):

"KOLCZYKI "PIKASIAKI""

Kolczyki rewelacja, świetny kontakt, bardzo dziękuję za błyskawiczną przesyłkę

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję
★★★★★ 30.12.2023

Katarzyna napisał(a):

"WESOŁY ROMEK -BROSZKA KOT"

Przepiękne kocisko ! Broszka prześliczna i zaprawdę powiadam, w rzeczywistości, choć nie wiem jak to możliwe, jeszcze ładniejsza;-)
Polecam wszystkim dla siebie i na prezenty!
Bardzo łatwe zamówienie, expresowe wykonanie i priorytetowa przesyłka, a do tego bardzo ładnie zapakowane !
★★★★★ 19.12.2023

Katarzyna napisał(a):

"PIRANIA-HRABINA Z KRÓLEWSKIEGO NADANIA"

Kolejna z zakupionych przeze mnie broszek "na prezent" z którą bardzo trudno mi się rozstać! Chyba muszę zacząć kupować podwójnie, bo cieszy mnie radość obdarowanego ,ale ja dla mnie to bolesne rozstanie:-)
★★★★★ 03.10.2023

Katarzyna napisał(a):

"PIES ZĘBATY, ALE DOBRY Z NIEGO CHŁOPAK"

Pies zębaty jest SUPER ! Broszka jest bardzo oryginalna i przykuwa uwagę...chyba każdego!
Szybka dostawa,a ja zawsze nie mogę się doczekać. Na "żywo" jeszcze fajniejsza! Szczerze polecam!
★★★★★ 03.10.2023

Katarzyna napisał(a):

"BROSZKA ŻUK"

Broszka MEGA, w rzeczywistości jeszcze ładniejsza jak na zdjęciach!
★★★★★ 03.10.2023

Katarzyna napisał(a):

"PTAK DREPTAK - BROSZKA"

To już kolejna zakupiona przeze mnie broszka,nie umiem zdecydować która jest najładniejsza.
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającą i bardzo szybka przesyłka.
★★★★★ 03.10.2023

Katarzyna napisał(a):

"KOT SIÑORE KOTANDO - BROSZKA"

Przesliczna broszka, nadaje charakteru, stylu i indywidualności każdej stylizacji, budzi żywe zainteresowanie i słyszę same zachwyty,to już następna do mojej kolekcji i nie Ostatnia!
★★★★★ 22.09.2023

Katarzyna napisał(a):

"KOT MACIEJ KOTEUSZ ZIELONOOKI - BROSZKA"

Broszka przepiekna, oryginalna i budzącą zainteresowanie i podziw zwłaszcza wśród miłośników kotów.
★★★★★ 22.09.2023

Katarzyna napisał(a):

"FRANIA PIRANIA - BROSZKA"

Pirania Frania to moja ulubienica. Wyczekana, "wyszczekana". Przepłynęła dla mnie Ocean Atlantycki i ja to cenię...;)
★★★★★ 13.09.2023

Katarzyna napisał(a):

"PTAK DREPTAK BROSZKA"

Bardzo lubię prace Pani Agaty i mam nadzieję jeszcze nie raz stać się szczęśliwą posiadaczką jej wysublimowanych postaci. Ich urok sprawia,że zaczynamy je traktować bardzo osobiście.
Widać, że prace są wykonane ręcznie, co według mnie, podwyższa ich wartość. Użycie mosiądzu, który daje sztywność oraz alpaki, która idealnie kopiuje srebro, pozwala pewnie na zachowanie rozsądnej ceny. Kontakt z Panią Agata jest bardzo dobry, co dodatkowo sprawia, że czujemy się bezpieczni realizując zakup.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Wooow! Wielkie dzięki! Pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 09.08.2023

Zuzanna napisał(a):

"KAMELEON BROSZKA"

Piękna broszka! Bardzo oryginalna :)
★★★★★ 15.12.2022

Monika napisał(a):

"CHRZĄSZCZ EL ROBALLO- BROSZKA"

Polecam w 100%
★★★★★ 25.11.2022

karol napisał(a):

"JAMNIK , KTÓRY WRÓCIŁ OD BABCI - BROSZKA"

Bardzo dobry kontakt z Panią tworzącą te małe dzieła. Szybka realizacja zamówienia. Broszka jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach. Polecam.
★★★★★ 22.11.2022

Maria napisał(a):

"MASKA BROSZKA"

Broszka cudowna, bardzo szybko do mnie dotarła. Przemiły kontakt z panią A.
GORĄCO POLECAM.
★★★★★ 22.11.2022

Beata napisał(a):

"MRUGAJĄCE OCZY- KOLCZYKI"

mój kolejny zakup, kolczyki naprawdę creepy, polecam:)
★★★★★ 09.02.2022

Aleksandra napisał(a):

"SOLAR, MOSIĘŻNE KOLCZYKI Z CZERWONYM MAGNEZYTEM"

Kolczyki na żywo :) są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu! Wykonanie, jakość materiałów I klasa. Pani, która wykonuje tą biżuterię, przenosi swoje serce na produkt! to się widzi, to się czuje! Dodatkowo na moje życzenie Artystka wykonała srebrne zawieszki, które wykonała samodzielnie! Jak dla mnie MISTRZOSTWO ! Polecam! Poleca! Polecam !!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo!
Bardzo mi miło!
★★★★★ 23.01.2022

Beata napisał(a):

"KOLCZYKI WISZĄCE ETNO BOHO"

kolczyki oryginalne, dbałość o szczegóły, POLECAM
★★★★★ 13.01.2022

Beata napisał(a):

"AFROLUDKI KOLCZYKI ETNO"

Kolczyki mega oryginalne, dbałość o szczegółyPOLECAM
★★★★★ 13.01.2022

Aneta napisał(a):

"PALETA BROSZKA"

Dzisiaj otrzymałam to cudo
★★★★★ 08.10.2020

Ewa napisał(a):

"FORTEPIAN - BROSZKA"

świetny...tylko grać.Dzięki
★★★★★ 14.05.2020

Anna napisał(a):

"BROSZKA PALETA"

Piękna i bardzo szybko do mnie dotarła! Ilekroć ją ubiorę broszka zbiera komplementy! Polecam serdecznie i dziękuję :)
★★★★★ 30.04.2020

Krystyna napisał(a):

"OKOSMOKA WISIOR Z TURKUSEM"

Kolejne udane zakupy w pracowni Pani Agaty - naszyjniki niepowtarzalne i broszki pomysłowe, a wszystko starannie wykonane.
★★★★★ 12.12.2018

Sławomira napisał(a):

"KRĘCĄCE SIĘ KOŁA KOLCZYKI"

Kolczyki - rowerowe koła. Prześliczne! Gorąco polecam sprzedawcę i jego wyroby.
★★★★★ 10.12.2018

Ewelina napisał(a):

"PIES AZOR BROSZKA"

Przyszedł Azor. Azor jest piękny. Będzie zwiedzał świat na klapie czerwonego płaszcza (czasem przeskoczy na sweter). Dziękuję - broszka jest nietuzinkowa, wyjątkowa. Polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam Panią i Azora ☺
★★★★★ 06.12.2017
<
1 2
>
Top