1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Kamelia Patrini

Kamelia Patrini

W DecoBazaar od 16.11.2012 Wystawionych produktów: 1221Sprawdź opinie o sprzedawcy "Kamelia Patrini", który wystawia aktualnie 1221 produktów, a w DecoBazaar działa od 16.11.2012.

Opinie o Kamelia Patrini (213)

Jak zbieramy opinie?

Wojciech napisał(a):

"CZARNY PASEK MOHITO"

Wysyłka po 5 dniach od zaksięgowania płatności to w dzisiejszych czasach o 4 dni za późno.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Przykro mi,wysyłkę nadałam w wyznaczonym terminie,niestety wcześniej nie moglam.
★★★★★ 23.09.2022

Barbara napisał(a):

"TOREBKA FOSSIL"

Torebka zgodna z opisem. Stan idealny. Terminowa dostawa. Jestem bardzo zadowolona :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję.Zapraszam ponownie.
★★★★★ 22.09.2022

Elżbieta napisał(a):

"LNIANE SPODNIE MAC"

Spodnie są ok, bardzo dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Ja równiez dziękuję
★★★★★ 11.07.2022

Aleksandra napisał(a):

"CZARNA MAXI SPÓDNICA"

Przepiękna spódnica i bardzo sprawna realizacja. Polecam i dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję serdecznie
★★★★★ 09.06.2022

Aleksandra napisał(a):

"TOREBKA B.MAKOWSKY"

Torebkę pokochałam już na etapie rozpakowywania przesyłki, tyle w temacie ;)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję
★★★★★ 03.06.2022

Alina napisał(a):

"TOREBKA FLORA & CO"

fantastyczna torebka. bardzo dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
ja również dziękuję
★★★★★ 26.05.2022

Anna napisał(a):

"SPODNIE MOHITO M"

Złote spodnie

Odpowiedź Sprzedawcy:
dziękuję
★★★★★ 17.02.2022

Anna napisał(a):

"SWETER MARCO PECCI"

Bardzo fajny sweterek.pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź Sprzedawcy:
rowniez pozdrawiam serdecznie i zapraszam
★★★★★ 17.02.2022

Anna napisał(a):

"ELEGANCKIE SZARE SPODNIE M"

Fajne spodenki

Odpowiedź Sprzedawcy:
dziękuję
★★★★★ 17.02.2022

Alina napisał(a):

"OZDOBNY SZAL"

Piękny szal, szybka przesyłka. Bardzo dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
dziękuję bardzo
★★★★★ 11.02.2022

Joanna napisał(a):

"RĘKAWICE ZIMOWE"

Fajne rękawiczki, cieplutkie :) dziękuję za prezent :) :) Polecam Sprzedającego !!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
dziękuję i zapraszam
★★★★★ 27.01.2022

Joanna napisał(a):

"TOREBKA-LISTONOSZKA SKÓRZANA"

Torebka taka jak się spodziewałam a nawet lepsza. Dziękuję :) :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję
★★★★★ 13.12.2021

Joanna napisał(a):

"KHUJO KURTKA"

Super kurteczka :) Jestem zadowolona. Dziękuję :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
dziękuję
★★★★★ 05.12.2021

Magdalena napisał(a):

"TOREBKA BARDOT ROSE SKÓRA NATURALNA"

Torebka wysłana bardzo, bardzo zakurzona. Nie oczekiwałam by była czyszczona, ale myślę, że przetarcie chociaż mokrą ściereczką przed wysyłką świadczy o kulturze sprzedaży... Dodatkowo stan produktu oceniam jako "dobry", a nie "bardzo dobry" (zaczepy trzymające pasek poprzecierane, zdjęcia nie uwidoczniły tych śladów użytkowania, opis torebki powinien zawierać taką informację..).
★★★★★ 06.05.2021

Joanna napisał(a):

"EKSKLUZYWNA TOREBKA GOLD PFEIL"

Torebeczka w moim ulubionym kolorze jest śliczna,polecam zakupy!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo sie cieszę,dziękuję
★★★★★ 02.03.2021

Magdalena napisał(a):

"CZARNE FUTERKO"

Futerko super. Szkoda tylko że dotarło tak późno gdy już zelżał mróz.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jeszcze nie koniec zimy,dziękuję.
★★★★★ 22.01.2021

Barbara napisał(a):

"SWETER SKANDYNAWSKI"

Wszystko super!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję
★★★★★ 05.01.2021

Grzegorz napisał(a):

"BIAŁY GORSET C&A"

Gorset jest przepiękny

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję
★★★★★ 30.12.2020

monika napisał(a):

"SZAL KEDEM SASSON"

Szalik jest świetny super !!! stan bardzo dobry dlugi i inny jak wszystkie dziekuje polecam dziekuje za rabat Monika

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję
★★★★★ 23.11.2020

Tomasz napisał(a):

"KOZAKI FAX"

Buty bardzo fajne ale nie są ani trochę ocieplane ;-) Nie kupowałam ich na zimę więc to nie problem.
★★★★★ 13.10.2020

Agata napisał(a):

"SPODNICA CAREN PFLEGER"

spódnica w przeciwieństwie do tej na zdjęciu zażółcona i wydzielająca dziwne zapachy, długość nie zgadzała sie z opisem
★★★★★ 14.08.2020

Anna napisał(a):

"SUKIENKA W KWIATKI CONOS"

Bardzo ładna sukienka, jak w opisie.
★★★★★ 15.05.2020

Daniel napisał(a):

"OGRODNICZKI SPODNIE ADAMUS"

szybka wysyłka i produkt zgodny z opisem; polecam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję
★★★★★ 14.05.2020

Agnieszka napisał(a):

"ALLESSANDRO DI LANGE WLOSKIE SPODNIE"

Super spodnie. Szybka wysyłka.
★★★★★ 20.02.2020

Anna napisał(a):

"KALOSZE KRATA"

Super kaloszki,bardzo przydatne w pracach ogrodowych Polecam sprzedawce.
★★★★★ 09.02.2020

Maria napisał(a):

"TOREBKA M.C.MARC CHANTAL SKÓRZANA"

Torebka piękna i wygodna, ale niestety już po 2 dniach pękł pasek na ramię, mimo tego że nie była przeładowana :(
★★★★★ 18.12.2019

Katarzyna napisał(a):

"TOREBKA SKÓRZANA PICARD"

Rewelacyjna, w pełni zgodna z opisem, dziękuję bardzo.
★★★★★ 10.08.2019

Anna napisał(a):

"KORALE"

Śliczne, eleganckie korale. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona.
★★★★★ 26.02.2019

Karin napisał(a):

"INDIE TORBA"

piękna!
★★★★★ 05.02.2019

Katarzyna napisał(a):

"SKÓRZANY KUFEREK-TOREBKA"

Świetny towar, szybko wysłany. Dziękuję bardzo.
★★★★★ 19.01.2019
<
1 2 3 4 5 ... 8
>
Top