1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > larmoire

larmoire

W DecoBazaar od 25.01.2013 Wystawionych produktów: 89Sprawdź opinie o sprzedawcy "larmoire", który wystawia aktualnie 89 produktów, a w DecoBazaar działa od 25.01.2013. Moja galeria łączy miłość do luksusowych przedmiotów z pasją wyszukiwania perełek vintage. Cenię najwyższą jakość, więc wybieram tylko produkty z najl...

Opinie o larmoire (98)

Jak zbieramy opinie?

Alina napisał(a):

"EXCLUSIVE MERINO WOOL ANGORA SWEATER"

Piękny, bardzo dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo. Cieszę się, że jest Pani zadowolona.
★★★★★ 11.03.2022

Anna napisał(a):

"CERTYFIKOWANA TOREBKA Z ALIGATORA KROKODYL SKÓRZANA 100% EXCLUSIVE"

Bardzo ladna torebka, w dobrym stanie

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo. Cieszę się, że jest Pani zadowolona. Zapraszam ponownie!
★★★★★ 09.03.2022

Magdalena napisał(a):

"EXCLUSIVE VINTAGE SCARF WOOL YLLET"

Dziękuję za fajny komin i szybką wysyłkę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo i zapraszam ponownie.
★★★★★ 28.02.2022

Iwona napisał(a):

"EXCLUSIVE 100% MERINO WOOL C’EST MOI CARDIGAN"

Cudowny, doskonałej jakości. Jestem zachwycona, mam nadzieję, że jeszcze uda mi się kupić cos równie wspaniałego. Bardzo dziękuję.
Iwona
★★★★★ 04.02.2022

Magdalena napisał(a):

"EXCLUSIVE 100% WOOL SWEATER"

Dziękuję za bardzo dobre zakupy.
★★★★★ 08.12.2021

Hanna napisał(a):

"EXCLUSIVE VINTAGE SCARF WOOL COTTON"

Wszystko przebiegło bez problemów. Zakup zgodny z opisem i zdjęciami. Jestem zadowolona. Polecam
★★★★★ 21.09.2021

Magdalena napisał(a):

"EXCLUSIVE BLACK WOOL SWEATER UNIQLO"

Dziękuję. Sweter świetnej jakości tak jak w opisie.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo za komentarz. Dokładam starań, żeby jakość była na najwyższym poziomie, więc ogromnie się cieszę, że sweter spełnił Pani oczekiwania.

Pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 31.08.2021

Ewa napisał(a):

"EXCLUSIVE WOOL SWEATER"

Dobra jakość i stan sweterka, piękny kolor. Wymiary zgodne z opisem.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Dokładam starań, żeby jakość była na najwyższym poziomie, więc ogromnie się cieszę, że zamówione produkty spełniły Pani oczekiwania.

Pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 24.08.2021

Ewa napisał(a):

"EXCLUSIVE 100% SILK SKIRT"

Bardzo dobry produkt, wymiary zgodne z opisem.
★★★★★ 24.08.2021

Agata napisał(a):

"EXCLUSIVE TRIANGLE SCARF"

Przepiękna,wyjątkowa chusta.Prawdziwa ozdoba stroju

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Życzę wielu pięknych stylizacji z tym wyjątkowym dodatkiem.
★★★★★ 03.08.2021

Ania napisał(a):

"EXCLUSIVE LAMBSWOOL SWEATER VINTAGE LAURA ASHLEY"

Wszystko zgodnie z opisem. Sweter super :)
★★★★★ 20.05.2021

Joanna napisał(a):

"EXCLUSIVE ALPACA WOOL GUDRUN SJÖDÉN"

To naprawdę exclusive! Lekkie,ciepłe do wielu stylizacji.Polecam zakupy!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo. Staram się selekcjonować tylko produkty vintage najwyższej jakości. Zapraszam ponownie!
★★★★★ 15.03.2021

Natalia napisał(a):

"EXCLUSIVE WOOL MOHAIR SCARF JOHN HANLY"

Polecam sprzedawcę!
★★★★★ 25.02.2021

Natalia napisał(a):

"SILK WOOL EXCLUSIVE SCARF"

Polecam!
★★★★★ 25.02.2021

Natalia napisał(a):

"EXCLUSIVE SCARF PROCHOWNICK VINTAGE"

Wszystko zgodne z opisem i zdjęciem, piękny!
★★★★★ 25.02.2021

Iwona napisał(a):

"EXCLUSIVE LAMBSWOOL SCARF"

Bardzo dziekuje za piekny szal i pieknie zapakowana paczke. Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Pozdrawiam Sprzedawce.
★★★★★ 16.12.2020

Ania napisał(a):

"EXCLUSIVE WOOL SWEATER VAILENT"

Sweter w idealnym stanie, bardzo ładny. Wszystko zgodnie z opisem :)
★★★★★ 24.11.2020

Agnieszka napisał(a):

"EXCLUSIVE SILK SCARF VINTAGE"

Przepiękny, niepowtarzalny szał. Długo się bad nim zastanawiałam i nie żałuję zakupu.
★★★★★ 23.11.2020

Renata napisał(a):

"EXCLUSIVE WOOL SWEATER PHILOSOPHY BLUES ORIGINAL SWETER VINTAGE"

Zakup udany-sweterek idealnie pasuje ,piękny kolor.
★★★★★ 24.03.2020

Beata napisał(a):

"EXCLUSIVE 100% SILK WHISTLES TOP"

Super zakup, dziękuję
★★★★★ 20.12.2019

beata napisał(a):

"EXCLUSIVE 100% SILK SCARF PASSIGATTI PREZENT"

Szal jest b.ładny. dziękuję :)
★★★★★ 12.12.2019

Małgorzata napisał(a):

"EXCLUSIVE WOOL SCARF"

Szaliczek piękny, szybka dostawa, dziękuję i polecam.
★★★★★ 30.10.2019

Magdalena napisał(a):

"EXCLUSIVE HANDMADE LEATHER HEELS"

Buty jak w opisie "ponadczasowy klasyk" . Dziękuję za szybką przesyłkę.
★★★★★ 30.09.2019

Grażyna napisał(a):

"EXCLUSIVE 100% PURE WOOL SCARF HOME & COTTAGE"

Bardzo duży, wełniany szal. Świetna jakość i ciekawa kolorystyka. Dziękuję.

★★★★★ 02.04.2019

Olga napisał(a):

"EXCLUSIVE SWEATER MERINO WOOL COTTON JACK WILLS"

Bardzo szybka przesyłka, sweter w idealnym stanie - zgodny z opisem i zdjęciami. Bardzo polecam!
★★★★★ 13.02.2019

Magdalena napisał(a):

"EXCLUSIVE WOOL SCARF"

Towar zgodny z opisem, polecam!
★★★★★ 19.12.2018

grazyna napisał(a):

"KASZMIR JEDWAB EXCLUSIVE"

udana transakcja bardzo szybka wysylka towar taki jak na zdjeciu polecam i pozdrawiam
★★★★★ 09.10.2018

Małgorzata napisał(a):

"EXCLUSIVE SILK TOP INWEAR"

Bluzeczka śliczna! Szybka dostawa, serdecznie dziękuję i polecam.
★★★★★ 07.09.2018

Hanna napisał(a):

"EXCLUSIVE SHABBY SILK SCARF"

Szal bardzo ładny.
★★★★★ 10.05.2018

Aniela napisał(a):

"EXCLUSIVE 100% SILK"

cudny kolor,jakosc pierwsza klasa.....dziekuje
★★★★★ 14.02.2018
<
1 2 3 4
>
Top