1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Little Foxes

Little Foxes

W DecoBazaar od 02.07.2017 Wystawionych produktów: 454Sprawdź opinie o sprzedawcy "Little Foxes", który wystawia aktualnie 454 produktów, a w DecoBazaar działa od 02.07.2017.

Opinie o Little Foxes (34)

Jak zbieramy opinie?

Maria napisał(a):

"WORECZEK NA BIŻUTERIĘ"

kolorowy maly woreczek na bardzo drobna bizuterie
★★★★★ 18.04.2023

Maria napisał(a):

"WORECZEK NA BIŻUTERIĘ"

ozdobny woreczek w zlote roze na drobna bizuterie
★★★★★ 18.04.2023

Maria napisał(a):

"WORECZEK NA BIŻUTERIĘ"

maly ozdobny woreczek na bardzo drobna bizuterie
★★★★★ 18.04.2023

Maria napisał(a):

"WORECZEK NA BIŻUTERIĘ"

Uroczy woreczek na drobna bizuterie
★★★★★ 18.04.2023

Katarzyna napisał(a):

"TULĄCE SIĘ KOTY"

Idealna broszka, jak na zdjęciu :)
★★★★★ 14.10.2020

Renata napisał(a):

"CZERWONA SUKIENKA W KWIATY"

Sukienka ładna, ale ,niestety ,jest za krótka. Nie wiem dlaczego, w opisie pojawiła się błędna informacja o długości .Podane było 92,5.Mierzyłam na szwie z tyłu -jest 82.Zastanowię się nad reklamacją. Może to być tunika,ale nie o to mi chodziło.
★★★★ 11.05.2020

Magdalena napisał(a):

"GOBELINOWY PLECAK MI PAC"

Dziękuję. Sprawdza się pomimo uszkodzonych suwaków.
★★★★★ 24.03.2020

Justyna napisał(a):

"PŁASZCZYK SÓL I PIEPRZ"

Intrygująca była już nazwa produktu. Płaszczyk Sól i Pieprz - idealny, zgodny z opisem i oczekiwaniami, i wspaniale się w nim czuję, intrygująco:).
Bardzo ładnie zapakowana przesyłka.
Doskonałe zakupy. Bardzo dziękuję za miłą obsługę zamówienia.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że zakup spełnił Pani oczekiwania :) moja artystyczno-literacka dusza czuje się również mile połechtana, że trafiłam i zaintrygowałam nazwą produktu :) Życzę miłego noszenia i zapraszam ponownie!
Paulina
★★★★★ 04.10.2019

Magdalena napisał(a):

"BALERINY NEW LOOK"

Buty tak jak w opisie idealnie pasują na 37,5 małe 38. Córka zachwycona. Przesyłka sprawna. Bardzo dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że baleriny pasują i spełniły oczekiwania córki :) Pozostaje mi nic innego, jak tylko życzyć wygodnego użytkowania i zaprosić Panią ponownie na zakupy do mojej galerii :)
★★★★★ 22.04.2019

zofia napisał(a):

"BROSZKA KWIAT MAKU"

ładna broszka
★★★★★ 27.02.2019

zofia napisał(a):

"BROSZKA OSTY"

super broszka
★★★★★ 27.02.2019

Katarzyna napisał(a):

"LABRADOR RETRIEVER"

Bardzo ładny talerzyk. dziękuję i jeszcze raz pozdrawiam.
★★★★★ 29.11.2018

Katarzyna napisał(a):

"RAMKA MALOWANA W KWIATY"

Ramka bardzo ładna i oryginalna. Dziękuję i pozdrawiam Panią Paulinę.Za drobiazg również:)
Katarzyna
★★★★★ 29.11.2018

Beata napisał(a):

"KOLOROWY PTASZEK"

Bardzo wyrozumiała i serdeczna Pani Sprzedająca.
★★★★★ 02.11.2018

Beata napisał(a):

"OLIWKI"

Śliczna broszka, zgodna z opisem, przesyłka super zabezpieczona.
★★★★★ 22.10.2018

Joanna napisał(a):

"MASZYNA DO SZYCIA"

Bardzo polecam sklep Little Foxes! Broszki ktore zamowilam sa sliczne, dokladnie takie jak na zdjeciach, przesylka dotarla do mnie mega szybko, bardzo starannie opakowana. A w srodku czekala na mnie jeszcze niespodzianka z pozdrowieniami od Pani Sprzedajacej :) bardzo to mile. Polecam te broszki, sa rewelacyjne
★★★★★ 17.10.2018

Joanna napisał(a):

"BROSZKA PSZCZOŁA"

Bardzo polecam sklep Little Foxes! Broszki ktore zamowilam sa sliczne, dokladnie takie jak na zdjeciach, przesylka dotarla do mnie mega szybko, bardzo starannie opakowana. A w srodku czekala na mnie jeszcze niespodzianka z pozdrowieniami od Pani Sprzedajacej :) bardzo to mile. Polecam te broszki, sa rewelacyjne
★★★★★ 17.10.2018

Joanna napisał(a):

"ROBACZEK - BROSZKA"

Bardzo polecam sklep Little Foxes! Broszki ktore zamowilam sa sliczne, dokladnie takie jak na zdjeciach, przesylka dotarla do mnie mega szybko, bardzo starannie opakowana. A w srodku czekala na mnie jeszcze niespodzianka z pozdrowieniami od Pani Sprzedajacej :) bardzo to mile. Polecam te broszki, sa rewelacyjne

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Joanno, dziękuję bardzo za miłe słowa! Bardzo się cieszę, że jest Pani zadowolona z zakupu u mnie i zapraszam ponownie. Będzie jeszcze więcej unikalnych broszek gdyż zauważyłam, że klientki chętnie je kupują i wracają po więcej :)
★★★★★ 17.10.2018

Beata napisał(a):

"RAJSTOPY KOŚCI"

Oryginalne rajstopy ;), szybka wysyłka.POLECAM
★★★★★ 10.10.2018

Ewa napisał(a):

"LALECZKA VOO DOO - BRELOCZEK"

Bardzo dziękuję! breloczek przecudny !
★★★★★ 07.10.2018

Anna napisał(a):

"WIOSENNA FLORAL"

Bardzo urokliwa - dziękuję.
★★★★★ 20.09.2018

Małgorzata napisał(a):

"PIĘKNA PUDROWA"

Towar zgodny z opisem. Wysyłka błyskawiczna. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
★★★★★ 19.09.2018

Anita napisał(a):

"GOBELINOWA PORTMONETKA"

Z duszą. Piękna.
★★★★★ 14.08.2018

Izabella napisał(a):

"BROSZKA Z KOGUTEM"

Śliczne broszki dzisiaj do mnie przyleciały :-) jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach - dziękuję i polecam Sprzedawcę!
★★★★★ 13.07.2018

Krystyna napisał(a):

"KOLIA TYRANOZAUR"

Wszystko się zgadza, polecam
★★★★★ 05.06.2018

Barbara napisał(a):

"SZARE BALERINY"

wszystko OK
★★★★★ 05.05.2018

Małgorzata napisał(a):

"H&M KAPELUSZ MELONIK"

Bardzo udane zakupy, polecam :)
★★★★★ 28.04.2018

Bożena napisał(a):

"NUDE & ROSES"

Udało mi się ten łakomy kąsek schwytać. Będzie pięknym dodatkiem do letnich strojów. Bransoletka nie tylko oryginalna, ale i "ponadczasowa" - i dla babci, i dla wnuczki.
★★★★★ 24.04.2018

Bożena napisał(a):

"ZDOBIONA MAŁA KOSMETYCZKA"

I śliczna - i praktyczna.
★★★★★ 24.04.2018

Beata napisał(a):

"ELEGANCKIE LORDSY ATMOSPHERE"

Przed chwilą otrzymałam buciki, niestety okazały się za małe. Z żalem zwracam.
★★★★★ 10.04.2018
<
1 2
>
Top