1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Lumpuj

Lumpuj

W DecoBazaar od 23.07.2013 Wystawionych produktów: 27Sprawdź opinie o sprzedawcy "Lumpuj", który wystawia aktualnie 27 produktów, a w DecoBazaar działa od 23.07.2013. RE-VINTAGE GALLERY SHOP. Z miłości do ciuchów !

Opinie o Lumpuj (154)

Jak zbieramy opinie?

Robert napisał(a):

"PASECZKI-LEN%"

Zakupy na medal!
★★★★★ 08.02.2024

Robert napisał(a):

"LEN%"

Bardzo udane zakupy.
★★★★★ 08.02.2024

Aniela napisał(a):

"CHABRY"

Całe zamówienie ok,przesyłka super expres,pięknie dziękuję i polecam Sprzedawcę.
★★★★★ 30.10.2023

Ewa napisał(a):

"KURTECZKA%"

śliczna, dziękuję :)
★★★★★ 09.03.2023

Ewa napisał(a):

"PAPUCIE LEATHER%"

Pocieszne bamboszki w idealnym stanie :). Dobrze leżą nawet na mniejszą stopę :). Bardzo się przydadzą w pracy zdalnej zimą :)
★★★★★ 24.11.2022

Ewa napisał(a):

"LET IT%"

Sweter w idealnym stanie. Pachnący :).

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się bardzo! Pozdrawiam serdecznie:)
★★★★★ 24.11.2022

Adrian napisał(a):

"SZARROŚĆ"

Wszystko super.Dziękuję.
★★★★★ 12.09.2022

Adrian napisał(a):

"AKWARELA"

Wszystko super.Dziękuję.
★★★★★ 12.09.2022

Katarzyna napisał(a):

"KRATA%"

Na medal
★★★★★ 30.08.2022

Katarzyna napisał(a):

"SZARO%"

Na medal
★★★★★ 30.08.2022

Katarzyna napisał(a):

"GAP GREY%"

Na medal
★★★★★ 30.08.2022

Katarzyna napisał(a):

"COZY%"

Na medal
★★★★★ 30.08.2022

Gosia napisał(a):

"MOM JEANS H&M%"

Wspaniałe zakupy Super spodnie

Odpowiedź Sprzedawcy:
Super wiadomość! Pozdrawiam serdecznie :))
★★★★★ 08.08.2022

Gosia napisał(a):

"ETNOO"

Przepiekna nowiutka wspaniale pasuje. Wszystko zgodnie z opisem. Dziekuje

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się ciesze:))) pozdrawiam
★★★★★ 18.05.2022

Grażyna napisał(a):

"DELICATE%"

Tutaj ZAWSZE są świetne zakupy. Grażyna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziekuje takim wspaniałym klientkom!!!!!
★★★★★ 14.05.2022

Iwona napisał(a):

"WIOSNA"

Cudowna, nowa kurtka, którą muszę zwrócić, bo jest za duża. Polecam to cudeńko! Obsługa Butiku na najwyższym poziomie. Solidność i życzliwość.
★★★★★ 10.05.2022

Magdalena napisał(a):

"& OTHER STORIES%"

Dziękuję za nieoczywisty kardigan. Leży świetnie.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę! Pozdrawiam serdecznie!!
★★★★★ 11.04.2022

Anna napisał(a):

"BLUZA%"

Śliczna!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się bardzo! Pozdrawiam :)))
★★★★★ 16.03.2022

Anna napisał(a):

"BLUZZZZA%"

Bardzo fajna!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za zakupy! :)
★★★★★ 16.03.2022

Gosia napisał(a):

"CHUSTA%"

Bardzo dziękuję :)
★★★★★ 24.12.2021

Jolanta napisał(a):

"TRENCZ%"

Dziękuję za szybką wysyłkę, miły kontakt i super płaszczyk. Pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
:) cała przyjemność po mojej stronie!
★★★★★ 05.11.2021

Iwona napisał(a):

"PONCHO%"

Ciepłe, miłe, uniwersalne. Wszystko bardzo ładnie, starannie i bezpiecznie opakowane. Dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziekuje za miły komentarz! Pozdrawiam ciepło!
★★★★★ 02.11.2021

Iwona napisał(a):

"LEN%"

Ciekawa, artystyczna, a przy tym nie przesadzona bluzka!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę. POZDRAWIAM!
★★★★★ 02.11.2021

Iwona napisał(a):

"BORDO%"

Bardzo ładna i milutka bluzka!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję pięknie za komentarz. Pozdrawiam serdecznie.
★★★★★ 02.11.2021

Halina napisał(a):

"MOM JEANS MANGO%"

Produkt zgodny z opisem...

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam!
★★★★★ 29.09.2021

Halina napisał(a):

"FACE%"

Produkt zgodny z opisem...

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam!
★★★★★ 29.09.2021

Paulina napisał(a):

"COLOR"

Wspaniałe kurtki i nie tylko

Odpowiedź Sprzedawcy:
Ślicznie dziękuję i pozdrawiam!
★★★★★ 26.08.2021

DOMINIKA napisał(a):

"KAPUCZINA"

Płaszczyk świetny, okazał się lepszy niż na zdjęciu. Zakup bardzo udany. Transakcja bezproblemowa. Polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się ciesze, pozdrawiam:)
★★★★★ 05.03.2021

Katarzyna napisał(a):

"WEŁNA I KASZMIR% NOWY"

Płaszcz jest świetny - zgodnie z opisem; doskonała jakość, krój, materiał, nawet guziki - wszystko super

Odpowiedź Sprzedawcy:
Super, że klientka zadowolona :)
★★★★★ 04.03.2021

Martyna napisał(a):

"RAINBOW"

Wszystko super, bardzo dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
ja również dziękuję i pozdrawiam
★★★★★ 19.02.2021
<
1 2 3 4 5 6
>
Top