1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Moje Cudeńka

Moje Cudeńka

W DecoBazaar od 03.03.2016 Wystawionych produktów: 79Sprawdź opinie o sprzedawcy "Moje Cudeńka", który wystawia aktualnie 79 produktów, a w DecoBazaar działa od 03.03.2016. Moje Cudeńka to rękodzieło tworzone z myślą o najmłodszych i starszych dzieciaczkach. Największy udział mają pluszaczki wykonane z włóczki, czapeczki ...

Opinie o Moje Cudeńka(27)

Wiesława napisał(a):

"LALA KASIA"

Lala Kasia przepiękna, zrobiła furorę wśród dziewczynek na przyjęciu urodzinowym. Coś zupełnie innego niż plastikowa Barbie. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że prezent tak się spodobał. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.
★★★★★ 17.06.2019

Aleksandra napisał(a):

"ZAKŁADKA ŻABKA"

Żaba czadowa :)
★★★★★ 27.03.2019

Aleksandra napisał(a):

"PODUSZKA WĘZEŁ"

Świetna poducha :) Śliczne wykonanie, prezentuje się bardzo ciekawie :)
★★★★★ 27.03.2019

Aleksandra napisał(a):

"PODUSZKA WĘZEŁ"

Świetna poducha :) Śliczne wykonanie, prezentuje się bardzo ciekawie :)
★★★★★ 27.03.2019

Anna napisał(a):

"KRASNALE"

Pomocnik Mikołaja cieszy bardzo osobę obdarowaną - bardzo dziękuję za wyjątkowo pięknie wykonaną lalkę - SZCZERZE POLECAM ZAKUPY W TEJ GALERII :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie
★★★★★ 02.01.2019

zofia napisał(a):

"ZAKŁADKA SOWA"

piękna zakładka

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie
★★★★★ 02.01.2019

zofia napisał(a):

"ZAKŁADKA JASZCZURKA"

piękna zakładka

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie
★★★★★ 02.01.2019

zofia napisał(a):

"ZAKŁADKA OWIECZKA"

cudowna zakładka

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie
★★★★★ 02.01.2019

zofia napisał(a):

"ZAKŁADKA ŚWINKA"

Piękna zakładka

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo mi miło i cieszę się, że spodobała się. Dziękuję i zapraszam ponownie.
★★★★★ 11.12.2018

Dagmara napisał(a):

"KRÓLIK TILDA W BLUZECZCE"

Wykonanie perfekcyjne. Królik jest przeuroczy. Na pewno spodoba się nowej właścicielce.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za miłą współpracę. Pozdrawiam i zapraszam po kolejne Cudeńka :-)
★★★★★ 21.11.2018

Blanka napisał(a):

"ŚPIĄCY KRÓLICZEK"

Króliczek jest przepiękny! Idealnie sprawdzi się jako prezent :-)
Przesyłka ekspresowa. Na pewno to nie ostatnie zakupy w tym sklepie :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za miłą współpracę. Pozdrawiam i zapraszam oczywiście po nowe Cudeńka :-)
★★★★★ 30.08.2018

Anna napisał(a):

"KRASNALE"

Krasnal uroczy - perfekcyjne wykonanie - SZCZERZE POLECAM - bardzo dziękuję za szybką wysyłkę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za miłą współpracę. Zapraszam po kolejne Cudeńka :-)
★★★★★ 29.08.2018

Maria napisał(a):

"ŻYRAFKA"

Transakcja przebiegła pomyślnie, kontakt bardzo przyjemny, przesyłka na specjalną prośbę została nadana i dotarła do mnie ekspresowo! Sama zabawka starannie wykonana, prezentuje się cudownie! Zdecydowanie polecam! :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za miłą współpracę :-)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie :-)
★★★★★ 24.04.2018

Iwona napisał(a):

"ZAKŁADKA LISEK"

Bardzo praktyczna i fantastycznie wykonana zakładka do książki. Jestem zakochana! Nigdy więcej nie użyję już innej zakładki. Czas realizacji ekspresowy! Ogólnie rewelacja! Polecam produkt i sprzedawcę!
★★★★★ 27.03.2018

Iwona napisał(a):

"ZAKŁADKA KRÓLIK"

Świetnie wykonana zakładka i niesamowicie praktyczna. Nigdy więcej nie użyję już innej zakładki do książki. Jestem zakochana! Do tego czas realizacji był ekspresowy! POLECAM SERDECZNIE!
★★★★★ 27.03.2018

sylwia napisał(a):

"ŻYRAFA HENIO"

Henio PRZEPIĘKNY! Pomysł i wykonanie na najwyższym poziomie:) - bardzo polecam cudeńka tego wystawcy!
★★★★★ 13.10.2017

Patrycja napisał(a):

"ZAKŁADKA KRÓLIK"

Czadowy i bardzo praktyczny w uzyciu! Dzieki!
★★★★★ 17.09.2017

Patrycja napisał(a):

"RITA KRÓLICZEK"

Miala byc zabawka dla dziecka, a stala sie ozdoba pokoju! Sliczna!
★★★★★ 17.09.2017

Patrycja napisał(a):

"KOMPLET KOSZY ZE SZNURKA"

Swietne te kosze! Starannie wykonane!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że wszystko się podoba ;-) Dziękuję i pozdrawiam
★★★★★ 17.09.2017

Magda napisał(a):

"MALUTKI JEŻYK"

Błyskawiczna wysyłka, przemiły kontakt, a zabaweczka jest niesamowicie urocza, dobrze wykonana i bezpieczna :) Polecam gorąco!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za miłą współpracę. Szybciutko i profesjonalnie. Pozdrawiam serdecznie :-)
★★★★★ 16.08.2017

Patrycja napisał(a):

"ZAKŁADKA SZCZUREK"

Czadowy szczurek!
★★★★★ 17.07.2017

Patrycja napisał(a):

"ZAKŁADKA ŻABKA"

Swietne wykonanie!
★★★★★ 17.07.2017

Joanna napisał(a):

"ZAKŁADKA KRÓLIK"

Królik cudowny. Przesyłka na moją prośbę zrealizowana wręcz ekspresowo. Naprawdę gorąco polecam Projektantkę. Bardzo, bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam życząc samych radości w Nowym Roku :)
★★★★★ 29.12.2016

Mirosława napisał(a):

"ZAKŁADKA KRÓLIK"

Super zakładka. Błyskawiczna wysyłka. Polecam wszystkim!
★★★★★ 11.11.2016

Mirosława napisał(a):

"ZAKŁADKA SZCZUREK"

Super zakładka. Błyskawiczna wysyłka. Polecam wszystkim!
★★★★★ 11.11.2016

Katarzyna napisał(a):

"ZAKŁADKA ŻABKA"

Cudowna żaba, wykonana bardzo starannie. Szybka przesyłka. Dziękuję i pozdrawiam :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za miłą współpracę. Pozdrawiam i zapraszam ponownie :-)
★★★★★ 18.09.2016

Jagoda napisał(a):

"MARYNARSKI KRÓLIK - GRANAT"

Prezent dotarł do Chrześnicy na czas, pięknie wykonany, świetny kontakt z projektantem. Polecam
★★★★★ 14.04.2016
Top