1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Pintura

Pintura

W DecoBazaar od 07.02.2019 Wystawionych produktów: 509Sprawdź opinie o sprzedawcy "Pintura", który wystawia aktualnie 509 produktów, a w DecoBazaar działa od 07.02.2019.

Opinie o Pintura (93)

Jak zbieramy opinie?

Ewa napisał(a):

"BROSZKA KAPIBARA STANISŁAW"

Super!
★★★★★ 03.04.2024

Ewa napisał(a):

"FRIDA NA ROWERZE"

Słodka mała Frida przyciąga wzrok. Polecam uroczy dodatek
★★★★★ 03.04.2024

Krzysztof napisał(a):

"BROSZKA FOLKOWY KONIK"

Super
★★★★★ 23.12.2023

Izabella napisał(a):

"BROSZKA FOLKOWY KONIK"

Bardzo urokliwe broszki, każda w swoim "mieszkanku", wnoszą uśmiech, kolor i optymizm :-) dziękuję i polecam.
★★★★★ 19.07.2023

Kamila napisał(a):

"LIS WŁADYSŁAW"

Bardzo przyjemna broszka, lis namalowany bardzo ładnie i ma piękne kolory, ślicznie zapakowany. Natomiast czas wysyłki sprzedająca przekroczyła o 2 dni ponad regulaminowe 5 dni roboczych (8 dni od zakupu), do tego święta wielkanocne - w efekcie na prezent dla koleżanki czekałam 2 tygodnie.
★★★★ 24.04.2023

Katarzyna napisał(a):

"BROSZKA DZIK ROMAN"

Dzik Roman dostał również drugie imię i jako Pierwszy Dzik Dwojga Imion trafi do mojej przyjaciółki. Mam nadzieję, że będzie jej towarzyszył. Roman jest uroczy, ma przyjazny uśmiech i lekko prześwitujące "ciałko". Mimo delikatnej budowy wydaje się solidny, jak na dzika przystało.
Wykonanie bardo ładne, przesyłka bezproblemowa. Jestem zadowolona, dziękuję.


Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Kasiu cieszę się że Roman został dzikiem o podwójnym imieniem :)
Roman solidne stworzenie
Pozdrawiam ciepło,
Iza
★★★★★ 11.03.2023

joanna napisał(a):

"KOLCZYKI PIÓRKA"

Prześliczne, lekkie kolczyki. Fantastyczne kolory. Nie wiem, czy się nie skuszę na jeszcze jedną parę, tylko w innych odcieniach. Polecam, bo noszenie takiej biżuterii to sama przyjemność :D

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Joanno super, że jest Pani zadowolona.
Pozdrawiam i zapraszam ponownie.
★★★★★ 06.02.2023

Alicja napisał(a):

"ANIOŁEK"

Anioł przyciąga wzrok!
★★★★★ 13.01.2023

Alicja napisał(a):

"BROSZKA OWINIĘTA RENIA"

Piękna broszka. Zakochałam się w Niej!
Dziękuję za piękne zapakowanie broszki:)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Alicjo, dziękuję za miłe słowa.
Niech broszki się dobrze noszą
★★★★★ 13.01.2023

Antonina napisał(a):

"BRELOK LIS"

Śliczny brelok!
★★★★★ 12.12.2022

Antonina napisał(a):

"KOLCZYKI PIÓRKA"

Bardzo ładne kolczyki!
★★★★★ 12.12.2022

Martyna napisał(a):

"KOLCZYKI ZIELONE MONSTERY"

Prześliczne kolczyki, polecam serdecznie

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że jest Pani zadowolona
★★★★★ 30.11.2022

Kamila napisał(a):

"BRELOK LIS"

To mój drugi brelok lisek. Jeden do samochodu, drugi do domu;) Są pięknie wykonane:)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Super że liski się Pani podobają :)
★★★★★ 10.08.2022

Ewa napisał(a):

"KOLCZYKI MAŁE LISTKI"

Kolczyki śliczne i z takim sercem przysłane, że... chce się natychmiast wracać po więcej! Polecam, dziękuję, pozdrawiam!!! :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo bardzo dziękuję za tak miłe słowa :)
Serdecznie zapraszam na kolejne zakupy, część urlopu zechce wykorzystać na rysowanie nowej biżuterii:)
Pozdrawiam ciepło:)
★★★★★ 11.07.2022

Ewa napisał(a):

"BROSZKA POLARNY MISIEK"

Taki misiek robi ekstra robotę! Robi dzień! :) Dziękuję Pani Izo!
★★★★★ 11.07.2022

Ewa napisał(a):

"KOLCZYKI MAŁE LISTKI"

Cudnie zapakowane cudeńka, tak bym to określiła! Dziękuję Pani Izo (również za gratisik!!!) i na pewno jeszcze wrócę po więcej! Życzę wspaniałego urlopu! :)
★★★★★ 11.07.2022

Izabella napisał(a):

"BROSZKA KURKA TERESKA"

No piękna kurka przyleciała dzisiaj do mnie :-) i jeszcze tak ładnie opakowana, a to dla osoby, która nie mieszka w Polsce, więc tym bardziej super! dziękuję baaaardzo :-)
★★★★★ 15.04.2022

Magdalena napisał(a):

"BRELOK ŁATEK"

Prześliczny i uroczy, każdy szczegół został bezbłędnie uchwycony, sama słodycz :)
Mam nadzieję, że będzie trwały, bo ładniejszego się nie znajdzie.
Najlepszy prezent dla kociej mamy, która właśnie wprowadza się do nowego mieszkania.
Dziękuję!
★★★★★ 13.04.2022

Magdalena napisał(a):

"BROSZKA ŚWINKA GIENIA KINOMANKA"

Broszka jest prześliczna, starannie wykonana, szczegóły dopracowane, cudo!
Właśnie zamówiłam kolejne rzeczy, te miłe drobiazgi poprawiają nastrój. Gratuluję talentu i poczucia humoru :)
Dziękuję za prześliczny gratis do zamówienia!
★★★★★ 13.04.2022

Magdalena napisał(a):

"BROSZKA NIEDŹWIEDŹ HENRYK"

Broszka jest prześliczna, starannie wykonana, szczegóły dopracowane, cudo!
Właśnie zamówiłam kolejne rzeczy, te miłe drobiazgi poprawiają nastrój. Gratuluję talentu i poczucia humoru :)
Dziękuję za prześliczny gratis do zamówienia!
★★★★★ 13.04.2022

Martyna napisał(a):

"BROSZKA JEDNOROŻEC"

Bardzo piękny, dziękuję
★★★★★ 13.03.2022

Agnieszka napisał(a):

"KOLCZYKI SKRZYDŁA WAŻKI"

Piękne kolczyki starannie wykonane, prawdziwa sztuka! Zamówiłam dwie pary ale na pewno wrócę po więcej. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Polecam !
★★★★★ 11.02.2022

Agnieszka napisał(a):

"KOLCZYKI PIÓRKA"

Piękne kolczyki starannie wykonane, prawdziwa sztuka! Zamówiłam dwie pary ale na pewno wrócę po więcej. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Polecam !
★★★★★ 11.02.2022

Halina napisał(a):

"BROSZKA NIETOPEREK"

Cudne maleństwo wśród gwiazdek - zarówno ta, jak i pozostałe broszki starannie wykonane i zapakowane. Dziękuję serdecznie i polecam Twórczynię!!!
★★★★★ 29.01.2022

Halina napisał(a):

"BROSZKA RÓŻOWY KOT"

Oryginalna broszka - różowy kotek - przybył z rudym kumplem (na gapę?) Oba znajdą miejsce w moim letnim domku na makatce. Pięknie dziękuję i pozdrawiam :-)
★★★★★ 29.01.2022

Halina napisał(a):

"BROSZKA JAMNIK"

Przemiły, śliczny piesek. Dziękuję i pozdrawiam :)
★★★★★ 29.01.2022

Ewelina napisał(a):

"BRELOK JAMNIK TADEUSZ"

Unikalne, pięknie wykonane rękodzieło, a Pani Izabela to po prostu złoty człowiek! Dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam!
★★★★★ 09.01.2022

Ewelina napisał(a):

"BROSZKA KISZONE OGÓRKI"

Unikalne, pięknie wykonane rękodzieło, a Pani Izabela to po prostu złoty człowiek! Dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam!
★★★★★ 09.01.2022

Ewelina napisał(a):

"BROSZKA ZACZYTANA MAGDA"

Unikalne, starannie wykonane rękodzieło, a Pani Izabela to po prostu złoty człowiek! Dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam!
★★★★★ 09.01.2022

Ewelina napisał(a):

"BROSZKA REKSIO"

Unikalne, starannie wykonane rękodzieło, a Pani Izabela to po prostu złoty człowiek! Dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam!
★★★★★ 09.01.2022
<
1 2 3 4
>
Top