1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Sistermoon

Sistermoon

W DecoBazaar od 11.07.2016 Wystawionych produktów: 164Sprawdź opinie o sprzedawcy "Sistermoon", który wystawia aktualnie 164 produktów, a w DecoBazaar działa od 11.07.2016. Biżuteria modowa, autorski sutasz. Poszukuję nowych kształtów, wysmakowanych połączeń kolorystycznych, asymetrycznych acz uporządkowanych form. Eksper...

Opinie o Sistermoon(17)

Małgorzata napisał(a):

"DŁUGIE CZARNE MITENKI Z WARKOCZEM"

Cudownie ciepłe, bosko miękkie i piekielnie czarne. Starannie wykonane.Zachwyconam.
★★★★★ 05.12.2019

Katarzyna napisał(a):

"MITENKI PRZECIERANY JEANS MORO OLIWKA"

Mitenki jak w opisie. Bardzo ładne
★★★★★ 03.12.2019

Katarzyna napisał(a):

"BRANSOLETKA BOHO GREEN TURQUOISE"

Bardzo ładna, polecam i dziękuje
★★★★★ 05.09.2019

Melinda napisał(a):

"KOLCZYKI ŚLUBNE SUTASZ BIAŁE KWIATY"

Sorry - I don't speak Polish, so I have to write my review in English. As I bought two pairs of earrings of a similar kind, I will repeat many things my other review.

The earrings look exactly as they are depicted on the photos of the seller. I love how dainty and pretty they are! There are so many tiny, delicate details. The materials look high quality, as does the workmanship. I'm also impressed with the effort the seller put into the packaging and overall presentation.
I expected them to be larger and much heavier but was pleasantly surprised to find them light enough to wear comfortably. According to my kitchen scales, they weigh approximately 6.5 grams.
In case you wondered what the back of the earrings look like - there is a patch of soft faux leather (in a colour I would call "antique gold") glued to the back of each earring. I suppose the soutache technique can't be executed in a way that both sides look the same but luckily the patches are not conspicuous at all.

I'm very pleased with my order and already ordered the next item! I will definitely recommend this webshop to friends and colleagues!
★★★★★ 02.01.2019

Melinda napisał(a):

"FORGET-ME-NOT KOLCZYKI SUTASZ"

Sorry - I don't speak Polish, so I have to write my review in English.

The earrings look exactly as they are depicted on the photos of the seller. The materials look high quality, as does the workmanship. I'm also impressed with the effort the seller put into the packaging and overall presentation.
I expected them to be larger and much heavier but was pleasantly surprised to find them light enough to wear comfortably. According to my kitchen scales, they weigh approximately 5.5 grams.
In case you wondered what the back of the earrings look like - there is a patch of soft faux leather (in a colour I would call "antique gold") glued to the back of each earring. I suppose the soutache technique can't be executed in a way that both sides look the same but luckily the patches are not conspicuous at all.

I'm very pleased with my order and already ordered the next item! I will definitely recommend this webshop to friends and colleagues!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Thank you very much! :)
★★★★★ 02.01.2019

Marta napisał(a):

"BROSZKA SUTASZ AUTUMN DANCE"

Bardzo zadowolona
★★★★★ 20.11.2018

Ewa napisał(a):

"KOLCZYKI SUTASZ BOHO DENIM"

Kolczyki przepiękne, po prostu cudo. Zamówię następne. Zapakowane elegancko, z dopracowaniem każdego szczegółu. Przesyłka szybka i bezproblemowa. Super! Jestem zachwycona!
★★★★★ 06.10.2018

Sylwia napisał(a):

"DŁUGI NASZYJNIK COŚ OPTYMISTYCZNEGO"

naszyjnik cudowny, pięknie wykonany, a przesyłka błyskawiczna, polecam bardzo gorąco
★★★★★ 27.03.2018

Julia napisał(a):

"JEANSOWE KRÓTKIE MITENKI"

Mitenki prześliczne, takie jakie sobie wymarzyłam, miękkie, leciutkie, ciepłe, przepięknie wykonane, idealne, bardzo dziękuję... :)
★★★★★ 27.02.2018

Julia napisał(a):

"JEANSOWE MELANŻOWE MITENKI"

Mitenki prześliczne, takie jakie sobie wymarzyłam, miękkie, leciutkie, ciepłe, przepięknie wykonane, idealne, bardzo dziękuję... :)
★★★★★ 27.02.2018

Ewa napisał(a):

"KRÓTKIE MITENKI TWEED ECRU"

Przepięknie wykonane, optymalnej długości mitenki i błyskawiczna przesyłka. Polecam!
★★★★★ 05.02.2018

Ewa napisał(a):

"DŁUGIE MITENKI BEŻ I DYM"

Piękne mitenki! Polecam!
★★★★★ 08.01.2018

Agnieszka napisał(a):

"DŁUGIE MITENKI JEANS"

Bardzo dziękuję za przepiękne mitenki ! Pięknie wykonane, przecudny kolor, szybka dostawa. Dziękuję i polecam !
★★★★★ 29.11.2017

Joanna napisał(a):

"CIEPŁE MITENKI MELANŻOWY JEANS"

Przesyłka dotarła już następnego dnia - dziękuję! Mitenki wykonane super starannie. Włóczka jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Cieplutkie, wygodnie, dokładnie to o co mi chodziło :)
★★★★★ 27.10.2017

Maciej napisał(a):

"DŁUGIE CIENIOWANE MITENKI MULTIKOLOR"

Bardzo ładne. Dziękuję!
★★★★★ 25.10.2017

Anna napisał(a):

"DŁUGIE MITENKI NIEBIESKI MELANŻ"

Piękne wykonanie, bardzo sprawna wysyłka.
Szczerze polecam
★★★★★ 07.03.2017

Mikolaj napisał(a):

"KRÓTKIE CIENIOWANE MITENKI ZIELENIE I BRĄZY"

Świetne rękawiczki, wykonane bardzo precyzyjnie. Prezentują się bardzo elegancko i niepowtarzalnie
★★★★★ 06.03.2017
Top