1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > SK & Veronica

SK & Veronica

W DecoBazaar od 04.09.2014 Wystawionych produktów: 0Sprawdź opinie o sprzedawcy "SK & Veronica", który wystawia aktualnie 0 produktów, a w DecoBazaar działa od 04.09.2014. Serdecznie zapraszam
do mojej galerii :)

Opinie o SK & Veronica (159)

Jak zbieramy opinie?

Irena napisał(a):

"WYPRZEDAŻ! BONPRIX R.44"

Efektowna bluzka wyszczuplająca optycznie sylwetkę. Dziękuję i pozdrawiam.
★★★★★ 30.11.2022

Krystyna napisał(a):

"AFRYKAŃSKA ALBA R.40/42"

Piękna alba ! W bardzo dobrym stanie .Zapakowana bardzo dobrze i szybko wysłana. Dziękuję bardzo i oczywiście polecam sprzedawcę
★★★★★ 10.05.2022

Anna napisał(a):

"KOLOROWE R. 39"

Bardzo fajne buciki pasujące do wszystkich kreacji.Dziekuje Bardzo I pozdrawiam
★★★★★ 20.04.2022

Anna napisał(a):

"BALERINY R. 38 NOWE!"

Bardzo ładne i wygodne buciki.Dziekuje bardzo I zachęcam do zakupów w tej galerii
★★★★★ 20.04.2022

Krystyna napisał(a):

"VINTAGE'80 KOŻUCH USA"

Kożuszek jest bardzo ładny.
★★★★★ 01.01.2021

Magdalena napisał(a):

"KLASYCZNA "MAŁA CZARNA" R. 36"

Dziękuję. Mała czarna zgodnie z opisem pasuje na małe 38. Dobrze leży.
★★★★★ 02.10.2020

Aniela napisał(a):

"ATMOSPHERE"

Wszystko ok.Pieknie dziekuję
★★★★★ 05.08.2020

Anna napisał(a):

"NOWE! LETNIE TENISÓWKI"

Bardzo wygodne i przydatne! Jestem zadowolona z zakupu :-) Dziekuje serdecznie!
★★★★★ 24.07.2020

Anna napisał(a):

"BLUZECZKA BOHO"

Zwiewna i piekna! Dziekuje serdecznie i polecam!
★★★★★ 24.07.2020

Ilona napisał(a):

"WYPRZEDAŻ! NOWA R. XL/XXL"

Prześliczna i wyjątkowa kurtka, bardzo ciepła i w idealnym stanie. Ekspresowa dostawa na drugi dzień! Bardzo dziękuję.
★★★★★ 07.02.2020

Aneta napisał(a):

"WYPRZEDAŻ! NOWE! Z PRZEWIEWNA SIATECZKĄ."

Świetne buty, dobra cena, szybka wysyłka. Dziękuje
★★★★★ 06.02.2020

Renata napisał(a):

"RETRO W PEPITKĘ"

Zakup udany. Polecam sprzedawcę.
★★★★★ 10.05.2019

Małgorzata napisał(a):

"PĘKATY WAZONIK '80"

Świetne zakupy, polecam serdecznie.
★★★★★ 23.04.2019

Beata napisał(a):

"INDYJSKI SŁONIK"

wszystko ok
★★★★★ 06.04.2019

Hanna napisał(a):

"WŁOSKA R. 42/44"

Sukienka piękna. Doskonale zatuszuje niedoskonałości figury. Wygodna
★★★★★ 27.11.2018

Lidia napisał(a):

"SANDRO RAMADORII"

Buty ( jak wszystko zakupione u Pani) są bez zarzutu.
Muszę jednak nadmienić,że Pani Sylwia jest bardzo
otwarta i bardzo miło się z nią ustala szczegóły transakcji.
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych rzeczy
i sposobu Pani podejścia do klienta.
Bardzo Serdecznie Dziękuję i życzę wszystkiego Dobrego.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Godne podziwu jest
★★★★★ 05.08.2018

Lidia napisał(a):

"3/4 NOWE R.42"

SUPER :-)
Spodnie fajne i pasują idealnie.
POLECAM
★★★★★ 05.08.2018

Lidia napisał(a):

"PRIMARK NOWE. R. 80/9-12M-C"

Bez zarzutu,wszystko SUPER :-)
★★★★★ 05.08.2018

Lidia napisał(a):

"MY DAY R.XL"

Super stan,jestem bardzo zadowolona :-)
★★★★★ 05.08.2018

Anna napisał(a):

"BLU ROYAL"

Dziękuję za udany zakup!
★★★★★ 21.06.2018

Alicja napisał(a):

"WYPRZEDAŻ!!! KOMIN"

Udana transakcja, dobry kontakt, towar super jakości. Polecam.
★★★★★ 05.05.2018

Alicja napisał(a):

"WYPRZEDAŻ!!! R.40"

Udana transakcja, dobry kontakt, towar super jakości. Polecam.
★★★★★ 05.05.2018

Ewa napisał(a):

"WYPRZEDAŻ! NOWY...S"

Kurteczka śliczna, niebanalna!!! rozmiar pasuje idealnie! I wszystko byłoby super, gdyby nie małe rozdarcie/przetarcie materiału na ramieniu, u góry, akurat na linii złożenia. Zastanawiam się, czy da się go jakoś ładnie zamaskować, bo mimo tego, że defekt mały, będzie jednak widoczny podczas noszenia. W każdym razie jest mi przykro, że Pani nie zaznaczyła tego w opisie.
Pozdrawiam,
Ewa

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Nie wiedziałam o zadarciu materiału. Zawsze staram się opisywać i sprawdzać towar przed wysłaniem rzetelnie. Oczywiście przyjmę zwrot jeśli się Pani na niego zdecyduje.
★★★★★ 13.03.2018

Beata napisał(a):

"MARZIA. WŁOSKA."

Torebka w idealnym stanie, zaskakujący czarny kolor, ale lubię takie niespodzianki :) bardzo sensowna długość rączek, doskonale nadająca się "na ramię", Opakowanie bezpieczne. Dziękuje!
★★★★ 22.02.2018

Martyna napisał(a):

"CERAMICZNE SŁONIKI"

Słoniki są super. Rzadko spotykane połączenie matki z dzieckiem na kolanach.
★★★★★ 04.01.2018

Martyna napisał(a):

"WYPRZEDAŻ! SREBRNO-CZARNY"

Sweterek bardzo ładny. Wszystko zgodne z opisem.
★★★★★ 04.01.2018

Anna napisał(a):

"PRZECENA! NOWE R.L"

Cudne, wygodne, sportowe spodnie, gdyby była jeszcze jedna para, kupiłabym... Dziękuję za udany zakup!
★★★★★ 18.09.2017

Agnieszka napisał(a):

"H&M"

Super sweterek i sprzedawca! Polecam!
★★★★★ 01.09.2017

Anna napisał(a):

"ATMOSPHERE NOWY"

Super sweterek! Wszystko zgodne z opisem. Dziękuję za udany zakup :)
★★★★★ 08.08.2017

Joanna napisał(a):

"PRZECENA! SAINT TROPEZ"

szybka dostawa, koszulka bardzo starannie i estetycznie zapakowana, w świetnym stanie - zgodnie z opisem z oferty
★★★★★ 03.08.2017
<
1 2 3 4 5 6
>
Top