1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Treendy

Treendy

W DecoBazaar od 28.04.2018 Wystawionych produktów: 152Sprawdź opinie o sprzedawcy "Treendy", który wystawia aktualnie 152 produktów, a w DecoBazaar działa od 28.04.2018. Z przyjemnością prezentujemy Państwu autorską biżuterię Treendy.
Tworzymy ze srebra, kamieni i bursztynów.

Dziękujemy za wizytę w naszej galerii!...

Opinie o Treendy (26)

Jak zbieramy opinie?

Katarzyna napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA"

Piękna bransoletka. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
★★★★★ 17.04.2024

Agnieszka napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA Z AMETYSTEM"

Piękna bransoletka! Polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
★★★★★ 22.01.2024

Bogumiła napisał(a):

"KOLCZYKI ZE SREBRA Z GRANATAMI"

Unikatowe , lekkie , delikatne a zarazem bardzo widoczne :) Surowe srebo mocno podkreśla urodę niewielkich granatów .
★★★★★ 11.08.2023

Bogumiła napisał(a):

"DELIKATNA BRANSOLETKA ZE SREBRA I GRANATÓW"

Jestem mile zaskoczona . Śliczna bransoletka , idealnie skomponowana .
★★★★★ 11.08.2023

Tetiana napisał(a):

"DELIKATNA BRANSOLETKA SREBRNA Z GRANATAMI"

Bransoletka Extra!!! Kupiona na prezent i to strzał w dziesiątkę Nie można się napatrzeć na niego ♥️
★★★★★ 01.07.2023

Danuta napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA Z GRANATAMI."

Fantastyczna, wspaniałe wykonana bransoletka. Mój ulubiony sprzedawca. Polecam !
★★★★★ 10.08.2022

Danuta napisał(a):

"KOLCZYKI SREBRNE Z GRANATAMI - LISTKI"

Wspaniała, oryginalna i piękna biżuteria . Mój ulubiony sprzedawca. Polecam !
★★★★★ 10.08.2022

IZABELA napisał(a):

"KOLCZYKI SREBRNE Z MATOWYM TURKUSEM AFRYKAŃSKIM"

Kolczyki świetnie leżą w uchu. Dziękuję w kwestii zmiany zapięcia. Polecam, ponieważ współpraca z wykonawcą jest świetna - szybka realizacja zamówienia i spełnianie kaprysów kupującego. Czego chcieć więcej?
★★★★★ 27.03.2022

jarosława magdalena napisał(a):

"KOLCZYKI SREBRNE Z TURMALINAMI"

Piękne , wygodne w noszeniu, niepowtarzane, zgodne z opisem.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy za wspaniałą ocenę, jest nam niezmiernie miło. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Agnieszka i Artur
★★★★★ 27.12.2021

Małgorzata napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA Z TURKUSEM AFRYKAŃSKIM"

Bransoletka cudna, w rzeczywistości jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękujemy za wspaniałą ocenę i pozdrawiamy serdecznie.
Agnieszka i Artur
★★★★★ 20.12.2021

Jolanta napisał(a):

"KOLCZYKI ZE SREBRA I AMAZONITÓW"

Przykuwają uwagę kolorem kamienia i starannością wykonania. Są śliczne :) Kontakt z twórcami wspaniały. Bardzo dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy serdecznie i polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy.
Agnieszka i Artur
★★★★★ 06.08.2021

Jolanta napisał(a):

"BRANSOLETKA ZE SREBRA I AMAZONITÓW"

Zapakowana w piękne pudełeczko niezwykła bransoletka.Amazonit przepięknego koloru,srebro wspaniale podkreśla jego barwę.Starannie,pracowicie wykonane cacko :)
Bardzo dziękuję :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jest nam bardzo miło. Ogromnie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
Agnieszka i Artur
★★★★★ 06.08.2021

Malgorzata napisał(a):

"KOLCZYKI ZE SREBRA Z ZIELONYMI ONYKSAMI"

Kolczyki bardzo efektowne i w moim stylu! Piękne głęboko zielone onyksy. Uwielbiam. Polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy ogromnie i serdecznie pozdrawiamy.
Agnieszka i Artur
★★★★★ 08.06.2021

Ewa napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA Z AKWAMARYNAMI"

Bransoletka jest piękna, nowoczesna, na moje życzenie została zmniejszona (mam drobne nadgarstki), w realu wg mnie wygląda lepiej, jest drobniejsza i taka akuratna
★★★★★ 25.09.2020

Justyna napisał(a):

"KOLCZYKI SREBRNE, PODWÓJNE KOŁA"

Fantastycznie awangardowe. Efektowne, oryginalne i wygodne. Czego chcieć więcej?

Odpowiedź Sprzedawcy:
Ogromnie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
Agnieszka i Artur
★★★★★ 17.09.2020

Magdalena napisał(a):

"KOLCZYKI SREBRNE Z LABRADORYTEM"

Kolczyki są śliczne, starannie wykonane, pięknie się mienią. Niepowtarzalne. Bardzo dziękuję!
★★★★★ 09.07.2020

Magda napisał(a):

"KOLCZYKI ZE SREBRA Z KWARCEM LEMON"

Są przepiękne! Delikatne i wyraziste zarazem. Widać, że stworzyła je artystka :-) Dziękuję serdecznie.
★★★★★ 17.06.2020

Maria napisał(a):

"BRANSOLETKA ZE SREBRA I RODONITU"

Super produkt! Staranne wykonanie! Gorąco polecam!
★★★★★ 02.05.2020

Beata napisał(a):

"OFERTA DLA PANI BEATY"

Komplet PRZEPIĘKNY, zdecydowanie polecam TWÓRCÓW, dziekuję i pozdrawiam,
★★★★★ 09.02.2020

Magdalena napisał(a):

"NASZYJNIK SREBRNY Z GRANATAMI."

Naszyjnik jest piękny i naprawdę w rzeczywistości jeszcze bardziej ciekawy. Oglądałam go już od dłuższego czasu i w końcu zdecydowałam się na zakup. Gratuluję Pani Twórczyni również pozostałych prac :-)
★★★★★ 22.01.2020

Joanna napisał(a):

"BRANSOLETKA DLA PANI JOANNY"

Bransoletka jest piękna, lepsza niż sobie wyobrażałam, wykonanie rewelacyjne, polecam!!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy serdecznie Pani Joanno.
Pozdrawiamy
★★★★★ 01.09.2019

Olga napisał(a):

"KOLCZYKI SREBRNE Z ZIELONYM GRANATEM GROSSULAR"

Przepiękne, jestem oczarowana!!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jest nam niezmiernie miło :) Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy
★★★★★ 16.01.2019

Renata napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA Z ZIELONYM GRANATEM GROSSULAR"

Pięknie dziękuję! ❤
★★★★★ 13.12.2018

ANNA napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA Z BURSZTYNAMI"

Bransoletka przepiękna , bardzo dobry kontat z projektantem , nie było problemu z przedłużeniem . Polecam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy za wspaniałą ocenę i polecamy się na przyszłość :) Pozdrawiamy serdecznie.
★★★★★ 05.08.2018

Beata napisał(a):

"BRANSOLETKA SREBRNA Z BURSZTYNAMI -ZAMÓWIENIE SPECJALNE DLA PANI BEATY H."

Genialna bransoletka, taka, jaka miała być. Dziękuję za wszystkie porady i cierpliwość. Pełen profesjonalizm! Polecam Artystów :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Z ogromną przyjemnością realizowaliśmy zamówienie dla Pani :) Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
★★★★★ 05.06.2018

Beata napisał(a):

"KOLCZYKI SREBRNE Z BURSZTYNAMI - ZAMÓWIENIE SPECJALNE DLA PANI BEATY H."

Świetnie wykonane kolczyki, wszystko zgodnie z ofertą i na najwyższym poziomie. Błyskawiczna wysyłka w mega eleganckim i profesjonalnym opakowaniu. Bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawiam! Polecam Galerię!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy za wspaniałą ocenę i polecamy się na przyszłość :) Pozdrawiamy serdecznie.
★★★★★ 05.06.2018
Top