1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > tweedehand

tweedehand

W DecoBazaar od 10.04.2015 Wystawionych produktów: 248Sprawdź opinie o sprzedawcy "tweedehand", który wystawia aktualnie 248 produktów, a w DecoBazaar działa od 10.04.2015.

Opinie o tweedehand (164)

Jak zbieramy opinie?

Maria napisał(a):

"NICI DUŻY KUBEK 350 ML"

nowy, uroczy kubek, wesoty wzor
★★★★★ 11.01.2023

Maria napisał(a):

"NICI DUŻY KUBEK 350 ML"

nowy kubek, duza pojemnosc i ciekawy wzor
★★★★★ 11.01.2023

Paulina napisał(a):

"STOCKH LM 38 / 40 GRANATOWA MINIMALISTYCZNA * SPÓDNICA * DZIANINA"

Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia, spódnica jest fantastyczna.
★★★★★ 23.11.2022

Bożena napisał(a):

"CELTYCKA ROZETKA BROSZKA PLECIONA * CYNA ? Z OPALIZUJĄCYM OCZKIEM"

Śliczna, stylowa broszka, wysmakowana w swojej prostocie. Na pewno zwróci uwagę przypięta do zimowej czapki.
★★★★★ 04.11.2022

Joanna napisał(a):

"SOWA * KRYSZTAŁOWA FIGURKA * SZKŁO KRYSZTAŁOWE 4 CM"

Sowa, którą kupiłam, jest śliczna. Jestem zadowolona. Bardzo dziękuję sprzedawcy (tweedehand) za szybką wysyłkę figurki, o co poprosiłam, składając zamówienie, w związku z moim wyjazdem - przesyłka doszła na czas. Joanna
★★★★★ 13.07.2022

Monika napisał(a):

"KRYSZTAŁOWY NAPARSTEK * DO KOLEKCJI *"

Słodziak:)
★★★★★ 20.06.2022

Magdalena napisał(a):

"LIFE ARTS SKÓRA NATURALNA SZKICOWNIK 50 KARTEK"

Świetnie zabezpieczona przesyłka dotarła bez żadnych uszkodzeń. Szkicownik już czeka na imieniny Zofii. Dziękuję
★★★★★ 11.05.2022

Barbara napisał(a):

"CERAMICZNY Z KWIATKAMI * ŚWIECZNIK NA JEDNĄ ŚWIECĘ"

Maleńki, ale przepiękny, zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa
★★★★★ 06.05.2022

Anna napisał(a):

"SANDWICH * ARTYSTYCZNA 38"

Suuuper
★★★★★ 03.12.2021

Anna napisał(a):

"LALA DO TOREBKI LUB KLUCZY * BRELOK * BRELOCZEK * KOLOROWA PANIENKA * ZOSIA SAMOSIA"

Ladniusi bryloczek
★★★★★ 29.11.2021

Anna napisał(a):

"MOZAIKA * PODSTAWA POD ŚWIECĘ * ZIELONA KWADRATOWA * ORIENT * PATERKA"

Piękna paters
★★★★★ 29.11.2021

Alicja napisał(a):

"50X50 NOWA DEKORACYJNA POSZEWKA LOFT * PETROL * PASKI TURKUS FIOLET"

Piękna poszewka w pięknych kolorach. Transakcja bez zarzutu.
★★★★★ 22.10.2021

Alicja napisał(a):

"CZERWONY PUCHAREK * SZKŁO DEKORACYJNE * MISECZKA MISKA NACZYNKO * CZERWONE SZKŁO"

Pucharek po prostu piękny. Dziękuję i polecam galerię.
★★★★★ 22.10.2021

Magdalena napisał(a):

"ANDREA CHENIER 38 OXFORDY SKÓRA NATURALNA GRANATOWO-BRĄZOWE PÓŁBUTY WIĄZANE MĘSKI LOOK"

Bardzo dziękuję za szybką realizację i udane zakupy.
★★★★★ 01.07.2021

Katarzyna napisał(a):

"EMALIA * PARA ŚWIECZNIKÓW * DWA ZIELONE ŚWIECZNIKI * ŚWIECZNIK MOSIĘŻNY * ORIENT"

Piękne świeczniki, zapakowane, bezpiecznie i szybko dostarczone. Dziękuję. Jestem bardzo zadowolona. Polecam i pozdrawiam:)
★★★★★ 21.05.2021

Magdalena napisał(a):

"AGRAFKI DO BROSZEK 25 SZT * ZAPIĘCIA 25 MM"

Dziękuję.
★★★★★ 19.05.2021

Ewa napisał(a):

"WIECZOROWE KÓŁKA Z PRZYWIESZKAMI * CYRKONIE * ZŁOTE * KOLCZYKI"

kolczyki takie,jak chciałam,ładnie się prezentują
★★★★★ 16.04.2021

Barbara napisał(a):

"BIUROWA ROMANTYCZNA RETRO 38 / 40 BLUZKA KOSZULOWA * ECRU"

bardzo ładna!
★★★★★ 05.01.2021

Dorota napisał(a):

"MOSIĘŻNY MINI ŚWIECZNIK * NA TORCIKOWĄ ŚWIECZKĘ ;)"

Wszystko ok, świecznik prześliczny.
★★★★★ 17.09.2020

Danuta napisał(a):

"LONG TALL SALLY 50% WOOL ZIG ZAG RETRO * LEKKI SWETEREK Z WEŁNĄ 40 / L"

B. ładny sweterek, w dobrym stanie. Niestety, jak dla mnie ma za duży dekolt, więc podaruję go komuś innemu. Kontakt z p. Agnieszką b. sympatyczny:)
Szczerze polecam, pozdrawiam!
Danuta
★★★★★ 15.09.2020

Magdalena napisał(a):

"PARK LANE SKÓRA NATURALNA TOREBKA FOLK CZARNA LISTONOSZKA * PLECIONY SZLACZEK"

Moja ulubiona :-D. Polecam Sprzedawcę!
Dziękuję i pozdrawiam Magdalena
★★★★★ 11.09.2020

Iwona napisał(a):

"KUBEK Z POKRYWKĄ * MAO"

Kubek jak do muzeum :). Bardzo dziękuję!
★★★★★ 14.08.2020

Anna napisał(a):

"DWIE AŻUROWE KULKI DEKORACYJNE * DEKOR * OZDOBA * RUSTIC HOME"

Juz zdobia moj stol - sa bardzo ciekawe! Dziekuje serdecznie!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się, że dotarły do słonecznej Italii i cieszą Pani oko :))) Pozdrawiam serdecznie :) ;)
★★★★★ 24.07.2020

Natalia napisał(a):

"AYNSLEY ENGLAND * BUKIECIK BRATKÓW * FINE BONE CHINA * MINIATURA DLA KOLEKCJONERA * PORCELANA"

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam tego sprzedawcę :)
★★★★★ 12.07.2020

Natalia napisał(a):

"RÓŻYCZKI * PORCELANOWY KAGANEK * ŚWIECZNIK Z UCHWYTEM * ST.MICHAEL"

Bardzo ładna rzecz. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam tego sprzedawcę
★★★★★ 12.07.2020

Natalia napisał(a):

"TALERZ Z KOTEM * KOBALT"

Bardzo ładna rzecz. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam tego sprzedawcę
★★★★★ 12.07.2020

Małgorzata napisał(a):

"NOWE PETER KAISER 39 SWAROVSKI ELEMENTS * CZARNE WIECZOROWE CZÓŁENKA * SKÓRA NATURALNA * NUBUK"

Rewelacyjne buty - jakość czuje się od razu po założeniu.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo żałuję, że dla mnie były za duże :(((((( Niech dobrze sprawują się przy specjalnych wyjściach :))))) Pozdrawiam :) ;)
★★★★★ 13.06.2020

Marco napisał(a):

"% LEKKI DUŻY SZAL LILA FIOŁEK + AMARANT"

Przesliczny szal - moje ulubione kolory!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się, że dotarł po tak długim wyczekiwaniu :))) Wszystkiego dobrego Pani Aniu ;)
★★★★★ 30.05.2020

Joanna napisał(a):

"MUSZLA NATURALNA I KAMIENIE PÓŁSZLACHETNE * CIEKAWY LETNI NASZYJNIK + MASA PERŁOWA"

Skromny ale ładny, szczególnie ten kwiatek perłowy, pozdrawiam do następnego zakupu
★★★★★ 27.05.2020

Joanna napisał(a):

"GRA ŚWIATŁA * PUDROWY RÓŻOWY SZKLANY WAZONIK"

Kolejny piękny do kolekcji, pozdrawiam
★★★★★ 27.05.2020
<
1 2 3 4 5 6
>
Top