1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Uptown girl

Uptown girl

W DecoBazaar od 20.05.2013 Wystawionych produktów: 257Sprawdź opinie o sprzedawcy "Uptown girl", który wystawia aktualnie 257 produktów, a w DecoBazaar działa od 20.05.2013.

Opinie o Uptown girl (577)

Jak zbieramy opinie?

Maria napisał(a):

"OVERSIZOWY SWETEREK Z DŁUŻSZYM TYŁEM NOWY"

ladny mieciutki sweterek kupiony na prezent
★★★★★ 09.02.2024

Maria napisał(a):

"PER UNA WIĘKSZA"

sliczna bluzka, delikatna i gustowna, polecam sprzedawce
★★★★★ 09.02.2024

Ewa napisał(a):

"MARELLA WEŁNA I ANGORA 36-38"

Sweterek zgodny z opisem, naprawdę ładny. Super kontakt i szybka wysyłka, bardzo dziękuję i polecam!
★★★★★ 06.12.2023

Agnieszka napisał(a):

"TOREBKA TCHIBO TCM NOWA"

Super torebka. Gorąco polecam sprzedawcę
★★★★★ 20.09.2023

Robert napisał(a):

"PLISOWANA VOGUE NOWA WIĘKSZA"

Idealna!
★★★★★ 29.06.2023

Robert napisał(a):

"ANDROPLOL NOWY KOMPLET POŚCIELI"

Cudo!
★★★★★ 29.06.2023

Robert napisał(a):

"Z DEKATYZOWANEJ BAWEŁNY"

Mama zauroczona!
★★★★★ 29.06.2023

Robert napisał(a):

"GRANATOWA SPÓDNICA WISKOZA WIĘKSZA"

Mama zachwycona!
★★★★★ 29.06.2023

Robert napisał(a):

"LIBERTY WOMAN JEDWAB I WISKOZA"

BOSKA!!!
★★★★★ 29.06.2023

Elżbieta napisał(a):

"CULOTTES ARMANI JEANS 36"

wszystko ok, dziękuję za słodki dodatek
★★★★★ 21.06.2023

Ewa napisał(a):

"CIENIOWANA WISKOZA BAWEŁNA JEDWAB NOWA"

Piękna bluzeczka. Super rzecz i super cena. :)
Bardzo dziękuję! I serdecznie polecam Sprzedawcę. :)
★★★★★ 24.05.2023

Ewa napisał(a):

"BAWEŁNIANA SUKIENKA KOSZULOWA 36-38"

Świetna jakość, sukienka jak nowa. Pasuje idealnie.
Super zakupy! Dziękuję! :)
★★★★★ 24.05.2023

Ewa napisał(a):

"CLEMENTS RIBEIRO GRANATOWO-ZIELONA38"

Spódniczka przeszła moje oczekiwania: lekka, zwiewna, w idealnym stanie, no i te kieszenie! (uwielbiam kieszenie!). Taki bonus, o którym nie było w opisie :)
Super zakupy! Dziękuję! :)
★★★★★ 24.05.2023

Beata napisał(a):

"PRZEPIĘKNA GIVENCHY EN PLUS"

Bluzka przepiękna i w świetnym stanie, prawdziwa perełka. Wysyłka szyba i bezpiecznie zapakowana. Serdecznie polecam. Dziękuję za miły upominek:)
★★★★★ 28.04.2023

Iza napisał(a):

"FIRETRAP 38"

Wszytko ok.Szybka przesyłka.Klapki pasują,bardzo oryginalne.Dziękuję pięknie.Polecam.
★★★★★ 21.02.2023

Iza napisał(a):

"NOWE TAMARIS SKÓRA NATURALNA 38"

Buty rewelacyjne.Będą oczekiwać na lato.Dziękuję serdecznie.Polecam sprzedawcę.
★★★★★ 21.02.2023

Iza napisał(a):

"DREWNO METAL"

Naszyjnik bardzo oryginalny.Z pewnością będzie jednym z ulubionych.Dziękuję za gratisa.Polecam sprzedawcę.
★★★★★ 21.02.2023

Lidia napisał(a):

"PUFFER MOX"

Ślicznie dziękuję, jak zawsze super przepiękny produkt zgodny ze zdjęciem oraz opisem, na pewno znowu wrócę i coś zamówię. Dziękuję za słodkość, serdecznie pozdrawiam :)
★★★★★ 15.02.2023

Ewa napisał(a):

"ALL BEUTIFUL ENJOY, BAWEŁNA 40"

OK
★★★★★ 08.02.2023

Ewa napisał(a):

"CLARKS SKÓRA NATURALNA 37,5-38"

OK
★★★★★ 08.02.2023

Ewa napisał(a):

"MONKI KOSZULOWA KURTKA BAWEŁNIANA"

Wszystko się zgadza.
★★★★★ 08.02.2023

Ewa napisał(a):

"ŻAKIET/KARDIGAN 75% WEŁNA"

Super!
★★★★★ 26.01.2023

Anna napisał(a):

"MALUTKA TOREBUNIA"

Torebka w świetnym stanie, dobrze zapakowana, szybka wysyłka. Dziękuję za upominek :)
★★★★★ 20.01.2023

Maria napisał(a):

"SWETER/KURTKA Z KAPTUREM NA GRUBYM MISIU"

sweter bardzo ladny, bardzo cieply, szkoda, ze ciezki
★★★★★ 11.01.2023

Maria napisał(a):

"SZTUCZNY KOŻUSZEK VINTAGE"

Bardzo ladny kozuszek, w stanie idealnym, cieply , jedyny mankament to jego waga, jest dosc ciezki
★★★★★ 07.01.2023

Dorota napisał(a):

"ANGORA HAT"

Dobre jakościowo, czyste i wyprasowane ubrania, opisy i zdjęcia zgodne z rzeczywistością, zawsze bardzo miła i kooperatywna Sprzedająca.
Bardo przyjemne zakupy:)
★★★★★ 29.11.2022

Dorota napisał(a):

"MIĘCIUTKIE SZTUCZNE NORKI AKRYL I BAWEŁNA WIĘKSZE"

Dobre jakościowo, czyste i wyprasowane ubrania, opisy i zdjęcia zgodne z rzeczywistością, zawsze bardzo miła i kooperatywna Sprzedająca.
Bardo przyjemne zakupy:)
★★★★★ 29.11.2022

Dorota napisał(a):

"WEŁNA Z JEDWABIEM JAEGER WIĘKSZA"

Dobre jakościowo, czyste i wyprasowane ubrania, opisy i zdjęcia zgodne z rzeczywistością, zawsze bardzo miła i kooperatywna Sprzedająca.
Bardo przyjemne zakupy:)
★★★★★ 29.11.2022

monika napisał(a):

"KOSZULA ALBA MODA Z METKĄ"

Koszula nowa zgodna z opisem polecam serdecznie ... mily słodki dodatek dziekuje pozdrawiam
★★★★★ 10.10.2022

Iwona napisał(a):

"POLO WEILI"

Super torebka. Kontakt ze Sprzedającą doskonały. Jestem baardzo zadowolona z transakcji.
★★★★★ 08.08.2022
<
1 2 3 4 5 ... 20
>
Top