1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > Uptown girl

Uptown girl

W DecoBazaar od 20.05.2013 Wystawionych produktów: 262Sprawdź opinie o sprzedawcy "Uptown girl", który wystawia aktualnie 262 produktów, a w DecoBazaar działa od 20.05.2013.

Opinie o Uptown girl (579)

Jak zbieramy opinie?

Anna napisał(a):

"JEDWABNA KOSZULA"

Koszula super - wzorowa realizacja zamówienia - POLECAM.
28.06.2013

Anna napisał(a):

"W MARYNARSKIM STYLU"

Bardzo fajny - dziękuję.
26.06.2013

Anna napisał(a):

"LNIANA H&M"

Koszula w idealnym stanie. Niestety kolor dość mocno odbiega od tego na zdjęciu (nie zgadza się nawet z opisem, w którym była mowa o zgaszonym brązie). Radzę popracować nad ustawieniami w aparacie :)
Pozdrawiam serdecznie!
21.06.2013

Monika napisał(a):

"CZERWONA TOREBKA"

Torebka na żywo jest po prostu obłędna :) szybka i staranna przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam Łowcę :)
18.06.2013

Małgorzata napisał(a):

"ZARA BASIC"

Świetnie leżą, są delikatne i lekkie. Super zakup i szybka przesyłka.
12.06.2013

Beata napisał(a):

"DELIKATNA ŁĄCZKA"

Śliczna bluzeczka w doskonałym stanie za fantastyczną cenę! Na "żywo" wygląda jeszcze lepiej. Wymiary podane bardzo rzetelnie i z dużą dokładnością dzięki czemu wszystko pasuje. Dziękuję i polecam!
06.06.2013

Anna napisał(a):

"WIELKA JEDWABNA KOSZULA"

Ładny produkt, zgodny z opisem, w dodatku świeży i pachnący:) Natychmiastowa wysyłka. Dziękuję i polecam.
03.06.2013

Małgorzata napisał(a):

"DZIADKOWA KOSZULA"

Bluzka zgodna z opisem, szybka wysyłka, staranne opakowanie. Życzę galerii wiele sukcesów! :-))
29.05.2013

Anna napisał(a):

"PIN UP"

Jestem pierwszą - i bardzo zadowoloną - klientką! Wysyłka ekspresowa, bardzo sympatyczny kontakt, wszystko zgodne z opisem, sukienka jeszcze ładniejsza niż się spodziewałam! Słowem same pozytywy. Szczerze polecam zakupy u Uptown girl!
24.05.2013
<
1 ... 18 19 20
>
Top