1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > VintageLoft

VintageLoft

W DecoBazaar od 05.08.2013 Wystawionych produktów: 454Sprawdź opinie o sprzedawcy "VintageLoft", który wystawia aktualnie 454 produktów, a w DecoBazaar działa od 05.08.2013. VintageLoft to miejsce , gdzie bez wątpienia każda z Was znajdzie coś dla Siebie, jeśli szukacie niepowtarzalnych , unikatowych ciuchów, dodatków to G...

Opinie o VintageLoft (530)

Krystyna napisał(a):

"DESIGUAL SWETEREK Z ANGORĄ S M"

Śliczny i bardzo dobry jakościowo:)
★★★★★ 01.06.2022

Magdalena napisał(a):

"ZJAWISKOWA MAXI SPÓDNICA BOHO KWIATY S M L"

Spódnica w pięknych tonacjach. Niestety jestem za niska żeby pięknie się układała, dlatego zwracam.
★★★★★ 05.05.2022

Anna napisał(a):

"CUDNY SWETER PIĘKNE PASTELE S M"

Bardzo ladny i cieplutki sweterek.Jest bardzo twarzowy i ladnie lezy.Paczuszka doszla bardzo szybciutko i pieknie ,ekologicznie zapakowana z przepyszną herbatka (jako prezencik za zamowienie)Bardzo dziekuje Sprzedawcy za caloksztalt.pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuje i pozdrawiam ciepło :)
★★★★★ 03.03.2022

Anna napisał(a):

"SUKIENKA W STYLU RETRO W GROCHY"

Sukieneczka rewelacja.Pieknie sie uklada i ma ciekawy deseń.Zapakowana z wielka starannoscią i od serca.A na dodatek ekologicznie .Bardzo polecam Tego sprzedawce Pozdrawiam serdecznie.Anna
★★★★★ 17.02.2022

Anna napisał(a):

"KOBIETY I MARYNARZE S/M"

Ciekawa bluzeczka 2w1.Na letnie dni jak znalazl.Super zapakowana i na dodatek mily upominek.Szczerze polecam Tego sprzedawce.Anna
★★★★★ 17.02.2022

Anna napisał(a):

"KOPERTOWA BLUZKA Z FALBANAMI"

Elegancka bluzeczka.Ladnie sie uklada i mila ciału.Elegancko i ekologicznie zapakowana.Bardzo i szczerze polecam Tego sprzedawce.Anna
★★★★★ 17.02.2022

Anna napisał(a):

"SUKIENKA Z PEREŁKAMI NA KOŁNIERZYKU"

Piekna sukieneczka pieknie odszyta i dopracowany kazdy szczegol.Super ekologicznie zapakowana.Daje 10 pkt dla Tego Sprzedawcy.Anna
★★★★★ 17.02.2022

Anna napisał(a):

"SIATECZKOWA SUKIENKA Z KAPTUREM"

Super sukieneczka.Przesylka pieknie i ekologicznie zapakowana doszla ekspresowo Bardzo polecam Tego sprzedawce .Anna
★★★★★ 17.02.2022

Anna napisał(a):

"SPEKTAKULARNA WEŁNIANY TALOWANY ŻAKIET VINTAGE ATELIERS RARE TOGGERY) S M"

Poprostu cudo żakiecik.Leży jakby szyty na miarę.Ekologicznie i pieknie zapakowany.A sprzedawca super.Daje 10 pkt.anna

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za komentarze i cieszę się, że jest Pani zadowolona
★★★★★ 17.02.2022

Iwona napisał(a):

"ELEGANCKA CZARNA SUKIENKA MIDI M L"

Piękna, prosta sukienka. Bardzo ładnie opakowana. Polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam.
★★★★★ 04.02.2022

Anna napisał(a):

"SUKIENKA W ZEGARY"

Sukienka bardzo ładna, bardzo szybko otrzymałam zamówienie. Dziękuję.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję raz jeszcze. Niech sukienka dobrze się nosi :)
★★★★★ 19.01.2022

Anna napisał(a):

"REGATTA OCIEPLANA PIKOWANA KURTKA S M"

Kurtka bardzo ładna, zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Dziękuję za miły prezent.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Anno, bardzo dziękuję za zakupy i komentarz :)
★★★★★ 19.01.2022

Alina napisał(a):

"UNIKATOWA SPÓDNICA W KAROCE XS"

Dzięekuję. Ta spódniczka będzie apaszką. Pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pomysłowo:) dziękuje za zakupy i pozdrawiam świątecznie.
★★★★★ 19.12.2021

Krystyna napisał(a):

"SWETER KASZMIR WEŁNA W ROMBY"

Bardzo ładnie się prezentuje

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo za komentarz i cieszę się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiam :)
★★★★★ 10.12.2021

Magdalena napisał(a):

"BENETTON WEŁNA MERINO SWETER S"

Dziękuję za udane zakupy. Sweter milutki już grzeje nową właścicielkę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Magdaleno, bardzo dziękuję za komentarz, cieszę się, że jest Pani zadowolona:) Pozdrawiam
★★★★★ 08.12.2021

Magdalena napisał(a):

"SWETER MERINO S"

Sweter miły i ciepły. Dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jeszcze raz dziękuję za zakupy i serdecznie pozdrawiam:)
★★★★★ 08.12.2021

Ewa napisał(a):

"ZDOBIONA SWETERKOWA SUKIENKA MIDI Z WEŁNĄ"

Ładna, unikatowa sukienka .Przy wzroście 170 cm. dla mnie raczej tunika, tak jak na manekinie na zdjęciu, więc zgodnie z opisem. Dziękuję za szybką przesyłkę oraz herbatkę. Polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za komentarz i serdecznie pozdrawiam :)
★★★★★ 03.12.2021

Danuta napisał(a):

"COUNTRY ROSE SPÓDNICA MIDI W KRATĘ"

Świetna spódnica pod względem jakości materiału, kolorystyki. W sam raz na obecną, chłodną porę. Czyściutka, pachnąca. Super szybka przesyłka! B. dziękuję, pozdrawiam i polecam!!!
Danuta

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jak zawsze Pani bardzo dziękuję za komentarz i miłą pogawędkę na priv :)

pozdrawiam raz jeszcze :)
★★★★★ 10.10.2021

Halina napisał(a):

"SZAL PUSTYNNE KAKTUSY"

Produkt zgodny z opisem.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję bardzo :)
★★★★★ 01.10.2021

Danuta napisał(a):

"MIEDZIANA LNIANA SUKIENKA VINTAGE MIDI"

Niezwykle oryginalna sukienka; w pięknym kolorze i o kobiecym fasonie. Czyściutka, pachnąca, w świetnym stanie. Doskonały i b. sympatyczny kontakt z Panią Gosią.
Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i POLECAM!
Danuta

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za komentarz i zakupy :)
Wszystkiego dobrego:)
★★★★★ 01.09.2021

Danuta napisał(a):

"DZIANINOWA SUKIENKA WE WZORY"

B.dziękuję za udany zakup. Sukienka jest b. oryginalna. Czuję się w niej, jakbym ubrała się w łąkę kwietną. Świetny kontakt z p. Małgosią. Wszystko ok. Dziękuję, pozdrawiam, polecam!
Danuta

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Danusiu, bardzo się cieszę i jeszcze raz dziękuje :)
★★★★★ 10.08.2021

Danuta napisał(a):

"ŚWIETNA SUKIENKA O SUPER FASONIE Z FALBANKĄ"

Piękna, elegancka, w doskonałym stanie sukienka. Świetny kontakt z p. Małgosią. Udane zakupy. Dziękuję, pozdrawiam, polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo serdecznie dziękuje za komentarz:)
★★★★★ 10.08.2021

Alina napisał(a):

"MARC O'POLO CZARNA SUKIENKA"

Dziekuję za bardzo udaną transakcję. Pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuje :)
★★★★★ 22.07.2021

Joanna napisał(a):

"CUDNA LNIANA SUKIENKA TUNIKA"

Tunika piękna i wygodna,polecam zakupy i pozdrawiam

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się i bardzo dziękuje za opinie :)
★★★★★ 12.06.2021

Anna napisał(a):

"BLANCHE PRZEPIĘKNA SPÓDNICA MIDI"

Super!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się i dziękuję za komentarz :)
★★★★★ 12.05.2021

Alina napisał(a):

"DŁUGA SUKIENKA LEN CUPRO M/L"

Bardzo ładna, piękny kolor ale niestety za duża. Pozdrawiam
★★★★★ 29.04.2021

Danuta napisał(a):

"MADELEINE ROZKLOSZOWANA SPÓDNICA W STYU RETRO"

Transakcja przebiegła b. pomyślnie; spódniczka b. ładna, czyściutka, pachnąca, leży na mnie jak ulał; serdecznie pozdrawiam i POLECAM!
Danuta

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Danuto, bardzo się cieszę, że jest Pani zadowolona, dziękuję za komentarz i pozdrawiam :)
★★★★★ 10.04.2021

Aniela napisał(a):

"BLUZKA KORONKOWA W STYLU GOTYCKIM ZE STÓJKĄ"

Bluzka piękna,przesyłka wzorcowa.Pięknie dziękuję i polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za komentarz i za kolejne zakupy:)
★★★★★ 02.04.2021

Joanna napisał(a):

"OGROMNA CHUSTA/ NARZUTKA/ PAREO"

Jest to mój drugi zakup w VintageLoft. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Po pierwsze, zakupione rzeczy spełniły w 100% moje oczekiwania. Widać, że sprzedająca ma gust:). Po drugie, ubrania są estetycznie spakowane, czyste i pachnące (bardzo to doceniam, w szczególności biorąc pod uwagę moje baaaaardzo różne doświadczenia z konkurencyjnymi platformami sprzedażowymi). Widać, że sprzedająca ma klasę:) Przesyłka szybko nadana. Perfecto!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Joanno,
Bardzo dziękuję za miły komentarz i za dotychczasowe zakupy :)


pozdrawiam,

Gosia
VintageLoft
★★★★★ 23.03.2021

Agata napisał(a):

"DŁUGI CIEPŁY KARDIGAN"

Kardigan jest super. Szybka dostawa, pięknie zapakowany. Same przyjemności.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za tak pozytywny feedback. Pozdrawiam :)
★★★★★ 09.03.2021
<
1 2 3 4 5 ... 18
>
Top