1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > VINTS

VINTS

W DecoBazaar od 24.02.2017 Wystawionych produktów: 124Sprawdź opinie o sprzedawcy "VINTS", który wystawia aktualnie 124 produktów, a w DecoBazaar działa od 24.02.2017. Dobierając asortyment zwracamy uwagę głównie na estetykę produktu, jego jakość i skład surowcowy.
W VINTS znajdziesz zarówno gatunkowe klasyki na ...

Opinie o VINTS(26)

Edyta napisał(a):

"NOWA ELEGANCKA BIAŁA BLUZKA DEKOLT V Z ZAKŁADKAMI R 40 L HO52"

Piękna bluzka, jestem bardzo zadowolona - towar zgodny z opisem, nawet ładniejszy, świetna jakość i szybka dostawa! Bardzo dziękuję - solidnie i w porządku, z całą pewnością skorzystam jeszcze raz! Serdecznie pozdrawiam i dziękuję :))

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszymy, pięknie dziękujemy za podzielenie się wrażeniami...i do miłego :)). Pozdrawiamy serdecznie.
★★★★★ 27.08.2020

Bożena napisał(a):

"MASECZKA TRÓJWARSTWOWA BAWEŁNA DOPASOWANA MODELOWANY NOS I BOKI WKŁAD FILTRUJĄCY M38"

Czasem wybiera się szarości - uniwersalne i dostojne. Jak wszystkie maseczki firmy VINTS ma tę zaletę, że jest trójwarstwowa, a zarazem lekka.
★★★★★ 11.05.2020

Bożena napisał(a):

"MASECZKA TRÓJWARSTWOWA BAWEŁNA MODELOWANY NOS I BOKI WKŁAD FILTRUJĄCY KIESZONKA M39"

Kolejna maseczka z firmy VINTS - bardzo udana, trójwarstwowa. Dobrana kolorystycznie do moich ulubionych letnich strojów.
★★★★★ 11.05.2020

Katarzyna napisał(a):

"MASECZKA TRÓJWARSTWOWA BAWEŁNA DOPASOWANA MODELOWANY NOS I BOKI WKŁAD FILTRUJĄCY M38"

Maseczka wykonana z dbałością o każdy szczegół. Wygodna. Szybka wysyłka. Dziękuję i pozdrawiam!
★★★★★ 06.05.2020

Agnieszka napisał(a):

"MASECZKA TRÓJWARSTWOWA BAWEŁNA DOPASOWANA MODELOWANY NOS I BOKI WKŁAD FILTRUJĄCY M38"

Maseczka wykonana starannie, z materiału wysokiej jakości, z dbałością o każdy szczegół. Dobrze dopasowuje się do twarzy (świetny pomysł z regulacją gumeczek). Perfekcja w każdym calu:). Moja opinia dotyczy też maseczek w kolorze szarym, czarnym, grafitowym i w kwiaty (zaopatrzyłam siebie i rodzinę:)). Miło było otwierać przesyłkę, bo maseczki zostały pięknie opakowane. Wysyłka zamówienia błyskawiczna. Bardzo dziękuję!
★★★★★ 04.05.2020

Bożena napisał(a):

"MASECZKA PROFILOWANY NOS I BOKI Z KIESZONKĄ TRÓJWARSTWOWA BIAŁA W MOTYWY KWIATOWE M7"

Maseczka lekka, dobrze dopasowana, estetyczna. A wychylający się z rogu kolorowy bukiecik kwiatów łagodzi "medyczną" biel tła.
★★★★★ 28.04.2020

Bożena napisał(a):

"MASECZKA TRÓJWARSTWOWA Z WŁÓKNINĄ FILTRUJĄCĄ DOPASOWANIE NOSA I BOKÓW NA GUMKI M30"

Maseczka i funkcjonalna, i śliczna. Dobrze chroni, bo ma trzy warstwy. A dyskretny elegancki deseń łagodzi powód, dla którego trzeba ją nosić.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Mamy szczęście do ujmujących Klientów.. Pani Bożeno bardzo dziękujemy.
★★★★★ 28.04.2020

ALICJA napisał(a):

"MASECZKA OCHRONNA NA TWARZ TRÓJWARSTWOWA NA GUMKI PASKI"

Błyskawiczna dostawa! Maseczki rozsądnie zaprojektowane i starannie wykonane. Stosuję zuchwałą dezynfekcję (100 st. C) i nic złego się nie dzieje.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pięknie dziękujemy za komentarz, Pani metoda skradła i nasze serca :)). Zrobiliśmy test włókniny, potwierdzamy zalana wrzątkiem nie zmienia parametrów, maseczkę można śmiało "zuchwale dezynfekować" należy jedynie uważać i nie zalewać gumek! Pozdrawiamy serdecznie :)
★★★★★ 26.04.2020

Bożena napisał(a):

"MASECZKA OCHRONNA NA TWARZ TRÓJWARSTWOWA NA GUMKI M16"

Podobnie jak beżowa, została wręczona w prezencie.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Anioł, nie człowiek :))) Pięknie dziękujemy.
★★★★★ 22.04.2020

Bożena napisał(a):

"MASECZKA OCHRONNA NA TWARZ TRÓJWARSTWOWA NA GUMKI M12"

Kupiłam w prezencie. Cóż - takie to czasy.
★★★★★ 22.04.2020

Bożena napisał(a):

"MASECZKA OCHRONNA Z KIESZONKĄ BIAŁA W MOTYWY KWIATOWE M10"

Nie tylko potrzebna, ale i śliczna. Przeznaczam na letnie dni.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Bożeno, rozsiewa Pani optymizm. Dziękujemy, kłaniamy się nisko :)))
★★★★★ 22.04.2020

Małgorzata napisał(a):

"NOWE BALERINY SZPIC BEZ PIĘT WSUWANE NISKIE CZÓŁENKA R 37 HO45"

Dziękuję za szybką dostawę w tych trudnych czasach. Buty są niezwykle wygodne. Polecam każdemu, kto ceni komfort.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy za komentarz i okazane zaufanie życząc wszystkiego dobrego i wielu wielu kilometrów wygodnie przemaszerowanych :)
★★★★★ 02.04.2020

Ewa napisał(a):

"KOLCZYKI CZARNE FRĘDZLE CHWOSTY ZŁOTE MŁOTKOWANE KOŁA HO118"

Kolczyki przepiękne!! Całe zamówienie spakowane jak na prezent :) Ubrania czyściutkie i wyprasowane, do założenia.

Bardzo dziękuję!! :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękujemy, robimy co w naszej mocy. Cieszymy się, że zamówienie sprawiło trochę radości :). Życzymy pięknych Świąt :))
★★★★★ 20.12.2019

Magdalena napisał(a):

"DWUFUNKCYJNY CZARNY PLECAK MIEJSKI DLA NIEJ I DLA NIEGO HO161"

Bardzo pakowny, ładnie wykończony. Bardzo dziękuję za udane zakupy.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszymy się bardzo :). Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
★★★★★ 01.11.2019

Beata napisał(a):

"CZARNY KOMBINEZON MAXI CASUAL BAWEŁNA S M L HO152"

Kombinezon jak w opisie i na zdjęciach, świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia.POLECAM i dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo cieszymy się na tę wiadomość. Realizacja Pani zamówienia była dla nas czystą przyjemnością. Pięknie dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie :)
★★★★★ 23.10.2019

Karolina napisał(a):

"JEAN PASCALE_SWETER WDZIANKO NARZUTKA R 38/M HP_21"

Produkt zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Szybka wysyłka. Polecam sprzedawcę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękujemy. Cieszymy się, że wszystko w porządku. Pozdrawiamy serdecznie :)
★★★★★ 18.10.2019

Paulina napisał(a):

"KOSZULA STRADIVARIUS WISKOZA 40 L KIESZENIE HO85"

Koszula zgodna z opisem, szybka wysyłka i doskonały kontakt ze Sprzedającą. Polecam!!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszymy się, że daliśmy radę :))). Dziękujemy za miłe słowa. Niech zakupowi towarzyszą dobre fluidy :). Pozdrawiamy serdecznie.
★★★★★ 28.08.2019

Renata napisał(a):

"NOWE BALERINY SZPIC BEZ PIĘT WSUWANE NISKIE CZÓŁENKA R 39 39,5 HO76"

Cudne ciaputki -miękkie,wygodne,jak skarpeta-dobry zakup.Polecam.

Odpowiedź Sprzedawcy:
: ))) Cieszymy się, że się polubiliście. Dziękujemy za ciepłe słowa, serce rośnie. My też uwielbiamy ciaputki <3.
★★★★★ 02.07.2019

Maria napisał(a):

"VERO MODA DWURZĘDOWA KURTKA WDZIANKO R 38/M HP_54"

VINTS - bardzo interesująca galeria. Sprzedawca nieprzęcietnie staranny. Kurteczka z Vero Mody - jestem z niej zadowolona. Pozdrawiam.
★★★★★ 02.04.2019

Magdalena napisał(a):

"MOKASYNY DAMSKIE CZARNA SKÓRA PLATFORMA R 38 / 38,5 HO71"

Buty świetnej jakości. Niestety ciut duże. Rozmiar raczej 38,5 lub małe 39. Wysyłka B. szybko wykonana. Polecam
★★★★★ 08.03.2019

Beata napisał(a):

"JEANSY DAMSKIE RURKI OBNIŻONA TALIA L HP_169"

Spodnie super, pięknie zapakowane,świetny kontakt, POLECAM
★★★★★ 07.03.2019

Joanna napisał(a):

"KOOKAI KRÓTKA KURTKA TRENCZ KLASYK CZARNA HP_124"

Kurteczka idealna zgodna z opisem, pięknie zapakowana, dostarczona w ekspresowym czasie.
Sprzedawca bardzo miły i elastyczny :)
Polecam Galerię :)
★★★★★ 11.09.2018

Anna napisał(a):

"GAP CZERWONY ROZPINANY SWETEREK 100% WEŁNA S/M HV52"

Sweterek piękny już mój ulubiony :) Szczerze POLECAM zakupy w tej Galerii.
★★★★★ 16.07.2018

Małgorzata napisał(a):

"SUKIENKA DZIANINOWA CZARNA WISKOZA WYKOŃCZONA KORONKĄ S/M/L HV12"

Rewelacyjna sukienka. Jestem bardzo zadowolona z każdego zakupu w tej Galerii :)
★★★★★ 03.07.2018

Małgorzata napisał(a):

"SPODNIE WYSOKI STAN OLDSCHOOL KLASYK CZARNE HP_84"

Pasują idealnie :)
★★★★★ 03.07.2018

Małgorzata napisał(a):

"CALLIOPE BIAŁA KOSZULA SZYFON CEKINY R 36/38 HP_46"

Najpiękniej zapakowana przesyłka jaką otrzymałam z decobazaar! Produkty świetnej jakości, pięknie pachnące, zgodne z opisem, gotowe do założenia - bardzo polecam Sprzedawcę!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cała przyjemność po mojej stronie Pani Małgorzato. Rozlała Pani miód na moje serce, a piękne słowa od.. Pięknych Ludzi pochodzą :). Wszystkiego dobrego, pozdrawiam serdecznie i oczywiście zapraszam do odwiedzania nas.
★★★★★ 06.06.2018
Top