1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > YOKO-VINTAGE

YOKO-VINTAGE

W DecoBazaar od 25.11.2013 Wystawionych produktów: 112Sprawdź opinie o sprzedawcy "YOKO-VINTAGE", który wystawia aktualnie 112 produktów, a w DecoBazaar działa od 25.11.2013. YOKO-VINTAGE to rzeczy dobrych marek, dobrej jakości, kolorwe,ciekawe i oryginalne...

Opinie o YOKO-VINTAGE(35)

zofia napisał(a):

"KOLCZYKI"

ładne kolczyki
★★★★★ 27.02.2019

Beata napisał(a):

"WSUWKI PSZCZOŁY"

Udany zakup, jak w opisie. POLECAM
★★★★★ 17.02.2019

Hanna napisał(a):

"ZARA"

Cienka ,ładna trzeba poczekać do wiosny. Stopień zadowolenia , duży
★★★★★ 15.12.2018

Magdalena napisał(a):

"SWETER ZARA"

Udane zakupy. Przesyłka szybko dotarła. Dziekuję
★★★★★ 04.09.2018

Małgorzata napisał(a):

"BIKINI"

Bardzo udane zakupy, polecam :)
★★★★★ 01.09.2017

Magdalena napisał(a):

"CZERWONA SUKIENKA"

Z poślizgiem wynikającym z mojej nieobecności, ale z wielką radością wystawiam bardzo dobrą opinie sprzedawcy. Sukienka bardzo ładna, śliczne rękawy, bardzo oryginalna. Dziękuję.
★★★★★ 23.08.2017

Magdalena napisał(a):

"CZERWONA BLUZKA"

Z poślizgiem wynikającym z mojej nieobecności, ale z wielką radością wystawiam bardzo dobrą opinie sprzedawcy. Bluzeczka w bardzo dobrym stanie, w pięknym koralowym kolorze, leży super!. Dziękuję.
★★★★★ 23.08.2017

Klara napisał(a):

"KOTY"

Cudowna sukienka! W sam raz dla kociary :)
Serdecznie dziękuję i polecam :)
★★★★★ 05.10.2016

Magda napisał(a):

"RITA RICI"

.. bardzo udany zakup! Szybka wysyłka, buty jak na zdjęciu i w opisie, dobra cena.. POLECAM GORĄCO!
★★★★★ 12.09.2016

Magda napisał(a):

"VENEZIA"

Buty jeszcze fajniejsze niż na zdjeciach, wysyłka ok, miły kontakt. Polecam!
★★★★★ 09.08.2016

Anna napisał(a):

"PŁASZCZ OVERSIZE"

Jestem bardzo zadowolona z zakupy, przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka. Serdecznie polecam sprzedawcę!
★★★★★ 20.07.2016

Małgorzata napisał(a):

"STRADIVARIUS"

Bardzo udane zakupy, polecam.
★★★★★ 05.07.2016

Justyna napisał(a):

"BLOWFISH"

wszystko ok, szybka przesyłka, polecam
★★★★★ 08.06.2016

Alicja napisał(a):

"SISLEY KROPKI"

Przesylka zostala nadana z opoznieniem. Co do bluzki to material jest troche sztywny, ale ogolnie jest ok.
★★★★★ 25.04.2016

Martyna napisał(a):

"TRUSKAWA"

Truskawkowy wzór w ciekawym koralowym kolorze. Prosta forma a tak niezwykła. Gatunek bawełny świetny. Dziękuję.
★★★★★ 17.03.2016

Martyna napisał(a):

"PROMOCJA! USTA"

Rewelacyjna bluzeczka. Na osobie wygląda jeszcze ciekawiej. Świetnie się poddaje no a kolory to po prostu rewelacja. Niespotykane to ważne.Dziękuję:)))
★★★★★ 17.03.2016

Martyna napisał(a):

"MARMELADA DE AMORE"

Zwariowana bluzeczka. Aż oczy sie do niej śmieją. Dziękuję
★★★★★ 08.03.2016

Zofia napisał(a):

"LOUIS VUITTON"

Świetny pasek! Akurat mam torebkę LV, do której brakowało mi długiego paska na ramę, a ten jest idealny. Szybka przesyłka, transakcja bez zarzutu. Polecam Sprzedającą.
★★★★★ 14.01.2016

Hanna napisał(a):

"MANGO CASULA"

Koszula jest ciemniejsza ni z na zdjęciu , ale kolor śliczny . Udane zakupy.
★★★★★ 16.11.2015

daria napisał(a):

"TAMARIS"

Dobry kontakt ze sprzedawcą, błyskawiczna przesyłka, towar całkowicie zgodny z zamówieniem. Polecam !
★★★★★ 26.08.2015

Alicja napisał(a):

"AVISPADA"

Bardzo ładna bluzeczka, dobrej jakości. Szybka przesyłka. Projektant godny polecenia, co czynię.
★★★★★ 29.06.2015

katarzyna napisał(a):

"BALERINY"

Piękne. mięciutkie i wygodne. dziękuję :D
★★★★★ 10.04.2015

katarzyna napisał(a):

"TORBA AVISPADA"

Cudowna i bardzo pojemna :D uwielbiam wzornictwo avispady :D polecam serdecznie.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę i zapraszam ponownie.
★★★★★ 10.04.2015

Ewa napisał(a):

"ME TOO"

Witam, buciki śliczne. Dziękuję, jestem bardzo zadowolona. Wesołych Świąt!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Super! Wesołych Świąt!
★★★★★ 04.04.2015

katarzyna napisał(a):

"SUKIENKA AVISPADA"

cudo! to już kolejna rzecz Avispady od tej Sprzedającej- absolutnie wspniałe. polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję i zapraszam ponownie. Jeszcze zostało kilka fajnych ubranek od Avispady!
26.02.2015

Iwona napisał(a):

"PRZYTULANKI SZMACIANKI"

Świetna książka, niemal w idealnym stanie. Gorąco polecam!!!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Miłej lektury!
16.12.2014

Lucyna napisał(a):

"AULA MAGNA"

Bardzo nietuzinkowe w dobrym gatunku.Polecam!
07.12.2014

Jerzy napisał(a):

"FERNANDO"

Nietypowa bluzeczka. Dziękujemy :))
04.12.2014

Jerzy napisał(a):

"SUKCES WEDŁUG TEEN VOGUE"

Genialny przewodnik modowy. Stan - rewelacja. Zawartość - bardzo ciekawa i przydatna :)) Dziękujemy. Myślę,że jeszcze kiedyś wpadniemy do tej galerii :))

Odpowiedź Sprzedawcy:
Zapraszam!
25.11.2014

Gosia napisał(a):

"KAPELUSZ"

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Pięknie dziękuję :)
18.11.2014
<
1 2
>
Top