1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > LaBaDa

LaBaDa

W DecoBazaar od 28.01.2014 Wystawionych produktów: 86Sprawdź opinie o sprzedawcy "LaBaDa", który wystawia aktualnie 86 produktów, a w DecoBazaar działa od 28.01.2014. LaBaDa powstała z miłości do wyjątkowych rzeczy vintage. Naszym celem jest zaprzyjaźnianie się z vintage fanami i uszczęśliwianie ich super ciuchami, ...

Opinie o LaBaDa (160)

Jak zbieramy opinie?

Magdalena napisał(a):

"KLASYK"

Sukienka piękna jak na fotografi. Bardzo dziękuję.
★★★★★ 04.07.2017

Piotr napisał(a):

"KOLCZASTY"

Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
★★★★★ 23.06.2017

Patrycja napisał(a):

"DLA DZIEWCZYNKI"

Bardzo fajny sweter! Dziekuje
★★★★★ 16.06.2017

Beata napisał(a):

"WIĄZANA"

Bardzo fajna, oryginalna sukienka. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
★★★★★ 29.03.2017

Beata napisał(a):

"ZARA MARYNARKA"

Świetna marynarka, lekka i bardzo dobrze skrojona :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
★★★★★ 29.03.2017

Anna napisał(a):

"ADIDAS L.A TRAINER"

Buty świetne, bardzo lekko sie w noch chodzi, dziekuje za udany zakup :)
★★★★★ 27.03.2017

Monika napisał(a):

"SOCZYSTA SECESJA"

Soczyste, owocowe, wiosenne i bardzo kobiece. Prześwietne. Dziękuję za ekspresową wysyłkę :)
★★★★★ 16.03.2017

Katarzyna napisał(a):

"MAŁA CZARNA"

Sukienka w bardzo dobrym stanie. Pozdrawiam!
★★★★★ 09.08.2016

Justyna napisał(a):

"KWIECISTE SZORTY"

Śliczne spodenki, wiosenne, kobiece , super!
★★★★★ 20.07.2016

Magda napisał(a):

"CRAZY PATTERN"

Cudna koszula z oryginalnym wzorem. Stan bardzo dobry, a przesyłka szybka. Dziękuję i polecam !
★★★★★ 14.07.2016

Agnieszka napisał(a):

"TOP SHOP"

Sukienka bardzo ładna, ale niestety za mała. Przydała się córce. Przesyłka przyszła szybko, ładnie spakowana. Poza tym jest ok.
★★★★ 19.06.2016

Agnieszka napisał(a):

"MERINO WOOL"

stylowa i cieplutka kamizelka w idealnym stanie, wysyłka w bezpiecznym opakowaniu - dziękuję i polecam :)
★★★★★ 10.06.2016

Agnieszka napisał(a):

"KWIECISTA KOSZULA"

cudowna i przyjemna w dotyku koszula, wysyłka w bezpiecznym opakowaniu - dziękuję i polecam :)
★★★★★ 10.06.2016

Aneta napisał(a):

"GARETH RICHARDS CLOTHING"

Szukałam takiego sweterka i od razu mi się spodobał. Gdyby nie ten fakt, że długo poszukiwałam czegoś takiego - odesłałbym z powrotem.
1. Na zdjęciach widniała nędznie przyszyta metka. Na sweterku już jej nie ma. Jest odpruta. Nie zależy mi na niej, ale takie szczegóły są zastanawiające.
2. Sweterek śmierdzi naftą.
3. Długi czas oczekiwania na przesyłkę. Zamówiłam w tym samym dniu sukienkę u innego sprzedawcy. Pani po dwóch godzinach od złożenia zmówienia zadzwoniła poinformować mnie, że już wysłała i sukienka dotarła we wtorek po świętach. Sweterek dopiero dziś.
Brak profesjonalizmu.
★★★★ 04.04.2016

Martyna napisał(a):

"MNOGOŚĆ ŁAŃCUCHÓW"

Przesyłka doszła szybko i sprawnie, przedmiot zgodny z opisem. Polecam :)
★★★★★ 18.03.2016

Zofia napisał(a):

"MADAME BUTTERFLY"

szybka wysyłka, poleca serdecznie

★★★★ 26.02.2016

Martyna napisał(a):

"CEKINY I WZORY"

Top znakomity. Materiał delikatny i miły w dotyku. Miękko się układa. Idealny do żakietów czy marynarek. Super. Dziękuję.
★★★★★ 08.01.2016

Gosia napisał(a):

"CEKINOWY TOP"

CAŁY SLICZNIUTKI TOPIK
★★★★★ 22.12.2015

Gosia napisał(a):

"SYLWESTER 2015/2016"

MAM WCZYM ISC NA IMPREZKE DZIEKI
★★★★★ 22.12.2015

Małgorzata napisał(a):

"ZŁOTE GUZIKI"

mija 9 dni od dokonania płatności a przesyłka do mnie nie dotarła - miała dotrzeć w 4 dni.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Sprzedający ma czas 4 dni na dokonanie wysyłki od momentu wpłaty. Nie musi tego robić w tym samym dniu. Rzeczywiście czas jest dziwnie długi, ale nie wynika to z mojej winy - prędzej poczty. Możliwe, że nie było Pani w domu i otrzymała Pani awizo. Nie czuję się winna w tej sytuacji, gdyż zawodzi poczta. Szkoda, że ocenia Pani na jedną gwiazdkę produkt, którego jeszcze Pani nie otrzymała. Pozdrawiam.
★★★★ 08.12.2015

Aleksandra napisał(a):

"MILITARNE ZŁOTO"

Ciekawa bransoleta :)
★★★★★ 20.11.2015

Wioletta napisał(a):

"RETRO"

Sama sukienka mi się podoba. Niestety, rozmiar nie jest zgodny z opisem. Na pewno nie jest to 40(L), jak było w opisie. Na metce widnieje 18, a więc 46 i chyba rzeczywiście ma taki rozmiar. Jest mi sporo za duża. Drugą sprawą jest specyficzny zapach, którego nie mogę się pozbyć. Kolejne prania go nie likwidują. Także nie wiem, czy jest sens przerabiać sukienkę, czy od razu jej się pozbyć. Przykro mi.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Jeżeli chodzi o zapach: wszystkie ubrania są prane i wiszą w szafie z lawendowym zapachem. Nigdy nikt nie nie zarzucił ubraniu dziwny zapach. Co do rozmiaru: nie czuję się winna, bowiem ZAWSZE podaję wymiary. W tym wypadku także opis zawierał dokładne wymiary. Pozdrawiam.
★★★★★ 12.11.2015

Martyna napisał(a):

"VERSACE STYLE"

Bardzo przyjemny kontakt ze Sprzedawcą.
Produkt dokładnie jak w opisie i na zdjęciu.
★★★★★ 23.10.2015

Caroline napisał(a):

"FIOLETOWE WZORY"

Zakup przebiegł bez problemu, polecam :)
★★★★★ 22.10.2015

Dorota napisał(a):

"FIOLETOWE OWOCE"

Sprawna obsługa, zdjęcie wiernie przedstawiające przedmiot sprzedaży.
★★★★★ 21.10.2015

Tatiana napisał(a):

"D&G"

dziękuję, bardzo dobry towar i szybka dostawa
★★★★★ 19.10.2015

Tatiana napisał(a):

"ZGASZONY BŁĘKIT"

Bardzo dobrej jakości towar, sweterek w super kolorze i miły w dotyku, dziękuje
★★★★★ 19.10.2015

Agnieszka napisał(a):

"CHANEL STYLE"

Śliczny nietuzinkowy jestem bardzo zadowolona, rzecz bardzo porządna, zdecydowanie polecam sprzedawcę
★★★★★ 09.10.2015

Urszula napisał(a):

"PANTERA"

sweterek jest śliczny i podobnie jak pozostałe zakupione u tego sprzedawcy produkty, zgodny z opisem, polecam
★★★★★ 05.10.2015

Karola napisał(a):

"MANGO AŻUROWY"

Bluzeczka jest śliczna, dziękuję! :)
★★★★★ 30.09.2015
<
1 2 3 4 5 6
>
Top