1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > LaBaDa

LaBaDa

W DecoBazaar od 28.01.2014 Wystawionych produktów: 86Sprawdź opinie o sprzedawcy "LaBaDa", który wystawia aktualnie 86 produktów, a w DecoBazaar działa od 28.01.2014. LaBaDa powstała z miłości do wyjątkowych rzeczy vintage. Naszym celem jest zaprzyjaźnianie się z vintage fanami i uszczęśliwianie ich super ciuchami, ...

Opinie o LaBaDa (160)

Jak zbieramy opinie?

Basia napisał(a):

"LEOPARD FAKE FUR"

Dziękuję! Doskonała transakcja. Uczciwie i szybko. Pozdrawiam.
★★★★★ 29.09.2015

Agnieszka napisał(a):

"CZARNA KLASYKA"

BARDZO ŁADNA jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam sprzedawcę szybko i bardzo solidnie:)))
★★★★★ 23.09.2015

Małgorzata napisał(a):

"KORONKOWY PASEK"

Bardzo udane zakupy, polecam gorąco.
★★★★★ 22.09.2015

anna napisał(a):

"LOVELY LACE"

spodniczka bardzo lasdna , polecam
★★★★★ 21.09.2015

anna napisał(a):

"KORONECZKA"

spodniczka sliczna
★★★★★ 21.09.2015

Jerzy napisał(a):

"HENRY"

Sweter w świetnym stanie :) Rozmiar odpowiedni. Kolor beżowy ciepły i stonowany. Jestem bardzo zadowolony :) Dziękuję i polecam :)
★★★★★ 14.09.2015

Agnieszka napisał(a):

"KWIECISTE HAFTY"

PIĘKNA nietuzinkowa REWELACJAl, proszę o więcej takich rzeczy.Polecam sprzedawcę!
★★★★★ 25.08.2015

Agnieszka napisał(a):

"% MALOWANE KWIATY"

Bluzeczka rewelacja . Polecam zakupy u LaBaDa
★★★★★ 25.08.2015

Michalina napisał(a):

"PLISOWANA"

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Spódnica w świetnym stanie. Polecam.
★★★★★ 20.08.2015

Anna napisał(a):

"JACQUES VERT"

Kolory bluzki są wręcz soczyste! A do tego cudne malowane kwiaty i możliwość wykorzystania bluzki na różne sposoby. Pięknie wygląda jako
żakiecik-narzutka. Zakupy u Pani Julii zawsze cieszą ;-))

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuje Pani Aniu! Niech się dobrze nosi w te upały:)
★★★★★ 12.08.2015

Justyna napisał(a):

"NA WIELKIE WYJŚCIA"

Torebeczka cud-miód-i orzeszki :) Ładniejsza niż na zdjęciu. Szybka przesyłka. Butik dodaję do ulubionych.
★★★★★ 11.08.2015

Lilla napisał(a):

"30S"

Bardzo dziekuję za szybką realizację zamówienia, dotarła bez problemu pozdrawiam
★★★★★ 05.08.2015

Jerzy napisał(a):

"SREBRZYSTY PLECAK"

Super plecak. Stan idealny. Nie ma się do czego przyczepić . Dziękujemy :))
★★★★★ 30.07.2015

katarzyna napisał(a):

"BARANEK"

Fantastyczna torba - oryginalna i w swietnym stanie. dziekuje.
★★★★★ 28.07.2015

Dagmara napisał(a):

"CEKINOWE ŁEZKI"

Ładny produkt.Polecam!!!!
★★★★★ 09.07.2015

anna napisał(a):

"KWIATOWA NARZUTKA"

narzutka piekna jak dekoracja
★★★★★ 09.07.2015

Aleksandra napisał(a):

"GOLDEN SILVER"

Fajna.... :)
★★★★★ 27.06.2015

Beata napisał(a):

"NIEBIESKIE PASY"

Urocza bluzeczka.Szybka realizacja.Polecam
★★★★★ 25.06.2015

Małgorzata napisał(a):

"MARKS&SPENCER LIMITED"

Bardzo szybka przesylka. Sweter sexy i w bdb stanie:)
★★★★★ 20.06.2015

Beata napisał(a):

"WIOSENNA KURTKA ZARA"

Śliczna kurtka, ładniejsza niż na zdjęciu. Ekspresowa przesyłka. Polecam
★★★★★ 01.06.2015

anna napisał(a):

"BRĄZ Z RÓŻEM"

Produkt zgodny z opisem. Dziękuję
★★★★★ 21.05.2015

anna napisał(a):

"DZIEKAŃSKI COLLECTION"

Produkt zgodny z opisem. Dziękuję
★★★★★ 21.05.2015

Krystyna napisał(a):

"WĄSATY T-SHIRT"

Ten wąsik, ach, ten wąsik....super podkoszulek, miły kontakt, polecam :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Cieszę się, że T-shirt dotarł bez problemów : )
Pozdrawiam serdecznie
★★★★★ 13.05.2015

katarzyna napisał(a):

"RAJSKIE KWIATY"

Piękna :D aż się robi wiosennie od samego patrzenia :D dziękuję :D
★★★★★ 15.04.2015

Karolina napisał(a):

"INDIE"

Tunika to małe dzieło sztuki. Dziękuję :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bluzka bardzo długo czekała na swoją wielbicielkę. Cieszę się, że trafiła do osoby, która doceniła jej oryginalność oraz mozolne wykonanie. Pozdrowienia Pani Karolino! : )
★★★★★ 09.04.2015

Karolina napisał(a):

"KOSZULA NOCNA"

Koszulka jest cudowna. Jedyna w swoim rodzaju :) Przesyłka ekspresowa i stały kontakt mailowy. Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam
★★★★★ 09.04.2015

Anna napisał(a):

"MULTICOLOR"

Spódnica ma niepowtarzalny wzór i niesamowite kolory, którymi przyciąga wzrok. Towar jak spod igły! Dziękuję, LaBaDa :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Niechaj się dobrze nosi :) Pozdrowienia
★★★★★ 31.03.2015

Izabella napisał(a):

"UROCZA KRATECZKA"

Bluzeczka dokładnie jak na zdjęciu i w opisie :-) Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję za komentarz i zapraszam do odwiedzin:) Pozdrawiam
★★★★★ 20.03.2015

Agnieszka napisał(a):

"KOSZYCZEK"

szybka realizacja zamówienia.polecam serdecznie
★★★★★ 12.03.2015

Beata napisał(a):

"SZARY GRANAT"

W tym momencie otrzymany sweterek mnie niestety rozczarował: wada w postaci ciemnego ok. 10 cm pasa powyżej ściągacza go dyskwalifikuje. Szkoda, że nie było o niej mowy w opisie, na pewno bym nie kupiła. Zmuszona jestem reklamować artykuł, ponieważ nie poczuwam się do opłacania kosztów przesyłki nie z mojej winy.

Odpowiedź Sprzedawcy:
Nic mi nie wiadomo na temat wady o ktorej Pani pisze.
25.02.2015
<
1 2 3 4 5 6
>
Top