1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > LaBaDa

LaBaDa

W DecoBazaar od 28.01.2014 Wystawionych produktów: 89Sprawdź opinie o sprzedawcy "LaBaDa", który wystawia aktualnie 89 produktów, a w DecoBazaar działa od 28.01.2014. LaBaDa powstała z miłości do wyjątkowych rzeczy vintage. Naszym celem jest zaprzyjaźnianie się z vintage fanami i uszczęśliwianie ich super ciuchami, ...

Opinie o LaBaDa (160)

Jak zbieramy opinie?

Magdalena napisał(a):

"SZORTY W KRATKĘ"

Dziękuję za pomoc w uzupełnieniu szafy córki.
★★★★★ 27.04.2022

Magdalena napisał(a):

"SPODNIE Z WYSOKIM STANIEM PULL&BEAR"

Dziękuję. Garderoba córki dzięki ofercie sprzedawcy została uzupełniona.
★★★★★ 27.04.2022

Magdalena napisał(a):

"CZARNE PROSTE SPODNIE BERSHKA"

Dziękuję za pomoc w uzupełnieniu garderoby córki
★★★★★ 27.04.2022

Magdalena napisał(a):

"KLASYCZNY CZARNY PŁASZCZ"

Płaszcz w dobrym stanie. Pięknie leży. Dziękuję
★★★★★ 27.04.2022

Magdalena napisał(a):

"GOBELINOWA TORBA VINTAGE"

Torba niestety nie została sfotografowana z tyłu, gdzie nie ma już tkaniny gobelinowej. Czekam czy córka, która poprosiła o jej zamówienie będzie ją chciała. Szkoda że zabrakło jednego zdjęcia.
★★★★ 27.04.2022

Magdalena napisał(a):

"TOP SPORTOWY"

Dziękuję. Przesyłka bez opóźnień, top taki jak na zdjęciach I w opisie. Polecam sprzedawcę
★★★★★ 27.04.2022

Danuta napisał(a):

"KORONKOWA BLUZA H&M"

B. ładna, elegancka bluzeczka, zgodna z opisem. Stan b. dobry, przesyłka ekspresowa:)
Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i polecam!
Danuta
★★★★★ 29.03.2022

Ewa napisał(a):

"BLUZA NIKE"

Bluza zgodna z opisem. Długi czas oczekiwania na odpowiedź.
★★★★★ 28.02.2022

Magdalena napisał(a):

"BLUZECZKA BERSHKA"

Bluzeczka świetnie leży, jest taka jak w opisie I na zdjęciach. Bardzo dziękuję
★★★★★ 11.02.2022

Magdalena napisał(a):

"H&M 199ZŁ"

Sukienka pięknie odszyta świetna jakościowo. Polecam. Na mnie niestety nie leży tak jakbym oczekiwała.
★★★★★ 13.11.2021

Ada napisał(a):

"KOWBOJKI 39"

Produkt dotarł w idealnym stanie, ale niestety okazało się, że ekoskóra była wadliwa i zaczęła się natychmiast strasznie łuszczyć. Zgłosiłam problem sprzedawczyni i moja reklamacja została załatwiona bardzo profesjonalnie. Gorąco polecam :)
★★★★★ 04.11.2021

Magdalena napisał(a):

"H&M TREND 299ZŁ"

Dziękuję. Marynarka dobrze leży. Jest taka jak w opisie. Cieszę się że się zdecydowałam.
★★★★★ 11.06.2021

Magdalena napisał(a):

"NIKE PRO"

Świetnie leżą, są wygodne i mam nadzieję że długo posłużą na terenowe biegi za miasto. Dziękuję.
★★★★★ 06.02.2021

Magdalena napisał(a):

"SUKIENKA ZARA"

Dziękuję.
★★★★★ 15.12.2020

Magdalena napisał(a):

"BIAŁY TOP"

Dziękuję.
★★★★★ 03.12.2020

Magdalena napisał(a):

"MINIMAL TOP"

Dziękuję za udane zakupy i szybką przesyłkę.
★★★★★ 03.12.2020

Magdalena napisał(a):

"NOWA SUKIENKA ZARA"

Bardzo dziękuję za udane zakupy.
★★★★★ 03.12.2020

Alicja napisał(a):

"BOGATE KOLCZYKI"

Wszystko ok, kolczyki niesamowite, pozdrawiam
★★★★★ 26.07.2019

Ewa napisał(a):

"SUKIENECZKA W KWIATY"

Super sukienka na lato, produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, polecam!
★★★★★ 18.07.2019

Ewa napisał(a):

"CEKINOWA ŁĄKA"

Śliczna sukienka, zgodna z opisem i zdjęciem. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, polecam!
★★★★★ 18.07.2019

Anna napisał(a):

"% FIOLET"

Świetny komplet. Nadaje charakteru stylizacji. Bardzo polecam zakupy tutaj!
★★★★★ 11.02.2019

Anna napisał(a):

"RED'N'WHITE"

Cudny naszyjnik. Subtelny a jednocześnie nadający charakteru stylizacji. Dziękuję i polecam zakupy!
★★★★★ 11.02.2019

Magdalena napisał(a):

"ZARA ROZMIAR M"

Dobrze skrojone, układają się bardzo fajnie. Dziękuję.
★★★★★ 05.02.2019

Justyna napisał(a):

"BAWEŁNIANY GRANAT"

Śliczne i delikatne bolerko, idealne na cieplejsze dni. Dziękuję i polecam!
★★★★★ 19.10.2018

Justyna napisał(a):

"KRÓTKI SWETEREK"

Śliczny sweterek w idealnym stanie. Szybka wysyłka. Dziękuję i polecam!
★★★★★ 19.10.2018

Małgorzata napisał(a):

"SŁODKIE ESPADRYLE"

Dzień dobry,

Buciki niestety nie nadają się do chodzenia. Mam szczupłą stopę, a za nic nie mogę jej do nich wcisnąc. Myślę, że są źle uszyte. Materiał na pięcie jest krzywo wszyty i pochylony do przodu i to jest chyba największa ich wada. Cena bardzo niska, ale chyba nie oto chodzi, żeby sprzedac tanio coś, czego i tak ktoś nie założy. Szkoda, bo ładne :(.

Małgosia
★★★★ 16.08.2018

Magdalena napisał(a):

"BAWEŁNIANA SUKIENKA"

Śliczna sukienka:) Delikatna i pasuje idealnie :) Gorąco POLECAM zakupy :)
★★★★★ 10.04.2018

Magdalena napisał(a):

"MAXI ZEBRA"

Śliczna spódnica :) Zwiewna, lekka i pasuje idealnie :) Gorąco POLECAM zakupy :)
★★★★★ 10.04.2018

Marta napisał(a):

"KATHERINE HAMMOND"

Wszystko sprawnie :) Szybka wysyłka, kurtka została solidnie zapakowana. Towar zgodny z opisem.
★★★★★ 10.04.2018

Ewa napisał(a):

"BOTKI ZARA"

Butki są cudne.
★★★★★ 08.11.2017
<
1 2 3 4 5 6
>
Top