1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > SOuL

SOuL

W DecoBazaar od 20.10.2021 Wystawionych produktów: 88Sprawdź opinie o sprzedawcy "SOuL", który wystawia aktualnie 88 produktów, a w DecoBazaar działa od 20.10.2021. Soul to przestrzeń, gdzie odnajdziesz biżuterię, która "ubierze" Twoją duszę i jednocześnie wesprze Cię w szeroko pojętym rozwoju. Naturalne...

Opinie o SOuL (11)

Jak zbieramy opinie?

Ewa napisał(a):

"ZESTAW BRANSOLETEK NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE"

Kamienie są przepiękne i bardzo dobrej jakości, a w wykonaniu widać kunszt i serce. z jakim te skarby zostały wykonane. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tak ciepłą i miłą duszę i polecam gorąco kontakt z artystką - wszelkie pytania zostają odpowiedziane z wszechogarniającym ciepłem i zrozumieniem. A marzenia się spełniają :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Pani Ewo, bardzo dziękuję za przemiły komentarz. :)
Niech bransoletki cudownie się noszą!
Pozdrawiam ciepło. :)
★★★★★ 09.11.2023

Aleksandra napisał(a):

"BRANSOLETKA ROYAL GARNET Z GRANATEM"

Bardzo ładna i starannie wykonana bransoletka. Zachwyciła mnie. A do tego przepięknie zapakowana. Szczerze polecam!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo się cieszę, że spełnia oczekiwania. :)
Niech się dobrze nosi!
Pozdrawiam ciepło :)
★★★★★ 15.06.2023

Klaudia napisał(a):

"BRANSOLETKA EARTH HARMONY Z TURKUSEM"

Bardzo mi się podoba! :-)
★★★★★ 09.09.2022

Klaudia napisał(a):

"BRANSOLETKA LOVE VIBES"

Bardzo mi się podoba! :-)
★★★★★ 09.09.2022

Klaudia napisał(a):

"BRANSOLETKA OBFITOŚCI Z TYGRYSIM OKIEM"

Zamówiona na prezent, wygląda pięknie :-). Elegancko zapakowana, z wykaligrafowaną karteczką. SUPER!
★★★★★ 09.09.2022

Klaudia napisał(a):

"BRANSOLETKA ŻYWIOŁ ZIEMI"

Zamówiona na prezent, wygląda pięknie :-). Elegancko zapakowana, z wykaligrafowaną karteczką. SUPER!

Odpowiedź Sprzedawcy:
Dziękuję pięknie za wszystkie komentarze. :) Cieszę się niezmiernie, że bransoletki się podobają. Niech wszystkie się wspaniale noszą!
★★★★★ 09.09.2022

Karolina napisał(a):

"BRANSOLETKA OCEAN WAVE"

Dodatkowa ochrona bardzo mi się przyda... ;)
Dziękuję!
Za miły gest w pięknej oprawie... :)

Odpowiedź Sprzedawcy:
Ja również pięknie dziękuję.
★★★★★ 27.07.2022

Karolina napisał(a):

"BRANSOLETKA CARESS"

Wyjątkowa.
Będzie więc wyjątkowym prezentem.
Dla wyjątkowej osoby.
★★★★★ 29.06.2022

Karolina napisał(a):

"BRANSOLETKA BLUE LAGOON"

Przepiękna! I do tego z bardzo potrzebnym mi aktualnie przesłaniem...
★★★★★ 29.06.2022

Karolina napisał(a):

"BRANSOLETKA SUN GODDESS Z KAMIENIEM SŁONECZNYM"

Słońce uchwycone w bransoletce...
Cudo...
I do tego cudnie zapakowane
★★★★★ 29.06.2022

Karolina napisał(a):

"BRANSOLETKA OCHRONNA SHIELD Z TURMALINEM"

Mój Talizman Ochronny :)
Dziękuję

Odpowiedź Sprzedawcy:
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. :)
Niech bransoletki niosą dużo pozytywnej energii. Pozdrawiam ciepło. ❤️
★★★★★ 29.06.2022
Top