1. DecoBazaar
  2.  > sprzedawcy
  3.  > studiolepianka

studiolepianka

W DecoBazaar od 20.07.2009 Wystawionych produktów: 2663Sprawdź opinie o sprzedawcy "studiolepianka", który wystawia aktualnie 2663 produktów, a w DecoBazaar działa od 20.07.2009.

Opinie o studiolepianka (1207)

Jak zbieramy opinie?

Katarzyna napisał(a):

"ROYAL WORCESTER -RHAPSODY -1975 ORYGINALNA PORCELANOWA PASTERKA MYDELNICZKA"

Przedmiot naprawdę niezwykły i unikatowy, idealnie pasujący do łazienki retro - szukałam od dawna właśnie takiej mydelniczki :) Towar bardzo starannie opakowany, dzięki czemu bezpiecznie dotarł na miejsce i teraz cieszy oko :) Bardzo polecam zakupy tutaj - warto :)
★★★★★ 26.04.2024

Bożena napisał(a):

"MEYCRAFT FINE CHINA JOHN O'GROATS - ROMANTYCZNA, ORYGINALNA ŁAZIENKOWA MYDELNICZKA POJEMNIK"

Bardzo oryginalna wanienka - szkoda, że nie jestem formatu wróbla, zaraz bym się wykąpała. Ale umieszczone w niej mydełka tak bardzo cieszą oczy. A przecież nie można mieć w życiu wszystkich przyjemności...
★★★★★ 19.04.2024

Ela napisał(a):

"THOMAS GERMANY LATA 70 - E"

W sam raz na codzienne mleko do kawy :)) Polecam sprzedawcę!
★★★★★ 14.03.2024

Ela napisał(a):

"GRUBOSZKLANA LANDRYNKOWA BOMBONIERA CUKIERNICA KULTOWE SZKŁO Z LAT 60-YCH"

Bardzo fajna! Już się pyszni na półce w łazience.Dziękuję i polecam sprzedawcę.
★★★★★ 14.03.2024

Aniela napisał(a):

"ALICE RINALDI 100%SILK MADE IN ITALY ORYGINALNA JEDWABNA BLUZKA Z WIĄZANIEM Z TYŁU"

Wszystko ok,pięknie dziękuję.
★★★★★ 25.02.2024

Antonina napisał(a):

"HAND PAINTED JAPAN PORCELANOWY ZESTAW FILIŻANKA I SPODEK"

Zgodnie z opisem, dobrze zapakowane.
★★★★★ 08.01.2024

Krzysztof napisał(a):

"MINIATURA ARTYSTYCZNA SYGNOWANA GLINIANA FIGURKA DO KOLEKCJI I NA PREZENT"

Super
★★★★★ 23.12.2023

Krzysztof napisał(a):

"SYGNOWANA MINIATURA KRYSZTAŁ - SOWA DO KOLEKCJI - KRYSZTAŁOWA FIGURKA"

Super
★★★★★ 23.12.2023

Krzysztof napisał(a):

"PORCELANOWA OWA SOWA"

Super
★★★★★ 23.12.2023

Irena napisał(a):

"NAPIER - VINTAGE EFEKTOWNA SYGNOWANA DUŻA ORYGINALNA BROSZA"

Bardzo ładna geometryczna broszka renomowanej marki. Z pewnością spodoba się jako prezent. Dziękuję!
★★★★★ 03.12.2023

Ewa napisał(a):

"TRADITIONAL TIDDLY WINKS - POD FASHIONED GAMES - RETRO BAZAAR"

No super po prostu! Zgodne z opisem, błyskawiczna przesyłka. Polecam!
★★★★★ 25.11.2023

Agnieszka napisał(a):

"KORONKOWA PARASOLKA UROCZA DEKORACYJNA ROMANTYCZNY DESIGN"

Śliczna parasolka. Polecam sprzedawcę
★★★★★ 16.10.2023

Ewa napisał(a):

"GLITZER PORZELLAN MANUFAKTUR GERMANY SZLACHETNIE PORCELANOWY ŚWIECZNIK KUBEK"

Swiecznik jest przesliczny, jestem bardzo zadowolona.
★★★★★ 21.07.2023

Hanna napisał(a):

"SERWETNIK PORCELANOWY SYGNOWANY BOWRING ORYGINALNY NIESPOTYKANY ELEGANCKI"

Serwetnik jest świetny. Obsługa klienta jeszcze lepsza- wysyłka od ręki. Polecam
★★★★★ 04.04.2023

Jadwiga napisał(a):

"GISELA GRAHAM LONDON - DESIGNERSKI DUŻY NIESPOTYKANY POJEMNIK NA MIÓD - EFEKTOWNY DEKORACYJNY UŻYTKOWY"

Pojemnik jest prześliczny i bardzo oryginalny.Błyskawiczna przesyłka.Dziękuję Jadwiga
★★★★★ 03.04.2023

Bożena napisał(a):

"DESIGN 60/70"

Przedmiot dokładnie jak w opisie, jestem bardzo zadowolona.
★★★★★ 17.03.2023

Anna napisał(a):

"ORYGINAŁ - WIOSENNA AKWARELA - SYGNOWANA "M""

Śliczna akwarelka, udany zakup. Polecam.
★★★★★ 11.03.2023

Patrycja napisał(a):

"PORTMEIRION POMONA DAWNA EDYCJA POJEMNIK OSŁONKA SMAKOWITE OWOCOWE ZDOBIENIE"

Piękne przedmioty, miła profesjonalna obsługa.
★★★★★ 13.02.2023

Patrycja napisał(a):

"PORTMEIRION BOTANIC GARDEN 1972 BY SUSAN WILLIAMS ELLIS"

Piękne przedmioty, miła profesjonalna obsługa.
★★★★★ 13.02.2023

Patrycja napisał(a):

"PORTMEIRION POTTERY BOTANIC GARDEN BY SUSAN WILLIAMS ELLIS"

Piękne przedmioty, miła profesjonalna obsługa.
★★★★★ 13.02.2023

Hanna napisał(a):

"DOWCIPNIE ZAPAKUJ - ALLAN CRACKNELL POPRINT - PIĘKNIE WYKONANY INTROLIGATORSKI DOWCIPNY ZESTAW - KOMPLET 4 SZTUKI"

Piękny produkt, zabezpieczony przed uszkodzeniem , transakcja przeszła bez zakłóceń. POlecam.
★★★★★ 17.01.2023

Anna napisał(a):

"VERO MODA ROZMIAR L FANTAZYJNA SIATECZKOWA - KORONKOWA ROMANTYCZNA BLUZKA"

Bardzo oryginalna bluzeczka.Dziekuje bardzo
★★★★★ 19.07.2022

Beata napisał(a):

"FANTAZYJNY NA PIEPRZ"

Urzekająca solniczka !!!
Sprzedawca jest super !!!
★★★★★ 30.06.2022

Beata napisał(a):

"NIEZWYKŁA OBFITOŚĆ"

Solniczki są przepiękne !!!
Sprzedawca jest Super !!!
★★★★★ 30.06.2022

Joanna napisał(a):

"PORCELANOWE TULIPANOWE"

Szybką wysyłka, perfekcyjnie zabezpieczona.
★★★★★ 12.06.2022

Małgorzata napisał(a):

"ROYAL WORCESTER THE - PAINTED SEASONS BY DICK TWINNEY - KINGFISHER AND IRIS"

Zimorodek śliczny! Dziękuję.
★★★★★ 03.06.2022

Małgorzata napisał(a):

"GEJSZA W MINIATURZE"

Piękna i urocza! Dziękuję.
★★★★★ 03.06.2022
<
1 2 3 4 5 ... 41
>
Top